ruslarla savaş vardıda bizimmi haberimiz yokBazıları yine çocukça çocukça konuşmaya başladı. yahu doğu rüskli bölge , kırmızı alarm var. Yeri geliyor havan mermisi düşüyor, yeri geliyor şarapnel parçaları. Her an doğuda teyakkuz halinde olmalı asker.Bu yüzden bu bölgede angajman kuralları gereği ikazdan sonra vuruluyor. Batıda böyle teyakkuz durumu var da biz mi bilmiyoruz. Sanki asker can sıkıntısından uçak düşürüyor.
angajman diyorum Okypete, daha önce bilgin yoksa bu aralar çok gündemde, muhtemelen google de en çok aranan kelimelerden biri olmuştur. Aç bi bak istersen canımruslarla savaş vardıda bizimmi haberimiz yok
biliyorum datlu.. ama hava sahası ihlali demeyecekler . eğer onu derlerse içi boş olur. sanada yunan uçakları derler örnek olarak.angajman diyorum Okypete, daha önce bilgin yoksa bu aralar çok gündemde, muhtemelen google de en çok aranan kelimelerden biri olmuştur. Aç bi bak istersen canım
Yunanistan bizim komşumuz ve daha önceki mesajda yazdığım gibi aramızda netleşmemiş bir mil sorunu var. Ama rusya komşumuz değil bildiğim kadarıyla , ve üstüne vazife olmayan şeyler yapıyor sınırımızda. Bu yüzden kimse bişey diyemez merak etmebiliyorum datlu.. ama hava sahası ihlali demeyecekler . eğer onu derlerse içi boş olur. sanada yunan uçakları derler örnek olarak.
bir şey soracağım
yunan uçaklarını bunu hep yapıyor. sınır ihali devamlı. neden düşürülmüyorlar.ege denizinde hava sahamızda cirit atıyorlar yıllardır
merak sadece
[QUOTE="yercekimli karanfil, post: 43735589, member: 230348"]Cunku sinir ihlali bahanemiz oldu. Hem Turkmenlerin ates altinda olmasi hem de Turkmen Dağının düşmemesi icin bir seyler yapilmasi gerekiyordu. Rus ucaginin Isidin olmadigi bi yerde ne isi var? Hem insani hem stratejik bi hamleydi
ağzını yiyeyim he valla can sıkıntısından düşürdük.. çocuk, çocuk konuşmalar iştee..Bazıları yine çocukça çocukça konuşmaya başladı. yahu doğu rüskli bölge , kırmızı alarm var. Yeri geliyor havan mermisi düşüyor, yeri geliyor şarapnel parçaları. Her an doğuda teyakkuz halinde olmalı asker.Bu yüzden bu bölgede angajman kuralları gereği ikazdan sonra vuruluyor. Batıda böyle teyakkuz durumu var da biz mi bilmiyoruz. Sanki asker can sıkıntısından uçak düşürüyor.
Türkmen bölgesini Işid kuşattı.Ya iyi de,İşid kaç senedir sınırlarımızda Türkmen kesiyor,o zaman kimsenin umrunda değildi de şimdi mi akıllarına geldi Türkmenler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?