• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşünüyorum, düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden...

canım benim bu işin sonu baştan belliymiş her şeye evet diyecek kadar aşktan gözün mü kör oldu.adam resmen ona aşık unutamıyor aranızda yaşıyor.siz iki kişi evli değilsiniz ki üç kişi evlisiniz.sanırım kızda bu yolla intikam alıyor.olan da sana oluyor.şu kızın gidip kendisiyle ya da kızın ailesinden aklı başında biriyle konuşsan aradan çekilse.ya da nebileyim yok mu öyle aklı başında aile büyüğünüz eşinle konuşsa.siz görücü usulüyle mi evlendiniz.ben psikoloğum biraz acı konuşacam iice aç gözünü diye.eşin tahminimce eski aşkı unutamamaktan boşluğu ilişkiyle doldurmaya kalkmış ve bunun için sizi harcamış.tabi eski aşkı bitiremediği için o zaten alevlenmek için bi yerde bi kıvılcım bekliyormu.eski sevgilide onu ateşlemiş.senin adına inan üzüldüm.ama bu durumu sen de bile bile ladeslemişin.nişanlıyken böyle şeyler olduysa nasıl güvenip gözünü kapatıp evlendin.dışardan yorum yapmak biliyorum kolaydır ama aşk maalesef yaşayan bilir.seni yargılamıyorum.ama bu şkeilde evliliğiniz büyük çıkmazda.

kızlar gerçekten hepinize teşekkür ederim okuyup yorumladığınız için tanımasamda birileri tarafından dinlenmek çok güzel.gerçekten çok çok teşekkür ederim dilerim ki benim yaşadıklarım kimsenin başına gelmez umarım hepinizin ilişkileri hayatı güzel gider.hepiniz sağolun defalarca girdim buraya yazmak istedim ama yazamadım utandım aslında ama artık dayanamayacağımı anladım dün anlatmamanın sonu kötü ben ömrümde ilk defa evlendikten sonra ölmek istedim 7 aylık evliyim kesinlikle sulu göz olmadığım halde evlendiğimin 8. gününden beri ağlıyorum ve anlatamıyorum derdimi.o yüzden bugün bunları yazmak birazda olsa beni rahatlattı daha ne kadar tutardım içimde bilmiyorum ama kendime zarar veriyor içimde tutmak.beni dinlediğiniz için sağolun arkadaşlar.

arkadaslar burdan cikarilacak ders sudur kesinlikle
bu erkeklere cok yuz vermeyin, tamam cok seviyor olabilirsiniz ama
bir erkekle es/sevgili farketmez cok yuzgoz olunca, kul kole olunca, hatalarini sık sık cabuk affedince
size saygisini kaybediyor, artik hep bi kusur bulmaya basliyor

ben hep bunu gordum
esiniz olsa bile belli bir mesafeyi korumak lazim, istisnalar kaideyi bozmaz
o mesafenin olcusunu iyi ayarlayabilen kadinlar inanin erkeklerin saygi duydugu kadinlar, kolay kolay ezemeyecekleri kadinlar

malesef öyle. süründüreceksin bu erkekleri. kovalamak naz çekmek çok hoşlarına gidiyor :oklava:

kızlar gerçekten hepinize teşekkür ederim okuyup yorumladığınız için tanımasamda birileri tarafından dinlenmek çok güzel.gerçekten çok çok teşekkür ederim dilerim ki benim yaşadıklarım kimsenin başına gelmez umarım hepinizin ilişkileri hayatı güzel gider.hepiniz sağolun defalarca girdim buraya yazmak istedim ama yazamadım utandım aslında ama artık dayanamayacağımı anladım dün anlatmamanın sonu kötü ben ömrümde ilk defa evlendikten sonra ölmek istedim 7 aylık evliyim kesinlikle sulu göz olmadığım halde evlendiğimin 8. gününden beri ağlıyorum ve anlatamıyorum derdimi.o yüzden bugün bunları yazmak birazda olsa beni rahatlattı daha ne kadar tutardım içimde bilmiyorum ama kendime zarar veriyor içimde tutmak.beni dinlediğiniz için sağolun arkadaşlar.

bizim yorumlarımız düşüncelrimiz belki sana çok bir yarar sağlamayacak ama içindekileri döküp rahatlamış oldun. biraz daha iyisindir umarım.

zor bir durum. Allah yardımcın olsun. ne istediğini eşinin anlamasını sağla

bak bide şunu ekleyeyim eski sevgilinin hakaret ettiği gibi yüz vermediği gibi şeyler yazmışın unutma kaçan kovalanır bu hep böyledir.sen de peşiden koşuyorum gözünün iiçine bakıyorum demişin sen onun için bu durumda çantada kekliksin ama bu herkes için böyledir.kaçan balık büyük olur.senin en ii yapacağın taktik değiştireceksin.tüm ilgi alakaını keseceksin.kendine daha da bakacaksın bu sefer o snein peşinden koşacaktır buna emin ol.

eee sadece anlatmak mi istemistin?
bisey yapmayacak misin yani bukadar yorum bosuna mı

yazınızı baştan sona okudum..
özür dileyerek söylemek istiyorum ki ..
eşinizin sizi sevdiğine dair tek bir kelime göremedim :1no2:
işiniz çok zor sabırla yaklaşın dicem ama taş olsa çatlardı bunlara :delphin:
size tek tavsiyem çoçuk filan yapmayın ve ona bi süre daha zaman verin bakalım neler olcak..ama herşeye hazırlıklı olun ltfn a.s.

bende böyle düşünüyorum sakın çock yapma

bence, sana layik olmayan birine kendinle ödüllendirme...keske bastan taviz vermeseydin...belki simdi o da diger kizla evlenmisti...sanki onun karin agrisini cekiyor...iki kadin bir adam ask cekilir aradan...

valla buna benzer bir hikaye yakin zamanda cevremde gördüm...eski sevgili ile karisini üc ay arayla hamile birakmayi basardi adam...iki kiz hirs ettiler aralarinda simdi ikiside oturuyor...böyle durumlarda salacaksin...yok ceviririm yok bilmemne bunlar palavra...eger sana deger verse zaten olmaz bunlar...bir cok erkegin eski sevgilisi var...yinede cogu unutuyor...yeni esinle mutlulugu yakaliyor...ama eger adam eskisinden intikam almak icin senle birlikte olduysa... o kötü iste.

bence, sana layik olmayan birine kendinle ödüllendirme...keske bastan taviz vermeseydin...belki simdi o da diger kizla evlenmisti...sanki onun karin agrisini cekiyor...iki kadin bir adam ask cekilir aradan...

valla buna benzer bir hikaye yakin zamanda cevremde gördüm...eski sevgili ile karisini üc ay arayla hamile birakmayi basardi adam...iki kiz hirs ettiler aralarinda simdi ikiside oturuyor...böyle durumlarda salacaksin...yok ceviririm yok bilmemne bunlar palavra...eger sana deger verse zaten olmaz bunlar...bir cok erkegin eski sevgilisi var...yinede cogu unutuyor...yeni esinle mutlulugu yakaliyor...ama eger adam eskisinden intikam almak icin senle birlikte olduysa... o kötü iste.

allah boylesinden korusun
cok igrenc ya

:1shok: :1shok: :oklava:

yüz vermeyin bu erkeklere bu kadar başımıza çıkıyolar şunlara bak

diyorsunki sözlüykende aynıydı nişanlıykende aynıydı madem neden evlendin arkdaşım eşin olucak adamla henüz bişeyleri otutturamadıktan sonra keşke evlilik zamanını uzatsaydın böylelikle üzülüp ağlamazdın şimdi
senin adına üzüldüm ama eşinin düzeleceğini sanmıyorum aklı hep eskide eski yaşanılan şeylerde 5 yıl koca bi zaman yaşanılanları unutması zor bencede arkadaşların dediği gib al karşına konuş ya kendini düzeltsin yada hayatına başka türlü yön ver insan kocasıyla iyi şeyler yaşamak istemezmi canım nasıl iştir buu

ah canım sözlendiğimizden beri bunlar vardı ilgisizdi diyosun keşke yol yakınken dönseymişsin ama çok geç şimdiye bakmak lazım ama nasıl düzelir bu adam bilemedim inan kız evlenirse belki oda vazgeçer ama çok zor bi durum ya allah sabır versin canım :(

eee sadece anlatmak mi istemistin?
bisey yapmayacak misin yani bukadar yorum bosuna mı

evet yapacağım ama ya yarın akşam ya da cumartesi konuşacağım çünkü çalışıyor hatta dün yüzüğü çıkartmak geçti defalarca içimden.ama son bir şans dedim birde sizlere sorayım birilerine anlatayım dedim ondan sonra harekete geçeyim dedim ama hemfikir çoğunluk böyle ömür gitmeyecek gördüm son çırpınışlarımıda yaptım ama fayda yok kafamdaki fikrim netleşti iyice gerçekten hepinize teşekkür ederim.ben gencim.yeterincede güzelim,kültürlüyüm,şimdi çalışmıyorum ama elim ekmek tutuyor yani ben ne kadar sevsemde aslında ona mecbur değilim.ben çantada keklik değilim oda böyle olduğunu görecek.

canım yazdıklarını okudukça daha da üzülüyorum...

evliliğin amacı nedir canım ya da daha güzel bir soru ; hayata geliş amacımız ne ... elbette acı çekmek değil... bence bunun üzerinde düşünmelisin... biz bu dünyaya mutlu olmaya geliyoruz... belki çok ağır olacak ama eşin seni sevmiyor bu çok belli... ve bir insanı seni sevmesi için zorlayamazsın...

evliliğiniz öncesi ve 7 ay boyunca güzel günlerinizin sayısı bana senin canının yandığı günlerden çok çok daha azmış gibi geldi... zaten evliliğimin 8. gününden itibaren hergün ağlıyorum demişsin...

bu zamana kadar çabalamışsın ; alttan almışsın ; görmezden gelmişsin ... ama bunları yaparak mutlu olamazsın... şimdi bazı arkadaşlar diyecektir biraz çek kendini ; rest çek bak nasıl sana geliyor...
çok üzgünüm ama ben böyle olacağını hiç sanmıyorum...

çünkü o bir başkasını seviyor... 5 yıllık bir ilişki 5 ayda unutulmaz... başka amaçlarla senle ilişkiye başlamış ; unutmak için seni kullanmış ama senin sevgin buna yetmemiş hatta senin varlığın ona rahatsızlık veriyor ... belki ağır gelecek ama bu evlilikte ben hiç umut göremedim...

ister kapıyı vur git ; ister kendini naza çek ; ister aşk oyunları yap ; istersen melek ol ... bu adam senin değerini göremeyecek kadar kör şu anda... ve sen böyle bir ilişkiyi yaşamak zorunda değilsin...

eşimin annesi biliyor ama kendi ailem bilmiyor onlar üzülürler daha yeni evliyiz biz beni mutlu zannediyorlar onlara anlatmam zaten.eşimin annesi ise pek anlayışlı değil görüşseler ne olucak modunda ama gene kadın birşeyler yapmaya çalışıyor hakkını yiyemem ama ben konuşmak istemedikçe o konuyu açmaya çalışıyor.bununda aslında bana bir faydası yok.ama ben ciddi ciddi ayrılığı düşünmeye başladım özellikle son bir aydır dünde kafamda kesinleşti eşimede yazık banada yazık hatta bana daha yazık biliyor musunuz en çok canımı yakanlardan birisi benim doğum günümün sabahında uykusunda çok mutsuzum diye sayıkladı eski sevgilisinin adını sayıklayarak onu çok özlediğini söyledi yemin ederim soğum günüm burnumdan geldi.

Bunu okurken çok kötü oldum, insanın sevdiğinin başkasını sayıklaması ne kadar acı..
İlk mesajını okuduğumda sen kuruntu yapıyor olabilirsin, kızdan sürekli bahsetmen senin zararına, aksine adını ağzına alma ona da izin verme tarzında birşeyler yazacaktım ama..
Anlaşılan o ki, eşin sevgilisini unutmak için seninle birlikte olmuş, ama sözlenmek evlenmek niye? İnsan sevmediği bir insanla bu yola çıkar mı? Yani şurda önemli konu, seni seviyor mu, severek mi evlendi, yoksa şu anda kızın onu araması falan mı kafasını karıştırıyor?
Ben böyle şeyleri sevmem aslında ama sana önericeğim, bence kızla konuşmalısın, aralarındaki bağ nedir, şuanda neden görüşüyorlar ve neler konuşuyorlar. Sonra da yolunu çizersin, eşinin aklının başına gelmesi için zaman mı verirsin, ceketini alır çıkarmısın buna olayları anlayıp karar vermen lazım..

allah boylesinden korusun
cok igrenc ya

valla sorma hala kendime gelemedim...benimde kizim var...ama dedigim gibi iki kadin hirs ettiler...resmen birbilerini yediler adam icin...ikiside kaybetti...benim kizimda sok icinde...tiksiniyorum anne dyior...allah kimseye vermesin böyle bir dert ... kadin olarakta cok dikatli olmak gerekiyor...biraz düsüncen...veremiyorsa bu adam bir seyler uzak duracan...yok diger kiz söyle yapiyor filan...hemen yollayin ...kadinda aramayin sucu...
benneyaptımki

evet yapacağım ama ya yarın akşam ya da cumartesi konuşacağım çünkü çalışıyor hatta dün yüzüğü çıkartmak geçti defalarca içimden.ama son bir şans dedim birde sizlere sorayım birilerine anlatayım dedim ondan sonra harekete geçeyim dedim ama hemfikir çoğunluk böyle ömür gitmeyecek gördüm son çırpınışlarımıda yaptım ama fayda yok kafamdaki fikrim netleşti iyice gerçekten hepinize teşekkür ederim.ben gencim.yeterincede güzelim,kültürlüyüm,şimdi çalışmıyorum ama elim ekmek tutuyor yani ben ne kadar sevsemde aslında ona mecbur değilim.ben çantada keklik değilim oda böyle olduğunu görecek.

tatlım verdiğin kararı çok iyi düşün... kararı verirken neden verdiğini de düşün... amacın ona çantada keklik olmadığını göstermek ; kendini ispatlamak olmasın... eğer bu şekilde bir karar verir ve daha sonra beklentiye girersen yine üzülen sen olursun... çünkü ben onun bunları göreceğini de sanmıyorum...

amacın kendine güzel bir yol çizmek olsun... amacın mutlu olmak ; paylaşabildiğin bir hayat kurmak olsun... bu arkadaşlarınla ; ailenle ya da sevdiğinle farketmez... ama güvenebileceğin insanlar olsun hayatında... :teselli:

canım kaçan kovalanır sende evde o yokmuş gibi davran komik şeyler izle gül kendine kahve yap iç ona sorma bile yemek yedikten sonra kendi tabağını kaldır sofradan kendine bak evin içinde ne biliyim güzel güzel giyin ama ona kuruntu yapma o yokmuş gibi davran bak bundan netice alırsın dene bi eski sevgilisi yüz vermiyo kaçıyo falan demeiştin sende öyle yap bakalım ne olacak ;)

Back