Gelinlik Modelleri Duvak konusunda yardımınıza ihtiyacım var...

elizhaa

elizhaa...
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
172
1
96
Manisa
Arkadaşlar yardımlarınızla gelinlik modelimi seçtim...tamamen aynısı olmasa da çok benzeri olacak...
duvak 2 tane istiyorum,birisi uzun birisi kısa,ama tam olarak nasıl olmaları gerektiğinde kararsızım...uzun olanın her yerine gelinlik üstündeki dantellerden serpme aplik yaparız dedi,kısa olanın da sadece kenarlarına ama ben kararsızım...resimlere göre siz de fikir verir misiniz nasıl bir şey opuyorumnanaktanyakışır?

Eklentiler

• $1(B).jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 94
kısa olanın tamamında olabilir,uzun olanın sadece duvak kenarlarında...yani satıcı arkadaşın dediğinin tam tersi:)

kısayı takıp,altına da uzunu taktırırım belki buradaki bazı arkadaşların yaptığı gibi,off ne zormuş buna karar vermek..

cnm bende iki duwak kullancam kısayada uzunada kenarlarında gupur istedım ama serpme olcak kenarları tamamen gupur deil yani..uzunu cıkcak sekılde taktrcam we ilk danstan sonra cıkarıp kısayla kalcam.kısanın boyuda kalcama kadar olcak.uzun da 3 metre

evet canım,ben de öyle düşündüm,bir yandan da şey düşünmüştüm,acaba kısa olan sadece tülden,sade bir şey mi olsun,ben gelinliği 2 kez giyeceğim farklı şehirlerde çünkü. ama ikisini üst üste takma durumu olursa,,alakasız olur,ikisi de aynı şekilde serpme dantelli olursa daha iyi olur.

cnm nasıl kullanmak istedigine baglı ben uzun duwak kesın istıorum ama rahat edemem die kısada istedım fotolarda we dans ederken salona girerken cok gusel duruo bide gelınlıgım ole cok tasllı abartılı bişi deil uzun duwakla birbirini iice tamamlar ki zaten uzun duwak sewıorum..kısayı sırf rahat edemem die ttaktırıorum..sen eger ikisini ayrı ayrı kullanmak istıosan ona gore yaptr..we tamamını gupurlu istıosan kısa duwagın gelınlıgın modelinede baglı bu bence

ama bence ikiside kenarları gupurden olsun we serpme olsun tabi araları cok acık olmasın benmki ole olcak uclarında gupurler olcak kısa aralıklarla

ama bence ikiside kenarları gupurden olsun we serpme olsun tabi araları cok acık olmasın benmki ole olcak uclarında gupurler olcak kısa aralıklarla

çok teşekkürler canımmm,kararsızdım,fikir oldu söylediklerin,ikisinin de uçlarında ara ara serpme kullandırayım o zaman seninki gibi,istersem aynı anda takarım,istersem ayrı ayrı takarım çok sıkıntı olmaz o zamanopuyorumnanaktan.

rica ederım cnm fikr werdysem ne mutlu opuyorumnanaktanbencede cnm o an canın nasıl isterse ole kullanırsın cunku o an kırk fikir gecer aklından we yapamama gibi de bi derdn olmaz hemde gayet gusel olurzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…