Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ılk hangısı kaya mı .. odamın konseptınede uysun .. tesekkurlerBen ilk resmi çok beğendim çok doğal duruyor
Evet Kaya olan ben begendim uyar diye düşündüm ama diğerleri klasik kalmışılk hangısı kaya mı .. odamın konseptınede uysun .. tesekkurler
tugla desenlerıde var gördünüz mü kare ve dıkdortgen tugla .. tesekkurlerEvet Kaya olan ben begendim uyar diye düşündüm ama diğerleri klasik kalmış
Gördüm Canım şimdi herkesde onlardan var o yüzden onları söylemedim sendeki değişik olsun diye söyledim rica ederim yardımım olduysatugla desenlerıde var gördünüz mü kare ve dıkdortgen tugla .. tesekkurler
kesinlikle 3 yada 4Bayanlar salonumu tv ünitesi arkasına duvar kağıdı yaptırcam ama seçim yapamıyorum nasıl bir model yaptırmalıyım .. Yardımlarınız için teşekkürler. Altta salonum ve modeller mevcut.. farklı modellerde tavsıye edebilirsiniz..
Mavili desen kliasikmi kacar acabaBen de yaptıracağım Oyüzden takipteyim
Ya taş deseni ya da mavi olanı seçerdim biz salonu günlük kullanıyoruz diğer duvarlar düz bir duvar hareketli olunca güzel oluyor
Herkes taş deseni yaptırıyorMavili desen kliasikmi kacar acaba
Zevkler farklı hep daha koyu duran taş desenleri de varBende oturma odası olarak kullaniyorum ..