Duvara vurarak Basen eriten var mı?

bende böyle diyordum kaydirigubbakcemile3 halamla yıllarca dalga geçtim kaydirigubbakcemile3 saçmala imkansız dalga mı geçiyorsun benle vs bi ton düşünceler laflar sıraladım ama sonucu ben ve benim en son duvara vurmaya başladığımı görenler de gördü. ama basenim sıkılaştı bunu inkar edemem. :kedi:

ay çok yaşayın kızlar ya özellikle ilk sayfalar çok komikti elinize sağlık çok güldüm valla.

bide bunu yaparken sizi başkası görüverirse ne tepki verdiniz çok merak ettim şimdi:))sevgiler

cok basıt bır mantıgı var bu duvara vurma meselesının. ben de zamanında yapıp sonuc da almıstım ustelık belıme de fayda etmıstı sonucta kıvırtma da oluyor maaalum:)

duvara vurdugunuz bolgede kan dolasımı hızlanıyor. bu da kanın oraya daha fazla oksıjen goturmesı demek. oksıjenle beraber ordakı yaglarda oksıtlenerek yanıyor ve yok oluyor:) ıyı hatırlattınız ya dur yenıden baslıyım ben sunA:)

bende önceden yapıyordum ama düzenli değildi bazı arkadaşlar saçma faydası olmaz ordaki yağlar dağılır demiş bizde onu istiyoruz zaten sanırım sizde basen problemi yok aklinialirimsmile

popo yok basen var yahuu acıkk dengelendin 100le başlayım bari yarın üst komşumda ne olduğunu anlayamayacak kaydirigubbakcemile3

ilkim ve sonum arkadaşım ne kadar zaman yaptın kaç santim inceldin merak ediyorum bilgilendirirsen sevinirim

ayy Allah iyiliğinizi versin..akşam akşam güldürdünüz beni :)))

Bir deneyelim bakalım, sonuç ne olacak?

Kaybedecek birşey yok sonuçta..

Komik ama duvara vurarak ben de basen eritmiştim, fakat vücut içerisinde tahribata yol açtığını okuyunca bıraktım.
Onun yerine ayakta makas hareketi yapıyorum, günde 50şer kez bile yapılsa yeterli.
Hem etkili, hem zararsız, hem de gerçekten sıkılaştırıyor.

Bende denemedim ama duymuştum....

Bilmem ki vura vura çanağı kırmayalım.....

:roflol::roflol: ben bu yöntemi 9 sene öncesinde denemiştim. hakikatende etkisi olurdu. ama ben yanında yürüyüş ve diyette yapmıştım.
çanak çürüyecek kadar sert vurmamıştım amaasempatiksalakcinni:roflol:

tabiki ayakta iki ayağınızı birden kaldıramayacağınıza göre ayakta durup bacaklarınızı sıra ile yana doğru kaldırmaktır herhalde kızlar ya baska ne olabilirki makas?

Duvara vurarak eriyormuş basenler evet ben de çok duymuştum arasıra canım sıkılınca yapıyorum ne yalan söylüm

Sonra acıyor bırakıyorum zarar verir diye korkuyorum bir yandan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…