- Konu Sahibi banahuzurgerek
Ne yapalım almasın diye silah mı dayayalım devlete. Bizim toplum bilmezmiş bak bal gibide biliyor kardeşim. Arz talep meselesi biz almadıkça ithalat kesilmezmi? Bak koskoca koka kola tutuştu açıklama yapıyor. Bizim toplum bilmez, burası Türkiye, Türk milleti işte bu tür söylemleri bırakın artık. Türk milleti gibi vicdanlı, yardımsever bi millet varmı. Bizden başka kim ne yapıyor. Düşünüyorum ne yapabilirim? Dua ediyorum ve onların ürünlerini almamaya çalışıyorum. Elimden fazlası gelse keşke ama bu kadar. . Buda bişeydir.
evet arz talep meselesi ama almamakla olmaz bu işler daha büyük oyunlar derin bu işer hemde çok derin o vakit kavun karpuzda yemeyin. o tohumları size kim satıyor İsrail... meyvenin her türlüsünün tohumu dünyaya israilden yayılıyor... o marka kullanılan eşarpların şirket ortakları kım İsrail... şu an ne üzerinden protesto ediyorum bilgisayar bu internet ağı ve nicelerinin sahibi kim İsrail....
bizlerin sizlerin şu malı diye bildiğimiz kullandığımız her türlü şey israilin... bindiğimiz arabadan tutunda kullandığınız şampuan içme suyu vs....
ne yapabiliriz biliyormusunuz daha çok okuyabiliriz... kişilerimizi daha çok eğitebiliriz.... belki 50 yıl sonra kafa tutar seviyeye ulaşırız dünya devlerine o vakit...