• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşünüyorum, düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden...

canım kaçan kovalanır sende evde o yokmuş gibi davran komik şeyler izle gül kendine kahve yap iç ona sorma bile yemek yedikten sonra kendi tabağını kaldır sofradan kendine bak evin içinde ne biliyim güzel güzel giyin ama ona kuruntu yapma o yokmuş gibi davran bak bundan netice alırsın dene bi eski sevgilisi yüz vermiyo kaçıyo falan demeiştin sende öyle yap bakalım ne olacak ;)

bence esini evde yok sayip kacan kovalanir mantigini uygulamasi dogru olmaz
ona da koz vermis olur, yeri gelince sen de beni yok saydin diye uste cikar
sahsen ben esim bi kizla konusuyorken, bi takim taktikler uygulayip onu kendime baglamaya calismaktansa oturur adam gibi konusurum
ya bu deveyi gudersin ya da bu diyardan gidersin derim...
ha baktım yine aklı oralarda, bitiririm, kimse vazgecilmez degil
"o kiza kaptirmam kocamı" mantigi da bana gore degil, ben sevgi, saygi, mutluluk isterim evlilikte
bu 2 kisilik bir dunyadir, 3 kisilik bi yaris degil
esinin annesi de durumu bilmesine ragmen bisey yapmiyormus, bunlar ailecek boyle demek ki

evet yapacağım ama ya yarın akşam ya da cumartesi konuşacağım çünkü çalışıyor hatta dün yüzüğü çıkartmak geçti defalarca içimden.ama son bir şans dedim birde sizlere sorayım birilerine anlatayım dedim ondan sonra harekete geçeyim dedim ama hemfikir çoğunluk böyle ömür gitmeyecek gördüm son çırpınışlarımıda yaptım ama fayda yok kafamdaki fikrim netleşti iyice gerçekten hepinize teşekkür ederim.ben gencim.yeterincede güzelim,kültürlüyüm,şimdi çalışmıyorum ama elim ekmek tutuyor yani ben ne kadar sevsemde aslında ona mecbur değilim.ben çantada keklik değilim oda böyle olduğunu görecek.

aynen canım bu saçmalıklara katlanmak neden ne için hangi amaca ulaşmak için?

basbayağı ortada sırf eski sevgilisini kıskandırmak o na inat olsun diye masum bir kadının hayatını oyununa alet edecek kadar umarsız ve kötü ruhlu bir adam için mücadele etmeye fedakarlık yapmaya değmez ki yapılsa da bir şey elde edilmez.

ayrılırsın, çalışmaya başlarsın bugünler de geçersaçma sapan çocuk oyunlarına tenezzül edecek bayağı oyunlara başvuran adamın kahrını neden çekesin kimler çıkar daha karşına elbet senin de seveceğin ve sevileceğin mutlu bir ilişkin olur

bu sayfayı kapatıp geleceğine bakarsın yaşadığımız her saniye lütuf bize olumlu düşün geleceğine ümitle bak ki güzellikler seni bulsun

Son düzenleme:
cok dogru tesbitler var,
arkadaslar olayi cözmüs kendilerince cözümler vermis,
üzülerek yaziyorum ki, esin onu hala seviyor gibi bír durum var ortada.
artik kesin tavrini koyma vaktin coktan gelmis...

merhaba arkadaşlar aslında mesajımı yazıp yazmama konusunda çok kararsız kaldım çok düşündüm ama anlatmaya anlatmaya sonunda içimde dahada büyüyecek artık içimdekileri dökmek istiyorum.mantık bitti artık bende pozitif düşününemiyorum hatta düşünemiyorum bile...yazacaklarım çok uzun olabilir ama kısaca geçemiyorum kusura bakmayın...

ben 7 aylık evliyim eşime aşık olarak evlendim.sözlendikten yaklaşık 1 yıl sonra evlendik.ama sözlenmemizin 2. haftasından bu yana hep sorunlar yaşıyoruz ve sadece sorunumuz eşimin eski sevgilisine olan zaafı.benden önce 5 yıl süren bir ilişkisi olmuş.sözlenmemizden itibaren kız mesajla,maille,mektupla eşime ulaşmaya çalıştı her seferinde eşimi suçlayarak hatta neredeyse hakaret ederek ama eşim onu kırmamak için defalarca beni çiğnedi geçti ona beni rahatsız etme bile diyemedi.benim zorumla bana surat yapa yapa bir mail gönderdi o kadar.sözümüzden sonra kızdan gelen ilk mesajdan bu yana her yanımda oluşunda dalgın düşünceli yüzüme bakmıyor benimle pek konuşmuyor ve dağıldı kendini toparlayamıyor söze kadar birşey yoktu sözden sonra kızla ilk irtibatından bu yana darmadağın oldu.ve kız kırıcı ezici olduğu halde o hiç ona kötü bir söz etmedi.
sözden sonra bana kızın resimlerini gösterdi bikinili bir resmi vardı arasında cafede bakarken resimlere bikinili resmi kıskanıp hemen kimsenin görmeyeceği şekilde gizlice baktırdı.kız sözden 1 hafta sonra mesaj çekerek artık resimlerin senin için anlamı yok diyerek resimleri istedi.eşimde mesaja mesajla cevap vermek yerine arayıp yarım saat muabbet etmiş ne konuştuklarını bilmiyorum.sadece kızdan yakın bir zaman sonra gelen bir mektup oldu mektupta kız eşimin arayıp onu kardeşine ve akrabasına sorduğunu yazmış üstelikte bizim birlikteliğimize denk gelen bir süreçte ama ben bunu mektuba
kadar bilmiyordum.eşim resimlerini gönderdi fakat evliliğimizin ilk ayında eşimin eşyalarını almaya evine gittiğimizde odasında beraber çekilmiş oldukları ve benim gönderdi diye bildiğim resimler çıktı bana hepsini gönderdim demişti resim kalmadı bende demişti oysaki.eşime bilgisayarında eski sevgilisine dair resim vs. varsa eğer temizlemesini istemiştim ve hatta neredeyse yalvardım benimle olacağı eve ona dair birşey getirmemesi için ama evliliğimizin ilk haftasından itibaren bilgisayardan ona dair temizlediğim resimlerin.msn yazışmalarının,şiirlerin,animasyonların,ilgili dosyaların haddi hesabı yok geçen haftaya kadar hala temizledim ve biz 7 aylık evliyiz.birde eşim bilgisayarda ona dair birşey yok demişti bana özellikle resim!bunlar eski sevgili sorunları hala izlerini,yaralarını,kırgınlıklarını taşıdığım...
birde evlenmeden önce başlayan hala bugüne kadar devam eden eşimin benle başbaşa kalmaktan kaçışları.aylardır bu böyle. eşim çalışıyor bir hafta sonlarımız var beraber zaman geçirebileceğimiz ama evliğimizin ilk 1.5 ayı hiç başbaşa kalmadık her hafta sonu kuzenini çağırdı bir odaya geçip sabaha kadar oyun oynarlardı hep.ben ses çıkarmadım önceleri gücüme gitsede ama bir gün kuzeni evlendiniz evleneli bensiz bir hafta sonunuz geçmedi diyene kadar ve kendi isteğiyle çıkıp gelme değil her seferinde çağrılıyordu eşim tarafından.ama canıma tak etti bir gün kavga ettim öyle bir zaman kendine geldi ama sonra gene aynı tas aynı hamam.başbaşa kalışlarımızda bilgisayarı alıyor kucağına başlıyor oyuna günü akşam bile değil gece ediyor.konuşmalarımı dinlemiyor beni görmüyor ve kavgalarımız hariç hiç ama hiç ne yüzüme bakıyor ne gelip öpüyor.
siz sevdiğinizle güzellikleri yaşamak istememez misiniz?özel günleri,aşka dair güzellikleri,onu.ben çok istiyorum ama tek taraflı soğum günleri ve yılbaşı muabbetini anlatmayayım hala derin yaradır içimde aklıma geldikçe gözlerim hala dolar benim artık özel bir gün hevesim yok burnumdan geldi çünkü hepsi.böyle şeyler yaşadığımızda ya da önceden ağzını yokluyorum örneğin eski sevgilinle başbaşa kalırmıydın fırsat kollarmıydın diye evet diyor işime gelirdi dedi,onunla yılbaşı,doğum günü kutladın mı başbaşa diye sordum evet dedi ve bende ki bütün hevesler tek tek bitti.bu sözlenmez ama içime öyle dert oldu ki bu benimle banyoya girmesi için bir kaç kere laf attım hiç oralı olmadı patladım kızdım dil ucuyla olur dedi ama inanın korkudan banyoya girmiyor şimdi gece 2 veya 3 de giriyor ki ben peşinden gitmeyeyim.bunuda sordun eski sevgilinle yaşadın mı diye cevap beklediğim gibi evet dedi.oysaki ben güzel biriyim vücudumda güzel bakılmaya,görmeye korkulacak bir yanım yok neden anlamıyorum benim onunla yaşamak isteğim herşeyden kaçıyor,benden kaçıyor.o hiç istemiyor benimle olmayı doymuşluktan mı,eskiyi unutamamaktan mı,yoksa benden mi bilmiyorum ama inanın kendimden soğudum neredeyse kendime olan güvenimi kaybetmek üzereyim işin kötü yanı bunlara rağmen ben hala onu deli gibi seviyorum.soğumayı o kadar çok istiyorum ki en azından soğursam yaptıkları ve yapmadıkları beni bu kadar üzmez.bilmiyorum ben kendimi çok onursuz çok gurursuz buluyorum.kendimden utanıyorum artık.kavgalar dışında bana yakın olmaz benimle konuşmaz kavga etmesem benim varlığımın farkında bile değil.
eksiği kendimde bulmaya çalışıyorum ama düşünüp düşünüp inanın bulamıyorum gözünün içine bakıyorum,peşinden koşuyorum,ne istese yapıyorum,ona her seferinde sevigimi sözle hareketlerimle göztermeye çalışıyorum,onun sözünden çıkmıyorum,attığım her adımı ona haber veriyorum(o vermesede anlatmak zoruna gitsede),herşeyi anlatıyorum ona en ince ayrıntısına kadar ama gel gelelim ki bir türlü onu kendime bağlamayı beceremiyorum.kendimi çok büyük bir savaşın içinde gibi görüyorum sevgi kazanma savaşı ama yolun sonu şimdiden gözüküyor ben yeniğim ama yenilgiyi kabullenemeyen gurursuz ama hırslı bir savaşçıyım.
aslında dahası var daha çok var kimi özel kiminide daha fazla yazıpta kefa şişirmek istemediğim için yazmıyorum.bir ricam var yazdıklarımı okuyacak arkadaşlar bana yorum yazın olumlu ya da olumsuz ben tükenmek üzereyim düşünemiyorum üretemiyorum artık bir fikir.lütfen bana mantıklı,doğru yorumlar yazın artık ne yapacağımı bilmiyorum tükendim çünkü.
teşekkürler şimdiden.bu kadar uzun olduğu içinde kusura bakmayın ne olur...

Geç kalınmış bir durum daha maalesef:1no2:
Tatlım üzülebilirsin belki ama bariz olan şuki eşin o kıza karşı zaafını hiç bir zaman kaybetmemiş.Senin için gerçekten zor bir durum,keşke(ki bu kelimeyi hiç sevmiyorum)sözlüyken farkettiğinde yollarını ayırsaydın.
Artık evlisiniz ve keşkeler maalesef işe yaramıyor.
Eşinle oturup adam akıllı bir konuş,bu arada sakın eve bağlamak için falan bebek işine kalkışma bu 2 .büyük hatan olur
Eşin kendini toplarsa ne ala
Toplamazsada dünyanın sonu değil,sende kendine yeni bir hayat kurarsın.

Ben de böcüğümün her dediğine kelimesi kelimesine katılıyorum.

Görünen o ki şu anda ağzınla kuş tutsan yaranamayacaksın. Aklında fikrinde başkası olduğu sürece kontrol asla senin elinde olmayacaktır. Bu yüzden karar verirken iyi düşün. Verdiğin kararların seni yıpratmayacağından, daha da mutsuz etmeyeceğinden emin ol.

Elbette her şeyi denemek isteyeceksin, geride bir keşke bırakmak istemeyeceksin ama bunları yaparken aslında savaştığın şeyin "aşk" olduğunu unutma... dünyada uğruna her şey yapılabilecek bir duygu.

Yani... dik duracaksın... kendine güveneceksin... çabaladıkça sonuç alamazsan kendini bırakmayacaksın... kendine zarar vermeyeceksin. Olmuyorsa da eyvallah deyip önüne bakmayı, yola devam etmeyi bileceksin. Allah yardımcın olsun.

kim açısından ben bunu anlamadım aslında kızlar o yüzden ne yazacağımı bilemedim.

ben açıklayayım. ikiniz açısından da kötü. hadi sen kavganın ardından eşine sığınmak onu kendine çekmek için cinselliği hoş gördün ama eşin? kavga etmek mi lazım illa beraber olmanız için. sanırım kavga edince rahatlıyor kendini daha az suçlu hissediyor.

sahsen ben esim bi kizla konusuyorken, bi takim taktikler uygulayip onu kendime baglamaya calismaktansa oturur adam gibi konusurum
bunlar çok doğru

canım zor bir durm allah yardımcın olsun ama yaptıkların başlı basına yanlış bence eskiyi sorup irdeleyerek adama zorla hatırlatıyorsun seninde sayende x sevgilisini unutamıyor bugüne kadar ne yaptıysan tersini yap suan çook rahat ne yaparsa yapsın istediğini alıyo habersiz dışarıya cıkmıyo bırak merak etsin seni günlük gazete gibi yaptıklarını anlatma o sorsun ayaklarının üstünde dur zorlansan bile ona belli etme etme ki elindekinin kıymetini anlasın korksun biraz ya giderse die şimdi o kacıyo ya dert olmuştir sana birazda inat kendini diğer kısla hiç karşılastırma olsaymış zaten 5 yıl olurmuş demekki eksik bişeyler var o zaman seviyorsan ve bosanmayı düşünmüyorsan ona göre davranacaksın üstüne gitme adamı da eskilere itme

ben açıklayayım. ikiniz açısından da kötü. hadi sen kavganın ardından eşine sığınmak onu kendine çekmek için cinselliği hoş gördün ama eşin? kavga etmek mi lazım illa beraber olmanız için. sanırım kavga edince rahatlıyor kendini daha az suçlu hissediyor.

bunlar çok doğru

akıl vere vere bende kalmadı :)
kendi halime cozum bulamadim bi
:1rolleyes:

tatlım verdiğin kararı çok iyi düşün... kararı verirken neden verdiğini de düşün... amacın ona çantada keklik olmadığını göstermek ; kendini ispatlamak olmasın... eğer bu şekilde bir karar verir ve daha sonra beklentiye girersen yine üzülen sen olursun... çünkü ben onun bunları göreceğini de sanmıyorum...

amacın kendine güzel bir yol çizmek olsun... amacın mutlu olmak ; paylaşabildiğin bir hayat kurmak olsun... bu arkadaşlarınla ; ailenle ya da sevdiğinle farketmez... ama güvenebileceğin insanlar olsun hayatında... :teselli:

aslında istediğim bu ben böyle giderse dahada yıpranıcam kendime olan güvenimi kaybedicem evliliğin oturmaması birbirimize alışamama değil bu.bu başka birşey anlayamadığım birşey ben anlayana kadar ömür bitecek ya da ben biteceğim.bu karar bu yüzden birde artık eşimde istemeye istemeye birşeyler yapmaz belki oda mutlu olur böyle ben sadece kendimi düşünmüyorum çünkü ben herşeye rağmen onu çok seviyorum.yazık bize.biz olmayacak duaya amin dedik(ben).ama böyle gitmeyeceğini biliyorum artık.belkide ondan çok benim hatam adam sonradan böyle olmadı tabi ki vardı hep suç sadece onda değil bile bile bu yola girendede.ama ya körlüktü,ya aptallıktı,ya ümitti.ama benim ümitlerimde hayallerimde bitti.eğer hala ümidim olsa savaşmaya devam ederdim ama bendede bitti işte.keşke böyle olmasaydı.

ben onun eski sevgilisini hatırlamasına birşeylerin sebep olduğunu düşünmüyorum...
adam hala onu seviyor bu açık...

uykusunda adını söyleyip ; çok mutsuzum demeler... birşeyler paylaşmamalar ; onunla yaşadıklarını seninle yaşamaktan özellikle kaçınmalar... üstelik ben şuna da şaşırdım ; onunla bunu yaparmıydınız sorularına nasıl da rahatlıkla evet diye cevap verebiliyor...

seni kırmaktan ; incitmekten hiç de rahatsız değil demek ki... evet bir arkadaş söylemiş bir çok eşin eski sevgilisi var ; ama konu açıldığında sorun olmasın diye yalanlar da söylüyorlar ya da konuyu saçmalama diye geçiştiriyorlar...

ama bu demek değil ki senin eşin bunları inkar etmeyerek dürüst davranıyor ; sana ve hislerine hiç değer vermiyor demek bu ...

canım ya zor bir durum
eşin severek ayrıldı o kızdan ve hala unutamıyor onu,ayrı olduğu için,psikolojik olarakta berbat durumda,senle o yüzden konuşamıyor,birlikte zaman geçiremiyor.kaçan kovalanır misali,sen her ihtiyacını görüyorsun,canım üzmek istemiyorum ama eşin sanki o kızı pişman etmek için evlenmiş gibi şimidide unutamıyor
arkadaşların dediği gibi ya bu deveyi güdeceksin,yada bu diyardan gideceksin :çok üzgünüm:

oncelıkle Allah yardımcın olsun
ıcınden cıkılması cok zor bır durum
kendımı yerıne koydum ben olsam ne yapardım dedım ve aklımdan sunlar gecti
ilk etapta bir iş bulurum (su sartlarda zor ama ımkansız degıl)
psıkolojımı duzeltmeye calısırım bıraz
kendıme bakarım karsısında bıkmıs bunalmıs hayatı kararmıs bır ınsan gıbı gorunmemeye calısırım
alır karsıma konusurum derdın ne senın dıye sorarım
baktım eskı kız meselesı devam edıyor sana mutluluklar dılerım der defederım basımdan o zman kımı dusunuysa dusunsun ne yaparsa yapsın bakarım yoluma
nedır bulunmaz hınt kumasımıdır bu erkekler bu kadar ezıyet ederız kendımıze
hafsalam almıyor bır turlu madem baskasını sevıyosun nıye kızcagızın hayatını mahvedıyorsun
kendını topla kararlarını ver ona gore hareket et canım hayata bır kere gelınıyor elalemın adamını cekmek zorunda degılsın sımıdıden 7 ay nedırkı daha
baska bırsey olsa yuvanı yıkma kocana sarıl derdıne derman ol derdım ama bu yenılecek yutulacak bısey degıl adamın gece ruyasında gunduz hayalınde:oklava:
nedır bu ya sende ana kuzususun kendıne deger ver yapma gerekenı yap..
Allah tekrar yardımcın olsun

eşimin annesi biliyor ama kendi ailem bilmiyor onlar üzülürler daha yeni evliyiz biz beni mutlu zannediyorlar onlara anlatmam zaten.eşimin annesi ise pek anlayışlı değil görüşseler ne olucak modunda ama gene kadın birşeyler yapmaya çalışıyor hakkını yiyemem ama ben konuşmak istemedikçe o konuyu açmaya çalışıyor.bununda aslında bana bir faydası yok.ama ben ciddi ciddi ayrılığı düşünmeye başladım özellikle son bir aydır dünde kafamda kesinleşti eşimede yazık banada yazık hatta bana daha yazık biliyor musunuz en çok canımı yakanlardan birisi benim doğum günümün sabahında uykusunda çok mutsuzum diye sayıkladı eski sevgilisinin adını sayıklayarak onu çok özlediğini söyledi yemin ederim soğum günüm burnumdan geldi.
Bu mutsuzluğun içinden hala mutluluk çıkar diye bekleme artık:1no2:
Ne demek ya eski sevgiliyle konuşmak,adını sayıklamayı geç,adını anmak,fotoğraflar saklamak :oklava:.
Alsın eski sevgilisini,sen çiz kendi yolunu.Bu hastalıklı üçgen içinde yamuk olup çıkacaksınyasakkelime
Daha ne bekliyorsun,Türk filmlerindeki gibi aniden pişman olmasını mı,yoksa aslında onu değil seni kıskandırmak istiyordum demesini mi :sm_confused:.

o esinin var ya aklı basina gelir bigun daaank diye kafasına vurur dogrular ve gercekler ama is isten gecmis olur
simdi o bir ruyada, diger kadinin oldugu taraf ona bir ruya bir hayal gibi geliyor, tatli tatli...kavusamadigi ask...
ama onun oyle olmadigini gorecek fakat bu ona pahaliya patlayacak

Yaşadıkların gerçekten zor ama hiçbirşey için de geç değil..
Bazı şeyleri zorlamanın anlamı yok, kendini yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramaz, şimdiye kadar da yeterince yıpratmışsın zaten
Sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın. Bundan sonra ben nasıl mutlu olurum, özgüvenimi nasıl kazanırım bunu düşün bence.
Göz göre göre kendini mutsuz etme ve değersizleştirme..
Umarım herşey dilediğin gibi olur..

aslında istediğim bu ben böyle giderse dahada yıpranıcam kendime olan güvenimi kaybedicem evliliğin oturmaması birbirimize alışamama değil bu.bu başka birşey anlayamadığım birşey ben anlayana kadar ömür bitecek ya da ben biteceğim.bu karar bu yüzden birde artık eşimde istemeye istemeye birşeyler yapmaz belki oda mutlu olur böyle ben sadece kendimi düşünmüyorum çünkü ben herşeye rağmen onu çok seviyorum.yazık bize.biz olmayacak duaya amin dedik(ben).ama böyle gitmeyeceğini biliyorum artık.belkide ondan çok benim hatam adam sonradan böyle olmadı tabi ki vardı hep suç sadece onda değil bile bile bu yola girendede.ama ya körlüktü,ya aptallıktı,ya ümitti.ama benim ümitlerimde hayallerimde bitti.eğer hala ümidim olsa savaşmaya devam ederdim ama bendede bitti işte.keşke böyle olmasaydı.

bence kendinde suç arama artık ... ya da eksik arama ... elbet herkes hata yapar ; önemli olan bunlardan ders almak ... sen de çok şey öğrendin bence... ve öğrenmeye devam edeceksin...

ama yanlışın çoğu da onda ... sen dediğin gibi sevginden göremedin ; düzelir sandın... ama o içinde başka biri varken senin hayallerine girebildi ; sana birlikte bir ömür sözü verebildi...
o yüzden kendine kırgınlıkların olmasın... hayatta hiç kırılma kendine ; sadece ders al ...

sen hata yaptığını anlamışsın geçte olsa ama zararın neresinden dönülürse kardır..
kendini asla suçlama sen ilk başlarda sevildğini sanıp aşık olup,bugüne kadar elinden gelenin fazlasını yapmışsın..ama olmamış malasef :(
şimdi eğer ayrılık kararı verdiysen öncelkle eşinin ailesi ve senin ailenle bi arada konuşmanı tavsiye ederim herkes herşeyi bilsin ama sorgulamadan ,suçlamadan sadece o da denedi bende bekledim ama olmadı diyerek..eğer bu şekilde açıklama yapmassan malasef ki ayrılık kararını eşine bildirdiğinde tepkisi farklı olucaktır ..çünki erkeklerin %80 i bu kararı ilk duyduklarında hayır-asla-seviyorum filan derler hatta sen hatalarından bahsetmeye başladığında çirkinleşebilirler bile :( bunları düşünerek adımlarını 3 düşünüp öyle atmalısın ..hakkınızda hayırlısını dilerim ..​

Ah be canım keşke hiç girmeseydin bu yola:(

Daha fazla tüketme kendini..

Sayfaların hepsini okuyamadım ama bence kurtulman en iyisi..Devam etsenizde o kişi hep aranızda olacak..

siz gerçekten SABIR TAŞISINIZ
ama belliki çok seviyorsunuz
size yaptıklarına karşılık eşiniz kusura bakmayın ama hiç bşeyi haketmiyor
umarımmm aklına başına gelirr
o kadar düşkünmüş eski sevgilisine neden ayrılmış
ayy size bu kadar kırmaya incitmeye ne hakkı varyaaa
offf
kıymetinizi anlar bi günde umarım o zaman iş işten geçmemiş olur
Allah yardımcınız olsn

Back