duyarli olalim..

evet arz talep meselesi ama almamakla olmaz bu işler daha büyük oyunlar derin bu işer hemde çok derin o vakit kavun karpuzda yemeyin. o tohumları size kim satıyor İsrail... meyvenin her türlüsünün tohumu dünyaya israilden yayılıyor... o marka kullanılan eşarpların şirket ortakları kım İsrail... şu an ne üzerinden protesto ediyorum bilgisayar bu internet ağı ve nicelerinin sahibi kim İsrail....

bizlerin sizlerin şu malı diye bildiğimiz kullandığımız her türlü şey israilin... bindiğimiz arabadan tutunda kullandığınız şampuan içme suyu vs....

ne yapabiliriz biliyormusunuz daha çok okuyabiliriz... kişilerimizi daha çok eğitebiliriz.... belki 50 yıl sonra kafa tutar seviyeye ulaşırız dünya devlerine o vakit...

Oruç tutanların zaten almaması gerek içinde alkol olduğu kesinleşti artık orucunu alkolle aççaklarsa bilemem tabi .

Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

bunları samimi bulmuyorum
bakıyorum bu ürünlerden başka bişey kullanmıyorum neredeyse. mesela prima ve molfix bence kıyaslanamaz
bir kaç kere molfixi oglumda denemişti çocugun poposunu yara etmişti pişik filanda değil.

biz temsilci seciyoruz değilmi bu ülkeye yapacaksa o yapsın birşey ayrıca bu kadar ufak şeylerle birşeylerin değişeceğine inanmıyorum
isveç firmasıyız , fakat ceo sayesinde buradayız. ceo yahudi kızıda suanda asker. ne yapabilirim.

Son düzenleme:
Yok tayyipin ülkeye sokmaması lazım
yok tayyipin anlaşmaları feshetmesi lazım
yok tayyip israile savaş açsn
niye hala duruyor

falan filen bunlar neya tayyip bunları düşünemiyor mu tabiki düşünüyor ama kim durucak arkasında savaş açsın diyen kılıçdaroğlu mu yoksa bahçelimi yoksa bdp mi hiç kimse zaten bütün ülkeler türkiye savaşa karışsın diye dört gözle bekliyorlar hepsi israilin yanında olur.

Hepimiz üzülüyoruz ama bu baştakini suçlamakla bir yere varamıyoruz yıllardır.

Gerçekten eğitim şart.

hu hu dünya onların...

Ya Allah aşkına Tayyibi savunup savunup gazzeye üzülüyorum demeyin şunu bi okuyun üstteki paylaştığım resimi trajikomik tayyip sadece milletin gazını alıyor suanda gazze yanndayız vs vs biz israilin ynndayız milletin haberi yok.

Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

savaşı tayyip çıkardı zaten o yüzden üzülmüyorum trajedi yapıyorum dimi.

Benim demek istediğim şu an başımızda başka biri de olsa durum bu insanlarımız bilinçli eğitimli olması gerek ki her ürünü kendimiz üretebilelim.

ülkemde bunu görmek isterim.

Sen bundan elli yıl önce bir tarım ülkesiyken bu gün tüm gıdalarını ithal et
Çiftçini yok et, esnafını yok et, üreteni inim inim inletip yabancı sermayeye yer aç
Yetmedi üreten kuruluşlarını sat, fabrikalarını kapat
Bugün işte boykot falan edemezsin kimseyi
Her taraftan dışa bağımlı, eli kolu bağlı anca konuşuruz
Yok danone, yok ülker, haram * helal neyin tartışması
Danonenin kullandığı domuz jelatinini Ülker kullanmıyor mu sanıyorsunuz?
Maalesef ki kısır bir döngü; bu sadece bugün ki iktidarla da alakalı değil, elli yıldan fazladır yapılan bir hata
Kimsenin ses etmediği, hayran hayran avm gezerken; ya buradaki eski esnaflara ne oldu demeyen bizim gibi umarsız insanların eseri bugünümüz maalesef... Şimdi kalk yok israil mallarını alma hadi canım

Savaş kapıda hala eğitim diyosunuz eğer bişey yapmassak ve gazze düşerse bilinki ilk hedef biz oluruz veya başka bi müslüman ülke hala farkında değilmisiniz.

korkak bir millet değiliz hepimiz asarız keseriz.

Ama şu da aç açık ortada bizde savaşa ortak olduğumuzda da bütün ülkeler tarafınfan ilk hedef biz olucaz.

Bütün ülkelerce beklenen birşey .

Diğer taraftan sizin dediğiniz giibi birşey yapmasakda sonraki hedef olucaz. Buda bir kesin.

Onuda yap bunuda ne kaybedersiniz? Türk malı almakla....

Ben molfix kullanıyorum gayette memnunum. Siz değiştirdiğiniz için olmuştur.

şekerim sorun Türk malı değil biliyor musun türk malı diye kullandığın onlarca ürün Yahudi sermayeli..

Çok biliyorsunuz ya herşeyi. Elinizden geleni yapın diyorum bende. Vicdanın rahatsa tamam. Hiç bir şeyden emin değiliz ki zaten. Belki burda yazan insanlarda Yahudi ne bileyim ben. Her zaman Türk malından yanayım. Öğretmen olduğumdan beri öğrencilere 869 unutmayın. Sakız alırken bile dikkat edin diyorum. Benimki tepki değil hayat tarzı. Bunu hep savundum savunucamda. Türk malı almanın nesi rahatsız ediyor insanları anlamıyorum. Hem ucuz hem kaliteli. Microsoft kullanmaymış aferin ha bunu iyi öğrendiniz helal olsun.

Elinizden geleni yapın iki seçenek varsa Türk malını seçin. Ne olur yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…