evet ben cozdum senin esinin olayini
kendime gore bi yorum yapicam
simdi senin esin o kızdan bi tartisma sonucu falan bi sinirle ayrilmis, sonra kendini ispatlamak, o kiza da aci cektirmek icin seni bulmus, belki de gercekten unutmak icin...
sonra o kiz tabi pisman olmus, eee bu isler boyledir, bi kiz once istemedigi bir erkek baska biriyle birlikte olunca, o erkek bu sefer degerli olur...neyse tabi pisman olunca esine ulasti bi sekilde, eee esinde duygular bitmeden ayrilmisti o kizla, onda da bi pismanlik basgosterdi fakat bi sorun vardi artik evliydi...kizla konustugunda buyuk ihtimal, aslinda seninle evli gibi olmadigini, bisey yasamadigini soyledi ona, boyle soyledi ki onun da ilgisini kaybetmemek icin...ego tatmini...hem onu hem de seni kaybetmek istemedi yani...evlilikten vazgecmek istemez, kurulu duzeni var, o duzen icin harcanan birsuru caba var ama o kizdan da vazgecemiyor...o kiza belki de soz verdi senden uzak durduguna dair...
sen onun uzerine dustukce degersiz olacaksin gozunde
sen onu birakacak gibi yapsan sen kiymetli olursun, bunu dene
en iyisi otur ciddi olarak, bu boyle devam edemez, aklin nerdeyse oraya git
ama aklini bana vereceksen evli gibi davranmak zorundasin demelisin
guclu dur
suna %100 eminim ki erkekler, kendisi icin cok fedakarlik yapan, ezik duran kadinlara deger vermiyorlar
dik duran, olmazlarindan taviz vermeyen kadinlara karsi daha cekingen, daha saygılı oluyorlar
başbaşa kalmıyoruz kaldığımızda oyun oynuyor akşama kadar sadece yemek yerken yanyanayız ilk zamanlarında evliliğimizin hep kuzenini çağırırdı hep bizdeydi.ama artık kızınca 1-2 hafta düzeldi sonra gene aynı.çıkmamızdada nişandada sözdede bu böyleydi hep sıkılırdı genelde cafelerde buluşurduk sırf sıkılmasın sus pus oturmayalım diye konuşurdum hep ama gene sıkılır muhakkak birini çağırırdı oysaki muabbetim güzeldir benim arkadaşlarım konuşmamı benimle muabbet etmeyi çok severler bir bu adam sevemedi gitti işte.ben kendimi çok yalnız hissediyorum onun yanında yabancı gibi sanki.
eşimin annesi biliyor ama kendi ailem bilmiyor onlar üzülürler daha yeni evliyiz biz beni mutlu zannediyorlar onlara anlatmam zaten.eşimin annesi ise pek anlayışlı değil görüşseler ne olucak modunda ama gene kadın birşeyler yapmaya çalışıyor hakkını yiyemem ama ben konuşmak istemedikçe o konuyu açmaya çalışıyor.bununda aslında bana bir faydası yok.ama ben ciddi ciddi ayrılığı düşünmeye başladım özellikle son bir aydır dünde kafamda kesinleşti eşimede yazık banada yazık hatta bana daha yazık biliyor musunuz en çok canımı yakanlardan birisi benim doğum günümün sabahında uykusunda çok mutsuzum diye sayıkladı eski sevgilisinin adını sayıklayarak onu çok özlediğini söyledi yemin ederim soğum günüm burnumdan geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?