Duvara dokunuyor gibi

Benim aklıma da ilk rahim sarkması geldi. Yalnız doktorların teşhis ettiği sarkma vajina girişinden gözüktüğünde, dışarı çıktığında, vs. oluyor. Belki sizin henüz o aşamada değil ama aşağı inmiş olabilir.

Eşiniz duvar gibi bir şeye değdiğini söylediğinde siz bir şey hissediyor musunuz?

Bir de normal doğum sırasında iç dikişleriniz varsa acaba sertlik, vs. mi oluştu iyileşirken? Gerçi o da çok geride olmaz.

12 yıldır evli olduğunuz için, ben olsaydım ihmal etmezdim. Siz hissinizi anlamaya çalışın ve doktora sorun bence.

Şuana kadar bişey hissetmedi daha yeni oluyorsa bi sıkıntı vardır belki bi doktora görünün belki de sarkma var bilemedim

Rahim ağızı, yaş ve doğum gibi faktörlerle aşağıya doğru sarkmaya başlar. Doktorunuz normal dediğine göre rahim sarkması tanısı alacak kadar inmemiştir ama normal sınırlar içerisinde az bir parça aşağıya kaymış olabilir.

Servikse değiyordur. Bu zamana kadar değmemiş olmasına şaşırdım 😂
Rahim ağızı, yaş ve doğum gibi faktörlerle aşağıya doğru sarkmaya başlar. Doktorunuz normal dediğine göre rahim sarkması tanısı alacak kadar inmemiştir ama normal sınırlar içerisinde az bir parça aşağıya kaymış olabilir.
Bence de bir miktar rahim sarkması olmuş, rahim ve rahim ağzı biraz aşağı kaydığı için, ameliyat gerektirmediği için doktor normal demiştir. Penis rahim ağzı cervixe değiyor.

kurban olayim yapmayın nolur ya benimki kötü pis eşimin de kısa uzun f3lan degil adama nazar edecekler🤣🤣🤣🤣

X