Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deniz kabugu rengı cok guzel bır arkadasım evını boyattı cok begendım.
canm çok teşekkür ederim yorumun için varsa resmini bana göndersen çok makbule geçer canm(
merhaba canım kesinlikle ıslak kum öneririm.benim evimin tamamı ıslak kum rengi bu tonu çok seviyorum.her renk eşya ile de uyumlu:)
Biz evi boyatırken damla sakızlı kahve, güllü lokum bi de çiğ damlası kullandık
Damla sakızlı kahve rengi çok güzel ama ev güneş pek almıyor
Bu yüzden de bu renk olan oda ve hol çok kasvetli görünüyor
Ev aydınlıksa boyatabilirsin çok asil bi renk ama karanlıksa vazgeç derim
Güllülokum çok güzel bi renk
Pembenin tatlı bi tonu
Ben çiğ damlasıyla boyanan odayı kullanmaya başladım ve çok memnunum çok dinlendirici rahatlatıyor resmen
Ben sana çiğ damlasını mutlaka öneririm çok tatlı bi açık mavi
Aslında renkler daha belirgin ama burda fazla açık çıkmış...
Güzel renkler inşallah evin güneş alıyodur
Damla sakızlı kahve o zaman daha hoş duruyor...
bir talihsizlik sonucu inşaat halindeki evimizi 3 defa boyattık ilk boyamız dyo nun karma rengiydi maalesef katalokla alakası olmadı bu defa yine dyo çağıl rengi boyattık ama yanlışlıkla dış cepheyi içeriye yapmışlar :)) 3.defa yine dyo çağıl renginin parlak olanı yaptırdık.gören çok beğeniyor ama geçen hafta arkadaşın evinde çakıltaşı rengi çok hoşuma gitti şuanki planım kışa girerken enazından holü ve mutfağı çakıltaşı yapmak.3 kere boya parası verince eşim kızdı ama olsun ben boyayı alıp kendi boyamayı düşünyorum o kadar hoşuma gitti :))
büyük talihsizlik olmuş canm çok geçmiş olsun( evet çakıl taşı rengi çok hoşuma gidiyor ama biraz yeşile kaçıyor diye vazgeçtim galiba
![]()