Duvara vurarak Basen eriten var mı?

Canım sıkkındı bu topik iyi geldi bana....bu duvara vurmayı lisede okurken denemiştim ama sıkıldım. Bu iyi aklıma geldi her akşam bende düzenli duvara vuruyum ama evdekiler bu yaptığımı görürse ne der acaba :bbo: helede babam:asigim:

evet ben zamanında yapmıştım. ve işe yaramıştı ama biraz abartmışım sanırım morarmıştı bazı yerler :)

ay walla cok güldüm:) cok yaşa sen:) :roflol:

kızlar yazık ya totonuzakaydirigubbakcemile2 bir yeriniz incinir falan..en basiti şunu düşünelim...et altınız pişiriceksiniz..tezgahta bir güzel dövdünüz..et ne oldu?azaldı mı?eksildi mi?hayır sadece yayıldı kalınlığı inceldi ama yayıldı di mi?ay düz mantık..şinitzel çekti valla canım

duvara vurmak mı :1shok:
akıla temelin fıkrası geldi :roflol: nese anlatmayım burda yeri ve zamanı değil :roflol:

deniyim bakalım.
herşeyi deniyorum.. 1 aya kalmıcak iskelet gibi dolaşcam ortalıkta

yurtta kalırken arkadaşlar yapıyorlardı. işe yaradığını söylüyorlardı ama ben hiç inanmadım. kendine zarar vermenin basit hali...

ben hergün 50 sağ 50 sol yapıyorum 4-5 gün oldu ama acıma yok hatta sert vuruyorum ama eşim gördü beni gülmekden öldü

vurmayın ya
yanlara doğru hergün 20 kere esneyin
2 aya bişeyiniz kalmaz
bende yeni öğrendim bu tüyoları

vurmayın ya
yanlara doğru hergün 20 kere esneyin
2 aya bişeyiniz kalmaz
bende yeni öğrendim bu tüyoları

cicim duvarla aramızdaki seviyeli ilişkiye karışma lutfen hergun 100 sag 100 sol duvarla duzeyli bir birliktelik içindeyim delikafadulden hihoyyyt sırnaşık şey :teytey: :dance:

ya canlarım nasıl olacak o iş :) normal mi vuruyoruz yoksa gizli bir ayrıntısımı var

arkadaşlar bu yöntemi kuzenim uygulamıştı ve varis yaptığı için vazgeçmişti... haberiniz olsun...

arkadaslar duyduma gore duvara vurarak basenler kalcalar erıyomuş bılen varsa bılgı verırmıgamyoncuiremsu

ya valla şunu okuyuncaa bi anda şaşırdımm bölee kalça erirmii??? ama şunu dene bu etkili çözümm kalçana streç film sar gece yatarkenn ve sauna eşortman yada kalın bişi giy sabah kalktığında kalçan sırılsıklamm terlemiş ve soğuk duşta yıka bunu hergece uygula gün içindede yapabilirsinn evdeyken görüceksinn bakk kalçanda ki değişikliği

arkadaslar duyduma gore duvara vurarak basenler kalcalar erıyomuş bılen varsa bılgı verırmıgamyoncuiremsu
kızlar yapmayın böyle şeyler.yasakkelime kalıcı morluklar oluşur vucüdunuzda daha kötü.:1shok: egzersiz daha faydalı ve etkili.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…