- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 34
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Biz duyarli olsak onlar duyar mi bacim ?
bende çok üzülüyorum ama anlık boykotların işe yarayacagını düşünmüyorum açıkçası...
Allah yardımcıları olsun
siyasetten çok anlamam ama hükümetin elinden gelen bişey varsa yapması taraftarıyım... meydanlarda boş konuşmalarının dışında tabi...
O mal bu ülkeye girdikten sonra bizim almamamızın hiçbir anlamı yok ticari bir boykotla israille bütün ticari alışveriş bitirilerek olur bu işler yani yine tayyip beylerin elinde. Kendisi de jet yakıtı göndererek bu alışverişin, ilişkinin ne kadar köklü oldugunu kanıtlıyor. Yani boykot çok tırt bir eylem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O mal bu ülkeye girdikten sonra bizim almamamızın hiçbir anlamı yok ticari bir boykotla israille bütün ticari alışveriş bitirilerek olur bu işler yani yine tayyip beylerin elinde. Kendisi de jet yakıtı göndererek bu alışverişin, ilişkinin ne kadar köklü oldugunu kanıtlıyor. Yani boykot çok tırt bir eylem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu konuyla ilgili şu yazıyı paylaşmak isterim. Ne yazık ki durum böyle. Eki Görüntüle 1197000
Katılıyorum.
Ayrıca evet algida yemezsem ölmem eve cola ztn zararlı bişey ama biri bana düzgün bir dişmacunu söyleyebilirmi?
Veya dünya kdr para döküp aldığım kıyafetlerimi neyle yıkayayım da koruyayım, yada hadi kullandım diyelim, yerli üretim diye çok gururlaranan bir markayı denedim ve tepeden tırnağa sivilce oldum saçlarım dökülmekten bir hal oldu. Böyle kullanmayalım çığlıkları o kdr garip geliyorki, biz ülke olarak konuşmayı seviyoruz eğer konuşarak yapılacak başka bişey varsa yine onu yapardık ztn.
Ne yazık ki öyle, üretmekten çok boş konuşuyoruz.
Ben hiç bu açıdan dusunmemistim aslında doğru söylüyorsunuz evimizin altındaki bakkala kadar girmisken biz alsak ne olacak almasak ne olacak..ısrail urunlerinede baktım nerdeyse kullandigimiz herşey israilin:''( keşke bu olaylara çok etkili bi çözüm bulabilsem masum insanlar olmese:' '( ınş bizden dünyaya gelen evlatlar bu tip olayların önüne geçebilir:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?