Duvara vurarak Basen eriten var mı?

Ay nebiliyim öyle duvara vurarak basenlerin eridigini okuyunca sasirdimda...

birsey farkettim gecenlerde hani kalca ve bacagin birlestigi yerde yana dogru bir cikinti oluyor ya, sag tarafimda var solumda yok. Sol tarafim daha güzel duruyor sasirdim dedim nasil olurya. Hatta spor yaparken sag tarafimi daha cok calistirdim ama yok diger taraf hep daha iyi.
Sonra caktim davayi, mutfagimda bank var laptopta oradaki masada birde kücük tv var genelde bos vakitlerim orada geciyor . bacaklarimida yanima alarak oturuyorum, bankta normal koltuga göre daha sert birde. Hatta yatarkende hep sol tarafima yatiyorum.
Biraz uzun oldu ama sadede geleyim, burayi okuyunca emin oldum bende hep sol tarafima agirligimi verdigim icin sol kalcam sekillenmis. Bu demek oluyorki kalcayi duvara vurarak kalcaya yapilan disaridan baski liflerin kolajenlerin cogalip güclenmesine sebep olarak sekillendiriyor.
Artik sagima oturmaya calisicam hatta bizim evin duvarlariylada tanissam fena olmaz kaydirigubbakcemile3

gerçekten işe yarıyormuş.teyzem genç kızken diyetle beraber bunuda uygulamış.kilo verdirtmemiş fakat cm olarak inceltmiş.

bence ona harcanak zamanı sporada harcasanız yine incelirsiniz arkadaşlar

Arkadaşlar bu yöntemle vücuda ciddi zarar verirsiniz, kılcal damarların halini düşünemiyorum bile...

Yurtta dışarı cıkmak için bayağı bi dil dökmek gerekirdi. Genel anlamda dışarısı biz öğrenciler için yasak alandı. Bizde alınan kilolara boyun eğmemek için hep birlikte kızlarla yurdun duvarlarını inletirdik :) daha sonra herkes orasını burasını tuta tuta gezerdi Onlarınkini bilmem ama benim mor mor olurdu .. :) O zaman bu zaman duvarlarla iyi geçinirim :) hiç vurmam :)

Merhabalar bu benim ilk mesajım kalçayı duvara vurma işlemini bende yaptım ve sonuç aldım.Tabi morartacak kadar hızlı vurmuyorum

başlığı görünce biri şaka yapıyor sandım aklinialirimsmile ayol kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
en iyisi birinin eline sopa verip sabah akşam dayak yemek kaydirigubbakcemile3

ay ben bi kere denedim morardı sonra bıraktım zaten oradaki hücreleri öldürdüğü için önerilmiyor liflerede zarar veriyormuş

iyide kızlar basenlerinizi duvara nasıl denk getiriyorsunuz?hani kalça vurulabiliyorda basen denk gelmiyo kaydirigubbakcemile3

ay ben bi kere denedim morardı sonra bıraktım zaten oradaki hücreleri öldürdüğü için önerilmiyor liflerede zarar veriyormuş

Kesinlikle
Bir ara annem yapmıştı ben lisedeydim
Kasık lifleri zarar gördü aylarca çekti
Müşhiş bir acı yürüken bişey saplanıp kalıyor derdi hareket ettirmezdi yaa
Bence denemeyin derim ya da çok ama çok yavaş vurun

Valla hiç aksatmadan 8 günden beri sağ ve sol olmak üzere 80 defa vuruyorum,inanmıycaksınız ama inanılmaz derecede incelme var. benim yıllardır basen problemlerim vardı ilk defa bu kadar inceldiğini gördüm. cok sert olmadan ve cok yumuşak olmadan vurun arkadaşla bi kaç hafta içinde inceldiğini göreceksiniz.ama tabi ki sayıları unutmamak gerekir. yoksa bi taraf ince bi taraf şiş kalmaya devam eder.

başlığı görünce eski anılar gözümde canlandı.Ben küçüktüm 6-7 yaşındaydım belki, annem kalçasını hep duvara vuruyordu. Sonra bisiklet çevirir gibi bacak egzersizleri yapıyordu. Ama bende takıntılar var. Eve zarar vermek istemem nolur nolmaz, vurursun vurursun çürütmücek şekilde ama duvara vurmaktan zamanla kırılma çatlama olmasın =D

bende basemlerimden şikayetçiyim duvara vurma yöntemini duydum ve denedim 1 ay sürekli yaptım 1 cm incelmişti daha sonra sıkılıp bıraktım tabii

Aaaayyy allahım bazı yorumları okurken beni bir gülme aldı aaahhh şu kadınlar zayıflamak uğruna nelere katlanıyoruz biz keşke yesek yesek kilo almasak ve istediğimiz yerimiz düşününce hemen zayıflasa ne vardı sankiiiiiiii

Bu arada bende yapayım bakalım bi süre işe yarıyomu Inşallah yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…