- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Ne yapalım almasın diye silah mı dayayalım devlete. Bizim toplum bilmezmiş bak bal gibide biliyor kardeşim. Arz talep meselesi biz almadıkça ithalat kesilmezmi? Bak koskoca koka kola tutuştu açıklama yapıyor. Bizim toplum bilmez, burası Türkiye, Türk milleti işte bu tür söylemleri bırakın artık. Türk milleti gibi vicdanlı, yardımsever bi millet varmı. Bizden başka kim ne yapıyor. Düşünüyorum ne yapabilirim? Dua ediyorum ve onların ürünlerini almamaya çalışıyorum. Elimden fazlası gelse keşke ama bu kadar. . Buda bişeydir.
Devletin o malların ihracatını kesmesi gerekiyormuş.
Aksi halde almazsak kendi ülke ekonomimizi zarara uğratıyormuşuz maalesef.
Cola'sız duramayan ben 3 haftadır ağzıma Cola sokmuyorum valla.
Suan haber izliyorum ve gozlerim dolu dolu...nedir bu gazze'deki durum...ne günahIİ var o küçük masum çocukların..suçsuz günahsız insanların..böyle olmek revami..soluyecek laf dahi bulamıyorum...gazze can çekişiyor:'( arkadaşlar bizde duyarli olup ısrail mali ürünleri kullanmayalim...gerçi bi çok ürün onların ama elimizden geldiğince almayalım katkı sağlamayalim...bu köpeklere...
Yok tayyipin ülkeye sokmaması lazım
yok tayyipin anlaşmaları feshetmesi lazım
yok tayyip israile savaş açsn
niye hala duruyor
falan filen bunlar neya tayyip bunları düşünemiyor mu tabiki düşünüyor ama kim durucak arkasında savaş açsın diyen kılıçdaroğlu mu yoksa bahçelimi yoksa bdp mi hiç kimse zaten bütün ülkeler türkiye savaşa karışsın diye dört gözle bekliyorlar hepsi israilin yanında olur.
Hepimiz üzülüyoruz ama bu baştakini suçlamakla bir yere varamıyoruz yıllardır.
Gerçekten eğitim şart.
ya allah aşkına tayyibi savunup savunup gazzeye üzülüyorum demeyin şunu bi okuyun üstteki paylaştığım resimi trajikomik tayyip sadece milletin gazını alıyor suanda gazze yanndayız vs vs biz israilin ynndayız milletin haberi yok.
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana
........................
savaşı tayyip çıkardı zaten o yüzden üzülmüyorum trajedi yapıyorum dimi.
Benim demek istediğim şu an başımızda başka biri de olsa durum bu insanlarımız bilinçli eğitimli olması gerek ki her ürünü kendimiz üretebilelim.
ülkemde bunu görmek isterim.
savaş kapıda hala eğitim diyosunuz eğer bişey yapmassak ve gazze düşerse bilinki ilk hedef biz oluruz veya başka bi müslüman ülke hala farkında değilmisiniz.Eki Görüntüle 1197348
girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana
evet arz talep meselesi ama almamakla olmaz bu işler daha büyük oyunlar derin bu işer hemde çok derin o vakit kavun karpuzda yemeyin. o tohumları size kim satıyor İsrail... meyvenin her türlüsünün tohumu dünyaya israilden yayılıyor... o marka kullanılan eşarpların şirket ortakları kım İsrail... şu an ne üzerinden protesto ediyorum bilgisayar bu internet ağı ve nicelerinin sahibi kim İsrail....
bizlerin sizlerin şu malı diye bildiğimiz kullandığımız her türlü şey israilin... bindiğimiz arabadan tutunda kullandığınız şampuan içme suyu vs....
ne yapabiliriz biliyormusunuz daha çok okuyabiliriz... kişilerimizi daha çok eğitebiliriz.... belki 50 yıl sonra kafa tutar seviyeye ulaşırız dünya devlerine o vakit...
bu tarz haberlere inanmiyorum ben...
Onuda yap bunuda ne kaybedersiniz? Türk malı almakla....
bunları samimi bulmuyorum
bakıyorum bu ürünlerden başka bişey kullanmıyorum neredeyse. mesela prima ve molfix bence kıyaslanamaz
bir kaç kere molfixi oglumda denemişti çocugun poposunu yara etmişti pişik filanda değil.
biz temsilci seciyoruz değilmi bu ülkeye yapacaksa o yapsın birşey ayrıca bu kadar ufak şeylerle birşeylerin değişeceğine inanmıyorum
isveç firmasıyız , fakat ceo sayesinde buradayız. ceo yahudi kızıda suanda asker. ne yapabilirim.
şekerim sorun Türk malı değil biliyor musun türk malı diye kullandığın onlarca ürün Yahudi sermayeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?