• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu duvar ne renk olsun?

silaravza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
26
0
36
Kütahya
kızlar biz yeni ev aldık ikizlerim ikibuçuk yaşında beşiklerimizi atıp yatak alıcaz artık..önce iki baza alayım dedim..şimdi ise oğluşlarıma arabalı yatak alayım diyorum bi tane de dolap..ama duvar rengi nasıl olmalı yaa.odaları çok geniş yatakları nasıl almalıyım..arabalı yataklar kullanışlımı ne renk olmalı duvarlar..bazamı alsam ya napiim ben kararsızım yardım edin....

bence baza al derim çocukken de gençken de kullanılıyor araba yatak bi süre sonra sıkıyo insanı altı da sandık gibi karsamba kaldırıyo hem..

kızlar biz yeni ev aldık ikizlerim ikibuçuk yaşında beşiklerimizi atıp yatak alıcaz artık..önce iki baza alayım dedim..şimdi ise oğluşlarıma arabalı yatak alayım diyorum bi tane de dolap..ama duvar rengi nasıl olmalı yaa.odaları çok geniş yatakları nasıl almalıyım..arabalı yataklar kullanışlımı ne renk olmalı duvarlar..bazamı alsam ya napiim ben kararsızım yardım edin....

canım arabalı yataklarında ebatları oldukça büyük ,uzun süre kullanabilirler.
ben oğluma 2 yaşındayken almıştım,12 yaşında ve hala kullanıyor.
ben çocuklarımın odalarını hep onların zevkine göre döşerim,bence arabalı yatak çok hoşlarına gider.
bizimkinin duvarları mavi,kuzenimin oğlundada var aynı takım onların duvarı krem rengi,ikisi de güzel duruyor.

Back
X