duygu.91 arkadaşım da yedi bitirdi şafağınıııı:))

M e g

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
72.780
118.855
698

canımm duygumm,yarın gece saat 12 itibariyle şafağını yemiş,ve depüklenmeye hazır olmuş oluyoooorrrr:lepi:

Şenizseni seviorum canım benim,Allah bi daha ayrılık vermesin inşallah aşkınla sana duygummolumunekankayizsmile

ayyyy tatlım benim ya yerim seni ben bitanem benimmm kızzz cok mutlu ettin beni ya dicek bişey bulaıorum

Canımmmmmmmmm Hayırlı, uğurlu olsun gülümmmmm... Tebrıklerr darısı başımıza inşAllah =))))
Bir tepükte sanaaaaa...

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 :teytey: :sm_cool: a.s.

ayyyy tatlım benim ya yerim seni ben bitanem benimmm kızzz cok mutlu ettin beni ya dicek bişey bulaıorum

canımmmm,ilk depüğün de benden geliyoooooo tikaaaaaatttttttttdelikafadulden

saol balım benim inş hepiniz bu duyguyu carcabuk hayırlısıyla yasarsınız senağlama

canımmmm,ilk depüğün de benden geliyoooooo tikaaaaaatttttttttdelikafadulden

ayyyyy vur kız vurrr senin gibi güzel bi dosttan tepük yemek paha bicilemez cok cok teşekkür ederim megim benim ya gercekten bitanesin sen ŞenizŞeniz

ayyyyy vur kız vurrr senin gibi güzel bi dosttan tepük yemek paha bicilemez cok cok teşekkür ederim megim benim ya gercekten bitanesin sen ŞenizŞeniz

olumunekankayizsmilesende bitanesin canım duygumm benimmmŞeniz

olumunekankayizsmilesende bitanesin canım duygumm benimmmŞeniz

meg üstüne atlayıp öpmekten yanaklarını kıp kırmızı edesim geliyoo yaa yanımda olsa kociş seni kıskanırdı heee Allah hep yüzünü güldürür inş

meg üstüne atlayıp öpmekten yanaklarını kıp kırmızı edesim geliyoo yaa yanımda olsa kociş seni kıskanırdı heee Allah hep yüzünü güldürür inş

öp beni öp öp beni kankaaaaaŞenizdelikafadulden

Allah ayırmasın aşkınla seni inşallahhh duygumm benim:Saruboceq:

Duygummmmmmm son 23:30 saat!! Çok heyecanlı yaaaaaa...... Canım benimmm bi daha hiiççç ayırmasın Allah siziiii. Pamuk nine, pamuk dede olana kadar hep sımsıkı tutun elleriniziiiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…