duygu.91 arkadaşım da yedi bitirdi şafağınıııı:))

Duygummmmmmm son 23:30 saat!! Çok heyecanlı yaaaaaa...... Canım benimmm bi daha hiiççç ayırmasın Allah siziiii. Pamuk nine, pamuk dede olana kadar hep sımsıkı tutun elleriniziiiii...

ayyyy sekerim benimmmmmm inş yaa hepimizin böle torunlaımız olur inş :D hiç birimiz ayrılmayalım nine olalaım ama hep burda olalım bana yasattınız bu duygulaır hiç bir zaman unutmıcam cok saolun cokkk hemde Şeniz

ya cidden bitanem geriye bakinca 460 gün geldi gecti dimi turkbayragi cabuk gecmis gibi bi duygu veriyormu ?

tam olarak öle değilde acısıyla tatlısıyla bazen beni cileden cıkarıcı davranıslarıyla ama gende onun yanında sabırla azimle gecirdiğimiz dünlere bakıyorumda gercekten ve laydim bitirmişiz diyorum ama insana kattıkları cok nasılda gecti hemen demiorumda nasılda bitirdik diyorum ama eminim sende öle diceksen

73f85231d3bd772b9b9c40b8df0098e6527d432988e1d5fedf0e9f6c127286866b947ca9.gif

Son düzenleme:
hadi şimdiden gözünaydım duygum
Allah bi daha hiç ayırmasın sizi
depüğün yarın gece
:lepi:

hadi şimdiden gözünaydım duygum
Allah bi daha hiç ayırmasın sizi
depüğün yarın gece
:lepi:

ayhhh seker parem benimde yazarmıs sana depük attık şimdide bana atılcak ayhh cok heyecanlıyım ya sorma delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

duygucummm canım gözün aydın çok şükür sende yedin bitirdin askerliği...
Rabbim başka ayrılık vermesin inşallah....
duygulandım bende yaa oyy çok şahane bi his bu değil mi Rabbim herkese yaaştsın inşallah...

gözün aydın tatlı duygucum rabbim vedatla seni hiiiiç ayırmasın düğün haberlerini alırız inşşşşşş

canımm duygummmmm tebrik ediorum sseennii..hayırlısıylaa yediniz askerliğii:lepi:önemli olan bundan sonrasııı inşallah daha da güzel olurr çok öpüorum seniopuyorumnanaktan

tatlım gözünaydın
Allah bir daha ayrılık vermesin size
ne güzel önce megim sonra melayım ve ebuşum şimdide
sen
sıra bizede gelecek inşallah..

duygucummm canım gözün aydın çok şükür sende yedin bitirdin askerliği...
Rabbim başka ayrılık vermesin inşallah....
duygulandım bende yaa oyy çok şahane bi his bu değil mi Rabbim herkese yaaştsın inşallah...
olmazmı ya olmazmı bu gece tepük gecemm insan okadar heyecanlanıyorki anlatamam Allah herkeze yasatsın bu duyguları car cabuk ins
gözün aydın tatlı duygucum rabbim vedatla seni hiiiiç ayırmasın düğün haberlerini alırız inşşşşşş
saol bal sohbetli dostum benim seninde tepüklerini görcez inş hep birlikte
Duygucum gözünaydın Allah başka ayrılık göstermesin sizeopuyorumnanaktan
Allah kimseyi askerlikten sonra ayırmasın dedemcim benim hepinizin tepüğünde bende olcam beni böle yalnıs bırakmıyorsunuz ya cok saolun
canımm duygummmmm tebrik ediorum sseennii..hayırlısıylaa yediniz askerliğii:lepi:önemli olan bundan sonrasııı inşallah daha da güzel olurr çok öpüorum seniopuyorumnanaktan
aminnnnnnnn tatlım benimmmmm seninde seninde kız aaaaaaa daha dur gitmom bulustumuz gün basınıza eksicem neler yaptımı uzun uzun anlatcam artık gitt diceniz
tatlım gözünaydın
Allah bir daha ayrılık vermesin size
ne güzel önce megim sonra melayım ve ebuşum şimdide
sen
sıra bizede gelecek inşallah..

saol dadlum benim Allah kimseye ayrılık yasatmasın hayırlısıyla umarım sizinde carcabuk gece turkbayragi

Back