• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duvara vuran ev dinleyen komşu

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.538
248
arkadaşlar selam yine ben yine komşu.

hatırlarsanız sevişme sesi ve gece aşırı gürültü yapan bi komşum vardı konuları açmıştım.

herkese şikayet ettik sonuç olmadı. sorun şu ki ev kiralık. bi adam yaşıyor kontrat onun üzerine. adam tüm gün işte gece de muhtemelen kütük gibi uyuyor sevgilisi bir kadın var tüm gece gürültü bam güm ve evde başkası olduğunu kabul etmiyorlar bile. yani ben yapmadım miki yaptı mevzusu.

neyse 3 aydır artık şikayeti de bırakmıştık çünkü kâr etmiyor ama gümgüm sesler oluyordu tüm gün ve gece. hatta evde çocuk var top oynuyor sandım ben çocuktur diye tahammül ettim açıkçası ama bi yandan da gece 3 4e kadar çocuk ayakta durmaz diyorum. ailem en son şikayet etti tekrar emlakçıya (kontratlarda sorumlu kişi o) onun üzerine evlerinde bamgüm patırtı koptu adam vurma vurma diye bağırdı sesini duydum o zaman idrak ettim elinde bişeyle duvara vuruyormuş meğerse 3 aydır durmadan 😱 çocuk sesi değilmiş yani. ve sıkılmadan aylardır yapıyor bunu inanın 10 dkda bir.

ben şok oldum tabi bu nası bi motivasyon insan yorulur sıkılır neyse. kavgalarından sonra kesildi vurma sesi adam sanırım baskıladı sonunda. ama şimdi de illa ki evin her odasında gece takır tukur bilhassa gezip gürültü yapıyor dün gece sabahladım da duydum hep. amacı evdeki herkesin uykusunu bölmek sanki, gürültü yaptığı saatler 3 4 5 gece.

evin apartman kapısını bile açık bırakıyor bikaç kez babam baktı hemen kapattı sanırım eve girip çıkarkenki muhabbetlerimizi bizi dinleyip ona göre çözüp gürültü yapıyor tüm gün evde.

diyeceğim şu ki bu kadın iyice psikopata bağladı ya. ben artık gürültüyü geçtim korkmaya başladım sürekli dinleyip ona göre gürültü yapan bi tip. şu an evden gitme durumum da yok ne edeceğim bu kadınla? psikiyatrik problemi var sanırım yani hangi motivasyonla bıkmadan yorulmadan insan 3 ay duvara vurabilir ki 😱

şizofreni başlangıcı mıdır nedir ben korkmaya başladım ne yapsak? böyle tanıdıkları olanlar var mı ne yapıyorsunuz?

ben olabildiğince sessiz olup tepki vermeyelim diye düşünüyorum elbet bıkıp sıkılıp bırakıcak diyorum ama 3 ay duvara vuran nasıl bıkacak anlamadım.

bi de bi güzel enerjinizi yollayın bana lütfen ya sorunlu insanlara denk gelmekten yoruldum valla 🙏

Ben genelde böyle insanların anlayacağı dilden konuşuyorum.Çirkefle çirkefleşiyorum yani.Diğer komşularla bir araya gelip tepkinizi göstermenizi tavsiye ederim.Maalesef hayatımıza arada bir giriyor böyle tipler.

Ben genelde böyle insanların anlayacağı dilden konuşuyorum.Çirkefle çirkefleşiyorum yani.Diğer komşularla bir araya gelip tepkinizi göstermenizi tavsiye ederim.Maalesef hayatımıza arada bir giriyor böyle tipler.

çirkefe çirkefi denedim ama gerçekten o kadar çirkef ki artık utanacağım kadar abartmam gerekiyor sonra diyorum apartmandaki diğer insanların günahı ne çocuğu bebeği hastası olanlar var onlara gidecek kadar gürültü yapmam gerekiyor bana yakışmıyor. bir de buna odaklanmak istemiyorum ne yalan söyleyeyim odaklanınca moralim bozuluyor hani kötü hissediyorum kendimi karşılık verip durursam kendime yakıştıramıyorum

Bu şekilde manyak bir kadin yüzünden ev satmisligim var.

gerçekten mi valla amacı o bize yaptırmaya çalıştığı sanırım. gerçekten kötü bir insan ya insanın hiç vicdanı olmaması lazım bu kadar aylarca kötülük yapabilmesi için.

tam bunu yazarken vurdu yine duvara adam yok herhalde evde. o varken yapamıyor yemiyor bi tarafı.

gerçekten mi valla amacı o bize yaptırmaya çalıştığı sanırım. gerçekten kötü bir insan ya insanın hiç vicdanı olmaması lazım bu kadar aylarca kötülük yapabilmesi için.

tam bunu yazarken vurdu yine duvara adam yok herhalde evde. o varken yapamıyor yemiyor bi tarafı.
Gercekten 2 aylik bebeğim agliyor diyr zabıtaya sikayet etmisti ve ogretmendi hakkim varsa da asla helal etmiyorum beni 3 aylik bebegimle aralik ayinda evi satip yeni ev aramıştık. Kötü komsu cok fena cok

Emlakçıyı boşverin hemen ev sahibini bulun ve onlar ger gürültü yaptığında mal sahibini arayın ancak o şekilde o iş çözülür

çirkefe çirkefi denedim ama gerçekten o kadar çirkef ki artık utanacağım kadar abartmam gerekiyor sonra diyorum apartmandaki diğer insanların günahı ne çocuğu bebeği hastası olanlar var onlara gidecek kadar gürültü yapmam gerekiyor bana yakışmıyor. bir de buna odaklanmak istemiyorum ne yalan söyleyeyim odaklanınca moralim bozuluyor hani kötü hissediyorum kendimi karşılık verip durursam kendime yakıştıramıyorum
Ne kadar zor olsa da ya bir süre çirkefliğine karşı sükutla karşı vereceksiniz ya da işi adli mercilere devredeceksiniz.Komşularla dayanışma da olabilir.Birlikten güç doğarmış.Ya da ev sahibi umarım kurtulursunuz bu durumdan.

Gercekten 2 aylik bebeğim agliyor diyr zabıtaya sikayet etmisti ve ogretmendi hakkim varsa da asla helal etmiyorum beni 3 aylik bebegimle aralik ayinda evi satip yeni ev aramıştık. Kötü komsu cok fena cok

zabıta mı yuh

ben bile polise vs hiç şikayet etmedim bu kadar iğrençliğe rağmen zıtlaşmış olmayalım diye.

bebek olsa şimdiye 1,5 yaşına girmişti gürültüsü azalmıştı keşke bebek olsa en azından gece uyur.

gece güm diye bi sesle kalkıp kalbim kütküt atacak şekilde sakinlemeye çalışmak nedir anlatamam hayatımda ilk defa böyle bi saçmalık yaşıyorum.

yaptığı tüm kötülükler geri döner inş. başka bişey demiyorum yani.

Benim deli çocuğum uyudugunda pencere kenarlarina cekicli vuruyordu butun apt şikayetçi idi ama sürekli ben ogretmenim bana bisi yapamazlar modunda geziyordu. Karakol bile hanfendi surekli herkes hakkinda sikayete geliyor ne yapacagiz bilmiyorum demisti. Bir gun alt komsum bebek mevludu yapmıştı misafirlerin ayakkabilarini bahceye atmisti

Emlakçıyı boşverin hemen ev sahibini bulun ve onlar ger gürültü yaptığında mal sahibini arayın ancak o şekilde o iş çözülür

ev sahibi anca konuşuyor ya, çıkarmıyor yani.

Ne kadar zor olsa da ya bir süre çirkefliğine karşı sükutla karşı vereceksiniz ya da işi adli mercilere devredeceksiniz.Komşularla dayanışma da olabilir.Birlikten güç doğarmış.

adli mercilere devretmek istemiyorum adam esnaf falan sürekli içkili başka şeyler de kullanıyor olabilir, nolur nolmaz zıtlaşmak istemiyorum.

belki ayrılırlar diye umuyorum artık bi süre ayrıldılardı kafam çok rahattı. bizim sayemizde evde eğleniyor sanırım.

Ben olsam umursamaz devam ederim vallaha deli damarımı attirmasin o duvari yikar onun sacini basini da yolardim ay suan icindeyim gibi oldu :rolleyes:

Benim deli çocuğum uyudugunda pencere kenarlarina cekicli vuruyordu butun apt şikayetçi idi ama sürekli ben ogretmenim bana bisi yapamazlar modunda geziyordu. Karakol bile hanfendi surekli herkes hakkinda sikayete geliyor ne yapacagiz bilmiyorum demisti. Bir gun alt komsum bebek mevludu yapmıştı misafirlerin ayakkabilarini bahceye atmisti

aynen öyle yapıyor bunu yazarken bile küt diye vurdu bir şeyle.

onun uyuduğu saatler de gündüz saatleri sabah 8de yatıp akşama doğru kalkıyor ki ben gündüz vakti bile ses yapmıyorum ki yapsam kimse bir şey diyemez sonuçta gündüz vakti.

ya böyle şeyler aileden alınan eğitimle alakalı bence. hamurunda varoşluk varsa eğitimle parayla düzelmiyor yani.

ev sahibi anca konuşuyor ya, çıkarmıyor yani.

adli mercilere devretmek istemiyorum adam esnaf falan sürekli içkili başka şeyler de kullanıyor olabilir, nolur nolmaz zıtlaşmak istemiyorum.

belki ayrılırlar diye umuyorum artık bi süre ayrıldılardı kafam çok rahattı. bizim sayemizde evde eğleniyor sanırım.
O zaman tek çözüm ya diğer komşularla bu konuda birleşme ya da bir süre sükut etmek.Umarım kurtulursunuz en kısa sürede

Apartman olarak imza toplayıp ev sahibine çıkması için ihtar çektirebilirsiniz
Bizim apartmanda en üst dubleksin sahibi Amerikada yaşıyordu beş öğrenciye kiralamış kafadan on kişi kalıyorlardı. Her tür ses rezillik bıktık usandık. Yönetici ev sahibine imza fotoğrafını atmış ve deidği gibi de altı ay içinde atıldılar.
En azından korkar gözleri

Ya vallahi bi mağarada falan tutulup asla insan içine salınması gereken insanlar apartmanlarda yaşadığı için tüm bunlar. Bir de bunlar aile adı altında bir araya gelip kendilerini çoğaltıyorlar. Toplum için, insanlık için kulliyen zararlar. Devlet eliyle olmaları gereken inlere takılmaları gerekiyor acilen. Bir tanesi de benim tepemde yerleri delerek yürüyüp sandalyeyi sağdan sola -soldan sağa sürüklüyor. Çocukları da aynen arkadaşın paylaştığı videodaki gibi ayaklarında at nalı. Yakında tepemize m.çarlar da rahatlarlar belki diye bekliyoruz 😂 Biz inşallah yakın zamanda taşınıyoruz Allah sabır versin size de bize de ve komşu mağduru herkese de

Back