Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa ben vuruyorumda her gün sürekli dğeil aklıma geldiğince ama bnm kemiklerim ağrıyo ya orda et yok benm sırf kemık ama vucuduma gore cok yani duruyo ama herkes abarttıgımı söylüyoo
yaa ben vuruyorumda her gün sürekli dğeil aklıma geldiğince ama bnm kemiklerim ağrıyo ya orda et yok benm sırf kemık ama vucuduma gore cok yani duruyo ama herkes abarttıgımı söylüyoo
canım sende et yoksa niye vuruyosunki.o et olanlar içn sende kemik varmış demekki yapısı öyle geniş belkide değil sen abartıyosun bence çok kafana takma sağlığın yerindemi önemli olan o:)
cnm mazallah kemiklerine zarar verirsin..
yapma bence.. :)
az önce yeni işe başlayan bir bayanla konuştum..o da 5 ayda 105 kilodan 95 e düştüm dedi..günde 100defa duvara vuruyorum dedi...
selam canım ya bencede çok zararlı olmamalı nedenmi canımız acıyacak kadar çok vurulmuyorki benim de arkadaşım söyledi ilkten saçma geldi ama benimde fizik yapımdan ötürü yapım ince ama arka taraf top var gibi çok çirkin evim 4.kat hergün dünyanın yolunu yürüyorum geliyorum tamam fizik güzel ama tunik giymekten sıkıldım artık başka bir fikrin varsa sevinirim birde şu streçi denicemkızlar bu durum vucuda cok zararlı beden egitimi mezunu biri olarak soyluyorum bu durumda kalcalarınızdaki kasların işlevini yok ediyorsunuz Allah korusun kas içindeki kanamalarda kas kemiklesmesine neden oluyor kesinlikle yapmayın
benim tavsiyem gunde bir saat boyunca tempolu ve ayaklarınızı acarak yurumeniz ben 1 ayda tam 8 cm inceldim ve 6 kilo verdim inanılmaz zayıf olmustum
anammm ztn bi avuç popoşum var onu da vura vura yok edersem evde kalırım kaydirigubbakcemile3