Doktora git kontrole. Bir baksın bakalım uzman gözüylekizlar Merhaba 12 yıllık evliyim. vajinismus felan geçmişim yok 2 cocugum var. ve 2 yıl önce doğum yaptım. esim geçenlerde dediki sen spiral mi taktirdin hayir dedim . sanki içeride biseye değiyor duvar var sonu var gibi dedi sizce bu neden olur? rahatsız ettim dedim hayir dedi ama degiyordu dedi
Her iliskide ayni sorun oluyosa doktora gitseniz iyi olurkizlar Merhaba 12 yıllık evliyim. vajinismus felan geçmişim yok 2 cocugum var. ve 2 yıl önce doğum yaptım. esim geçenlerde dediki sen spiral mi taktirdin hayir dedim . sanki içeride biseye değiyor duvar var sonu var gibi dedi sizce bu neden olur? rahatsız ettim dedim hayir dedi ama degiyordu dedi
Adamın pipisi büyümüş açıklaması yok baskaServikse değiyordur. Bu zamana kadar değmemiş olmasına şaşırdım
Benden sana gelsinBenm de sonu var. spiraldeki ipi hissediyor eşim. Doktora da gitmiştim normal olabilir demişti. Herkesin vajinasının sonu yok mu?
Nasil bu pipi her ay büyüyo muAdamın pipisi büyümüş açıklaması yok baska
12 senedir büyümedi iste nasıl olduysa büyümüş tarif veremem kizlar sormayın bu gizli bir sırNasil bu pipi her ay büyüyo mu
Ahahahaha çok güldürdünüz beniBenden sana gelsin
herseyin bir sonu var tıpkı senin gibi
halbuki ben sonsuzum ol demistimAhahahaha çok güldürdünüz beni
Tarif veremem derseniz öyle olur. Sizin kocanızın uzamış işte. Niye sakliyorsunuz verin tarifi herkes faydalansın.arkadaşlar mesaj atıyorsunuz saçmalamayın Allah askina sonradan uzarmi