duyarli olalim..

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
34
Suan haber izliyorum ve gozlerim dolu dolu...nedir bu gazze'deki durum...ne günahIİ var o küçük masum çocukların..suçsuz günahsız insanların..böyle olmek revami..soluyecek laf dahi bulamıyorum...gazze can çekişiyor:'( arkadaşlar bizde duyarli olup ısrail mali ürünleri kullanmayalim...gerçi bi çok ürün onların ama elimizden geldiğince almayalım katkı sağlamayalim...bu köpeklere...

bende çok üzülüyorum ama anlık boykotların işe yarayacagını düşünmüyorum açıkçası...
Allah yardımcıları olsun
siyasetten çok anlamam ama hükümetin elinden gelen bişey varsa yapması taraftarıyım... meydanlarda boş konuşmalarının dışında tabi...

Bende anlık boykotlara karşıyım..dün akşam kalabalık bi grup yürüyüş yaptı ama sadece anlık tabi..suan halkın elinden gelebilecek en büyük yardım ısrail mali kullanmamak olur diye düşünüyorum..

O mal bu ülkeye girdikten sonra bizim almamamızın hiçbir anlamı yok ticari bir boykotla israille bütün ticari alışveriş bitirilerek olur bu işler yani yine tayyip beylerin elinde. Kendisi de jet yakıtı göndererek bu alışverişin, ilişkinin ne kadar köklü oldugunu kanıtlıyor. Yani boykot çok tırt bir eylem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet benimde aklımdan geçen bu bizim o malı evimize sokmamanın bi faydası olcagını düşünmüyorum bende

Maalesef öyle..
Ülke olarak direk o malların ülkeye alınmaması lazım.
Biz almayarak sadece vicdanımızı rahatlatıyoruz, İsraile sinek ısırığı kadar bir etki yapmıyor maalesef.

Ülkemizde satılan bir şeyi almamak bizim ekonomimizin çöküşü olur.
ürün boykotu ülkece olur ülkemize gelen malı almayıp kendimizce boykot edersek bizim ekonomimiz gider.

Eve almayarak kendi ulke ekonominizi etkilersiniz sadece. Yani israilin ruhu duymaz. Ulke girisi olduktan sonra eve almayarak boykot olmuyor yani. Kaldi ki aklimizin almayacagi kadar hersey ama herseyde varlar.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

dua edelim de israil bizi boykot etmesin. turkiyeye neredeyse butun ilaclar israilden geliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O malların alınmamasının hiç bir anlamı yok, ancak ülke sınırları içine girmemesi ile boykot olur böyle mahallemizdeki bakkala kadar girmişken alınmamasının hiç bir faydası yok.

Bu konuyla ilgili şu yazıyı paylaşmak isterim. Ne yazık ki durum böyle. Eki Görüntüle 1197000

Katılıyorum.
Ayrıca evet algida yemezsem ölmem eve cola ztn zararlı bişey ama biri bana düzgün bir dişmacunu söyleyebilirmi?
Veya dünya kdr para döküp aldığım kıyafetlerimi neyle yıkayayım da koruyayım, yada hadi kullandım diyelim, yerli üretim diye çok gururlaranan bir markayı denedim ve tepeden tırnağa sivilce oldum saçlarım dökülmekten bir hal oldu. Böyle kullanmayalım çığlıkları o kdr garip geliyorki, biz ülke olarak konuşmayı seviyoruz eğer konuşarak yapılacak başka bişey varsa yine onu yapardık ztn.

Ne yazık ki öyle, üretmekten çok boş konuşuyoruz.

Ne yazık ki öyle, üretmekten çok boş konuşuyoruz.

Ben hiç bu açıdan dusunmemistim aslında doğru söylüyorsunuz evimizin altındaki bakkala kadar girmisken biz alsak ne olacak almasak ne olacak..ısrail urunlerinede baktım nerdeyse kullandigimiz herşey israilin:''( keşke bu olaylara çok etkili bi çözüm bulabilsem masum insanlar olmese:''( ınş bizden dünyaya gelen evlatlar bu tip olayların önüne geçebilir:'(

İşte iş orada yani bizde bitiyor. Müslüman ülkelere bakalım hangi biri üretiyor? Hiçbiri. Hepsi biz de dahil tüketim toplumuyuz. Allah bile çalışana çalıştığının karşılığını vereceğini söylüyor. Bizim insansız uçaklarımızı bile israil üretiyor Allah göstermesin bir savaş hali olsa sen o uçakla ne yapsan adamların haberleri var. Atatürk'ün söylediği gibi hedefimizin muasır medeniyetler seviyesine çıkmak olması lazım ama nerde Nihat Hatipoğluna sorulan sorulardan anlıyoruz ülkem insanının ne durumda olduğunu. Aklımızı kullanabilseydik şimdi bu durumda olmazdık.

Bu mesajım geneleydi, üstünüze alınmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…