• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duvar boya rengi yardımm lütfen acil...

mavi2

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
514
66
318
arkadaşlar evi boyatacağız da yeni ev marshall olacak ben deniz kabuğu rengini beğendim ya da damla sakız,ıslak kum ya da ayçekirdeği düşünüyorum kızlar lütfen bu renkleri kullanan varsa yardımcı olsunlar :ssz:

merhaba canım kesinlikle ıslak kum öneririm.benim evimin tamamı ıslak kum rengi bu tonu çok seviyorum.her renk eşya ile de uyumlu:)

merhaba canım kesinlikle ıslak kum öneririm.benim evimin tamamı ıslak kum rengi bu tonu çok seviyorum.her renk eşya ile de uyumlu:)

merhaba canm çok saol bende düşünüyorum peki resim var mı acaba göndersen mailimide veririm sevaba geçer :(

Biz evi boyatırken damla sakızlı kahve, güllü lokum bi de çiğ damlası kullandık
Damla sakızlı kahve rengi çok güzel ama ev güneş pek almıyor
Bu yüzden de bu renk olan oda ve hol çok kasvetli görünüyor
Ev aydınlıksa boyatabilirsin çok asil bi renk ama karanlıksa vazgeç derim
Güllülokum çok güzel bi renk
Pembenin tatlı bi tonu
Ben çiğ damlasıyla boyanan odayı kullanmaya başladım ve çok memnunum çok dinlendirici rahatlatıyor resmen
Ben sana çiğ damlasını mutlaka öneririm çok tatlı bi açık mavi

Son düzenleme:
Biz evi boyatırken damla sakızlı kahve, güllü lokum bi de çiğ damlası kullandık
Damla sakızlı kahve rengi çok güzel ama ev güneş pek almıyor
Bu yüzden de bu renk olan oda ve hol çok kasvetli görünüyor
Ev aydınlıksa boyatabilirsin çok asil bi renk ama karanlıksa vazgeç derim
Güllülokum çok güzel bi renk
Pembenin tatlı bi tonu
Ben çiğ damlasıyla boyanan odayı kullanmaya başladım ve çok memnunum çok dinlendirici rahatlatıyor resmen
Ben sana çiğ damlasını mutlaka öneririm çok tatlı bi açık mavi

çokk teşekkür ederim yorumunuz için benimde aklımdan geçen renkler ama görmeden de çok zor nettede hiç yok :((

Selam canım..
Renkleri buradan ekliyorum bilmiorum nasıl çıktılar ama herkese fikir olsun diye burayı tercih ettim

Damla sakızlı kahve
$2013-05-20 14.24.33.webp
Güllü lokum
$2013-05-20 15.06.19.webp
Çiğ damlası
$2013-05-20 14.57.21.webp

Eklentiler

• $2013-05-20 14.25.05.webp
    $2013-05-20 14.25.05.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 5.024
  • $2013-05-20 14.24.16.webp
    $2013-05-20 14.24.16.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 12.228
Son düzenleme:
En sonda eklenmiş resmin önizlemesi diye görünenlerin birisi güllü lokum diğeri de çiğ damlası ama net değil diye silmeye çalıştım olmadı :)
Tam anlaşılmıyo gibi ama inş işine yarar

çokk teşekkür ederimm canmm damla sakızlı kahve ile güllü lokumu beğendimm :16:

Aslında renkler daha belirgin ama burda fazla açık çıkmış...
Güzel renkler inşallah evin güneş alıyodur
Damla sakızlı kahve o zaman daha hoş duruyor...

bir talihsizlik sonucu inşaat halindeki evimizi 3 defa boyattık ilk boyamız dyo nun karma rengiydi maalesef katalokla alakası olmadı bu defa yine dyo çağıl rengi boyattık ama yanlışlıkla dış cepheyi içeriye yapmışlar :)) 3.defa yine dyo çağıl renginin parlak olanı yaptırdık.gören çok beğeniyor ama geçen hafta arkadaşın evinde çakıltaşı rengi çok hoşuma gitti şuanki planım kışa girerken enazından holü ve mutfağı çakıltaşı yapmak.3 kere boya parası verince eşim kızdı ama olsun ben boyayı alıp kendi boyamayı düşünyorum o kadar hoşuma gitti :))

bir talihsizlik sonucu inşaat halindeki evimizi 3 defa boyattık ilk boyamız dyo nun karma rengiydi maalesef katalokla alakası olmadı bu defa yine dyo çağıl rengi boyattık ama yanlışlıkla dış cepheyi içeriye yapmışlar :)) 3.defa yine dyo çağıl renginin parlak olanı yaptırdık.gören çok beğeniyor ama geçen hafta arkadaşın evinde çakıltaşı rengi çok hoşuma gitti şuanki planım kışa girerken enazından holü ve mutfağı çakıltaşı yapmak.3 kere boya parası verince eşim kızdı ama olsun ben boyayı alıp kendi boyamayı düşünyorum o kadar hoşuma gitti :))

büyük talihsizlik olmuş canm çok geçmiş olsun :(( evet çakıl taşı rengi çok hoşuma gidiyor ama biraz yeşile kaçıyor diye vazgeçtim galiba :5:

büyük talihsizlik olmuş canm çok geçmiş olsun :(( evet çakıl taşı rengi çok hoşuma gidiyor ama biraz yeşile kaçıyor diye vazgeçtim galiba :5:

benim gördüğüm gri ve bej arası bir renkti yeşile kaçmıyordu farklı markalarda farklı çakıltaşı olabilir.teşekkür ederim ama eve sağlam bir boya oldu bu talihsizlikle :)

Back
X