- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
dua edelim de israil bizi boykot etmesin. turkiyeye neredeyse butun ilaclar israilden geliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tohumlar da...
Neymiş demekki bilimmiş. Merak ediyorum İsrailde de her bayramlarında "ağlama duvarında ağlarken gözüme toz kaçtı ağlamam kabul olmuş mudur?" diye programlar yapılıyor mudur?
Okuyun arkadaşlar okuyun... Çocuklarınızı da okutun. Torunlarınınızın başına Gazze gelmesin diye. Malesef o çocuklardan geçti artık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O mal bu ülkeye girdikten sonra bizim almamamızın hiçbir anlamı yok ticari bir boykotla israille bütün ticari alışveriş bitirilerek olur bu işler yani yine tayyip beylerin elinde. Kendisi de jet yakıtı göndererek bu alışverişin, ilişkinin ne kadar köklü oldugunu kanıtlıyor. Yani boykot çok tırt bir eylem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tohumlar da...
"ağlama duvarında ağlarken gözüme toz kaçtı ağlamam kabul olmuş mudur?"
O mal bu ülkeye girdikten sonra bizim almamamızın hiçbir anlamı yok ticari bir boykotla israille bütün ticari alışveriş bitirilerek olur bu işler yani yine tayyip beylerin elinde. Kendisi de jet yakıtı göndererek bu alışverişin, ilişkinin ne kadar köklü oldugunu kanıtlıyor. Yani boykot çok tırt bir eylem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Suan haber izliyorum ve gozlerim dolu dolu...nedir bu gazze'deki durum...ne günahIİ var o küçük masum çocukların..suçsuz günahsız insanların..böyle olmek revami..soluyecek laf dahi bulamıyorum...gazze can çekişiyor:'( arkadaşlar bizde duyarli olup ısrail mali ürünleri kullanmayalim...gerçi bi çok ürün onların ama elimizden geldiğince almayalım katkı sağlamayalim...bu köpeklere...
Suan haber izliyorum ve gozlerim dolu dolu...nedir bu gazze'deki durum...ne günahIİ var o küçük masum çocukların..suçsuz günahsız insanların..böyle olmek revami..soluyecek laf dahi bulamıyorum...gazze can çekişiyor:'( arkadaşlar bizde duyarli olup ısrail mali ürünleri kullanmayalim...gerçi bi çok ürün onların ama elimizden geldiğince almayalım katkı sağlamayalim...bu köpeklere...
Öyle Danone Yoğurt almamakla, Ariel Matik kullanmamakla olmaz bu işler.Hükumet çıkıp İsrail'e ile yaptığımız yaklasik 5 milyar dolarlık ticari anlaşmaları tek taraflı bırakıyorum desin
yiyorsa dedin çok afedersinde diyemez yemez!!!
sana katılıyorum... sen onu alıp ülkene getirmişsen ülke içinde istersen alıp satma hiç bir anlamı yok... ama bilmez bizim toplum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?