duvar kağıdı için yardım

hato

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
535
112
44
Bayanlar salonumu tv ünitesi arkasına duvar kağıdı yaptırcam ama seçim yapamıyorum nasıl bir model yaptırmalıyım .. Yardımlarınız için teşekkürler. Altta salonum ve modeller mevcut.. farklı modellerde tavsıye edebilirsiniz..

tugla desenlerıde var gördünüz mü kare ve dıkdortgen tugla .. tesekkurler
Gördüm Canım şimdi herkesde onlardan var o yüzden onları söylemedim sendeki değişik olsun diye söyledim rica ederim yardımım olduysa

Bayanlar salonumu tv ünitesi arkasına duvar kağıdı yaptırcam ama seçim yapamıyorum nasıl bir model yaptırmalıyım .. Yardımlarınız için teşekkürler. Altta salonum ve modeller mevcut.. farklı modellerde tavsıye edebilirsiniz..
kesinlikle 3 yada 4

Ben her zaman taş desenlileri çok beğenmişimdir. Ama tv üniteniz çok kalabalık geldi arkasındada bi desen olursa bence hoş durmaz.

Salonumun hangi kismina yaptiriyim ve hangi duvar kagidini.. yardim edin lütfen

Ben de yaptıracağım Oyüzden takipteyim
Ya taş deseni ya da mavi olanı seçerdim biz salonu günlük kullanıyoruz diğer duvarlar düz bir duvar hareketli olunca güzel oluyor

bence tv üniten buyuk ve arkası ahşap oldugu için hiç gerek yok duvar kağıdına.dikkat ettiysen duvar kağıdını genelde tv ünitesi sadece sehba ve onun üzerinde duvara monteli raf olanlar yapıyor. ama ben yapıcam diyosan bence senin salonuna 2.duvar kağıdı mavili olan güzel olur.herkes taş yaptırıyo.

X