- 19 Mayıs 2020
- 46.355
- 207.352
Demeyecektin öyle Muho, artık günde 50 mesaj gelir.arkadaşlar mesaj atıyorsunuz saçmalamayın Allah askina sonradan uzarmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demeyecektin öyle Muho, artık günde 50 mesaj gelir.arkadaşlar mesaj atıyorsunuz saçmalamayın Allah askina sonradan uzarmi
Nasil bir egzersiz yapıyorsunuz?tesekkur ederim hanımlar acaba daraldimi egzersiz yapıyorum ama yani 12 yıldır değmemiş farklı biri olsa diyecegim neyse de ki 2 doğum yapmış kadının rahmine değecek kadar da ne bilim yoktur
Kegel egzersizi diye aratın internetteNasil bir egzersiz yapıyorsunuz?
Bana spor egzersizi gibi geldi. Bunu daha once de duymuştum. Chloe gibi bir egzersiz programi yapan kadının kocası daraldığını farketmişti.Kegel egzersizi diye aratın internette
Evet spor yani egzersiz , hem idrar kesesini hemde vajina kanalını topluyorBana spor egzersizi gibi geldi. Bunu daha once de duymuştum. Chloe gibi bir egzersiz programi yapan kadının kocası daraldığını farketmişti.
Kegeli biliyorum vajinismus geçmişim var. Chloe ting challenge tarzinda bir egzersiz yapılıyordu bunun için.Evet spor yani egzersiz , hem idrar kesesini hemde vajina kanalını topluyor
Servikse değiyordur. Bu zamana kadar değmemiş olmasına şaşırdım
Bence de bir miktar rahim sarkması olmuş, rahim ve rahim ağzı biraz aşağı kaydığı için, ameliyat gerektirmediği için doktor normal demiştir. Penis rahim ağzı cervixe değiyor.Rahim ağızı, yaş ve doğum gibi faktörlerle aşağıya doğru sarkmaya başlar. Doktorunuz normal dediğine göre rahim sarkması tanısı alacak kadar inmemiştir ama normal sınırlar içerisinde az bir parça aşağıya kaymış olabilir.