Düşünüyorum bu da elti ile ilgili son paylaşım olacak

O zaten zor dışarı çıktı.saat 3’e kadar uyur öğlen.orayı da tanımıyor gidecek biryeti yok benden öğrenecekti .evet terbiyesizin önde gideni.elime nasıl çaktı?demek çamaşır makinesini ayarlıyordum,bu da geçmek istiyordu elime çakıp aşağı saldı ve geçti.benşm de ağzımı açti kendine

Anneniz hangi üslupta konuşur mesela?benşmle öyle konuşanı sakin mi cevaplasaydım?!kirli sepeti taşıyor bunun kirlilerinin elinden.

Bakın işte sebette de onun kirlileri,makinenin üstünde de onun.gerek söyleseydim ben de bıraksaydım senin yaptığın gibi
Ay bu ne pasaklılık aman allahm kız utanır insan evde o kadar insan var la havle

Ay bu ne pasaklılık aman allahm kız utanır insan evde o kadar insan var la havle
Ben doğru olanı yapmamış mıydım?ne yapsaydım çamaşırlarla mı çalışsaydım?istiyormuşmuş ben onları bırakayım banyoda babasının uşağı var.

Ben olsam muhtemelen sakin birisi olmama rağmen birikir patlardim saç baş yolardimmm onu

Onu da yapmışlığı var merak etmeyin. Evde birbirinin saçını başını yolmayan yok.

Nilu12 siz karşılıklı oturacaksanız daha çok konu açarsın.
Kapının önüne şunu koydu, çöpünü buraya bıraktı, asansöre önce bindi diyerek kat hollerinde kapışmamanız için hiçbir sebep göremiyorum.

Peki ne yapsam?karşılıklı dedikte benim evim onunkiyle karşı karşıya benim kapımın önüne o kimki bir şey gelip bırakır

Allahallah

Ya salla kim komşusuyla görüşüyor sanki kapını kapat bitti gitti. Kapı komşun mu olacak senin?

Ya salla kim komşusuyla görüşüyor sanki kapını kapat bitti gitti. Kapı komşun mu olacak senin?
Kapı komşu bilmiyorum neye diyorsunuz,benim kapımın yanında bir kapı var o değil,benim kapımın karşısında duruyor evleri

Kapı komşu bilmiyorum neye diyorsunuz,benim kapımın yanında bir kapı var o değil,benim kapımın karşısında duruyor evleri
Çok yakınmışsınız. Sen şöyle yap sakın eşinle kavga etme duyar falan. Kapının önüne de dikkat et eşyalarını koyma çalmasın

Eltin zaten 3e kadar uyuyormuş, 3ten sonra da görmezsin merak etme.
Karşı komşumla kapılarımız 1 metre uzaklıkta, birbirimizi hiç görmeyiz. Herkesin işi gücü farklı. Karşılaşırsanız da konuşmadan geçer gidersin

Çok yakınmışsınız. Sen şöyle yap sakın eşinle kavga etme duyar falan. Kapının önüne de dikkat et eşyalarını koyma çalmasın
Böyle komşu olacağız benim evim şöyle duruyor onun evinden .çok mu yakınız ?

Eklentiler

• 2C1EB1A4-DD7D-4F40-9E7A-59AB69C42C79.jpeg
    255,1 KB · Görüntüleme: 19
Hoşuma gitti bu ama keşke daha uzak olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…