merhaba arkadaşlar aslında mesajımı yazıp yazmama konusunda çok kararsız kaldım çok düşündüm ama anlatmaya anlatmaya sonunda içimde dahada büyüyecek artık içimdekileri dökmek istiyorum.mantık bitti artık bende pozitif düşününemiyorum hatta düşünemiyorum bile...yazacaklarım çok uzun olabilir ama kısaca geçemiyorum kusura bakmayın...
ben 7 aylık evliyim eşime aşık olarak evlendim.sözlendikten yaklaşık 1 yıl sonra evlendik.ama sözlenmemizin 2. haftasından bu yana hep sorunlar yaşıyoruz ve sadece sorunumuz eşimin eski sevgilisine olan zaafı.benden önce 5 yıl süren bir ilişkisi olmuş.sözlenmemizden itibaren kız mesajla,maille,mektupla eşime ulaşmaya çalıştı her seferinde eşimi suçlayarak hatta neredeyse hakaret ederek ama eşim onu kırmamak için defalarca beni çiğnedi geçti ona beni rahatsız etme bile diyemedi.benim zorumla bana surat yapa yapa bir mail gönderdi o kadar.sözümüzden sonra kızdan gelen ilk mesajdan bu yana her yanımda oluşunda dalgın düşünceli yüzüme bakmıyor benimle pek konuşmuyor ve dağıldı kendini toparlayamıyor söze kadar birşey yoktu sözden sonra kızla ilk irtibatından bu yana darmadağın oldu.ve kız kırıcı ezici olduğu halde o hiç ona kötü bir söz etmedi.
sözden sonra bana kızın resimlerini gösterdi bikinili bir resmi vardı arasında cafede bakarken resimlere bikinili resmi kıskanıp hemen kimsenin görmeyeceği şekilde gizlice baktırdı.kız sözden 1 hafta sonra mesaj çekerek artık resimlerin senin için anlamı yok diyerek resimleri istedi.eşimde mesaja mesajla cevap vermek yerine arayıp yarım saat muabbet etmiş ne konuştuklarını bilmiyorum.sadece kızdan yakın bir zaman sonra gelen bir mektup oldu mektupta kız eşimin arayıp onu kardeşine ve akrabasına sorduğunu yazmış üstelikte bizim birlikteliğimize denk gelen bir süreçte ama ben bunu mektuba
kadar bilmiyordum.eşim resimlerini gönderdi fakat evliliğimizin ilk ayında eşimin eşyalarını almaya evine gittiğimizde odasında beraber çekilmiş oldukları ve benim gönderdi diye bildiğim resimler çıktı bana hepsini gönderdim demişti resim kalmadı bende demişti oysaki.eşime bilgisayarında eski sevgilisine dair resim vs. varsa eğer temizlemesini istemiştim ve hatta neredeyse yalvardım benimle olacağı eve ona dair birşey getirmemesi için ama evliliğimizin ilk haftasından itibaren bilgisayardan ona dair temizlediğim resimlerin.msn yazışmalarının,şiirlerin,animasyonların,ilgili dosyaların haddi hesabı yok geçen haftaya kadar hala temizledim ve biz 7 aylık evliyiz.birde eşim bilgisayarda ona dair birşey yok demişti bana özellikle resim!bunlar eski sevgili sorunları hala izlerini,yaralarını,kırgınlıklarını taşıdığım...
birde evlenmeden önce başlayan hala bugüne kadar devam eden eşimin benle başbaşa kalmaktan kaçışları.aylardır bu böyle. eşim çalışıyor bir hafta sonlarımız var beraber zaman geçirebileceğimiz ama evliğimizin ilk 1.5 ayı hiç başbaşa kalmadık her hafta sonu kuzenini çağırdı bir odaya geçip sabaha kadar oyun oynarlardı hep.ben ses çıkarmadım önceleri gücüme gitsede ama bir gün kuzeni evlendiniz evleneli bensiz bir hafta sonunuz geçmedi diyene kadar ve kendi isteğiyle çıkıp gelme değil her seferinde çağrılıyordu eşim tarafından.ama canıma tak etti bir gün kavga ettim öyle bir zaman kendine geldi ama sonra gene aynı tas aynı hamam.başbaşa kalışlarımızda bilgisayarı alıyor kucağına başlıyor oyuna günü akşam bile değil gece ediyor.konuşmalarımı dinlemiyor beni görmüyor ve kavgalarımız hariç hiç ama hiç ne yüzüme bakıyor ne gelip öpüyor.
siz sevdiğinizle güzellikleri yaşamak istememez misiniz?özel günleri,aşka dair güzellikleri,onu.ben çok istiyorum ama tek taraflı soğum günleri ve yılbaşı muabbetini anlatmayayım hala derin yaradır içimde aklıma geldikçe gözlerim hala dolar benim artık özel bir gün hevesim yok burnumdan geldi çünkü hepsi.böyle şeyler yaşadığımızda ya da önceden ağzını yokluyorum örneğin eski sevgilinle başbaşa kalırmıydın fırsat kollarmıydın diye evet diyor işime gelirdi dedi,onunla yılbaşı,doğum günü kutladın mı başbaşa diye sordum evet dedi ve bende ki bütün hevesler tek tek bitti.bu sözlenmez ama içime öyle dert oldu ki bu benimle banyoya girmesi için bir kaç kere laf attım hiç oralı olmadı patladım kızdım dil ucuyla olur dedi ama inanın korkudan banyoya girmiyor şimdi gece 2 veya 3 de giriyor ki ben peşinden gitmeyeyim.bunuda sordun eski sevgilinle yaşadın mı diye cevap beklediğim gibi evet dedi.oysaki ben güzel biriyim vücudumda güzel bakılmaya,görmeye korkulacak bir yanım yok neden anlamıyorum benim onunla yaşamak isteğim herşeyden kaçıyor,benden kaçıyor.o hiç istemiyor benimle olmayı doymuşluktan mı,eskiyi unutamamaktan mı,yoksa benden mi bilmiyorum ama inanın kendimden soğudum neredeyse kendime olan güvenimi kaybetmek üzereyim işin kötü yanı bunlara rağmen ben hala onu deli gibi seviyorum.soğumayı o kadar çok istiyorum ki en azından soğursam yaptıkları ve yapmadıkları beni bu kadar üzmez.bilmiyorum ben kendimi çok onursuz çok gurursuz buluyorum.kendimden utanıyorum artık.kavgalar dışında bana yakın olmaz benimle konuşmaz kavga etmesem benim varlığımın farkında bile değil.
eksiği kendimde bulmaya çalışıyorum ama düşünüp düşünüp inanın bulamıyorum gözünün içine bakıyorum,peşinden koşuyorum,ne istese yapıyorum,ona her seferinde sevigimi sözle hareketlerimle göztermeye çalışıyorum,onun sözünden çıkmıyorum,attığım her adımı ona haber veriyorum(o vermesede anlatmak zoruna gitsede),herşeyi anlatıyorum ona en ince ayrıntısına kadar ama gel gelelim ki bir türlü onu kendime bağlamayı beceremiyorum.kendimi çok büyük bir savaşın içinde gibi görüyorum sevgi kazanma savaşı ama yolun sonu şimdiden gözüküyor ben yeniğim ama yenilgiyi kabullenemeyen gurursuz ama hırslı bir savaşçıyım.
aslında dahası var daha çok var kimi özel kiminide daha fazla yazıpta kefa şişirmek istemediğim için yazmıyorum.bir ricam var yazdıklarımı okuyacak arkadaşlar bana yorum yazın olumlu ya da olumsuz ben tükenmek üzereyim düşünemiyorum üretemiyorum artık bir fikir.lütfen bana mantıklı,doğru yorumlar yazın artık ne yapacağımı bilmiyorum tükendim çünkü.
teşekkürler şimdiden.bu kadar uzun olduğu içinde kusura bakmayın ne olur...