Şu an evet.taşınınca ayrıHepimiz aynı evde mı yaşıyorsunuz?
Allah aşkına evine alma yeni evin enerjisini bozar bu kadın lütfen eltine hiç müsait olma hiçççSelam hanımlar!Nasılsınız?geçeyim sadede.Demek Cuma günü evimize taşınıyoruz.Dün kaynanacıgımın ricasıyla banyo tuvaleti temizledim .Şu elti çok iğrenç birisi.banyoya kirli çamaşırlarını nereye denk geldiyse bırakmış çamaşır makinesinin üzeri ancak bunun kirlileriydi.Haliyle eger banyo temizliyordumsa,banyonun içindeki herşeyi dışarı bırakmalıydım .neyse uyandım saat 10 da başladım işleri yapmaya.bu uyuyordu saat 3’te uyandı .kvye sordum ne yapsam şu çamaşırları ?bana dedi bırak gelip toplar.bu sonra geldi bana ne dese iyi?sen neden tuvaleti temizlediğim bezleri benim çamaşırların üzerine koymuşsun?!aynısını ben yapsam hoşuna gider mi?gelen sefer ben de aynısını yapacağım sen mahsustan bırakmışsın oraya ki ben kavga edeyim.gibi laflar.ben de cevap olarak “banyo temizliyordum ne yapmalıydım?!e bırakmasaydın sen de!şimdi işini gücümü bırakıp senin çamaşırlarını toplayacağım ,hele bi benim çamaşırları bırak bir yere!ben senin gibi çamaşırlarımı banyoda serpmiyorum .iyi yapmışım bırakmışım,falan dedim.sonra kvye dedim siz söylemediniz mi bırak kalsın gelip toplar diye,e peki bana neden saldırıyor sözde bu kaçıncı yaptığı?!onu da yazayım ki kv de onunla konuşmuyor temmuzdan beri.girdim odama odamdan söylüyordum her halde duyuyordu “seviniyordum şunların suratını orda (yeni evinde)görmeyeceğim.orda da burnumun dibindeki olacaklar”Neyse.Bunu neden yazdım her zaman beni suçladınız neyse.şimdi yeni eve taşınınca onları da her dışarı çıktığımda görme olasılığım var.siz olsanız yerimde nasıl tepki verirsiniz düşmanınıza komşunuz olsa?bu gün de bakıyorum oğlumun çamaşırlarını makineden çıkarıyor kendilerini atmaya.baktım çamaşırlar kurumamış yeniden attım makineye.bu sinirle çıktı banyodan elime çakıp.arkasıyca “kız yavaş biraz!sen kim oluyorsun elime çakıyorsun?!”dedim cevap vermedi defoldu odasına.bilmiyorum sevinsem mi üzülsem mi yeni eve taşınmama.ama bence sevinmek lazım en azından aynı evin içinde olmayacağız.onun için mucize baş verdi.o ömrünün sonuna kadar kvyla yaşayacaktı..
Ya kendimi artık eltiyla kvyla kayınla kayınpederle sinirlendirmek istemiyorum .beynimi onlardan arındırmak istiyorum kendime bir meşguliyet bulmak istiyorum,araba kullanmayı öğrenmek istiyorum buzda kaymayı,ve de yaşadığım yerde yüzme havuzu var yüzmeyi de öğrenmek isterdim istekler çok
Bunun evi ayrı ama komşu olacak malesefAllah aşkına evine alma yeni evin enerjisini bozar bu kadın lütfen eltine hiç müsait olma hiççç
Almasın eve yolunu da değiştirsin çünkü gördüğü değeri vermesi gerekir baş edemez edepsizle edepsiz olunur anca ..komşuysa elti zaten adı el -ti el kızı El gibi davranacak tanımayacak bende de var öyle pis bitane kestim attım çok rahatımBunun evi ayrı ama komşu olacak malesef
Mehri hanım,elticiğin evi benim evin karşısında,ikimiz de 15ci katta olacağız.evime neden alıyorum ki?ben zaten onla asla barışmayacağım yaptığını affetmeyeceğim.sadece şu dışarı çıktığımda onu göre bilirim.ne yapardınız diye konu açtımAlmasın eve yolunu da değiştirsin çünkü gördüğü değeri vermesi gerekir baş edemez edepsizle edepsiz olunur anca ..komşuysa elti zaten adı el -ti el kızı El gibi davranacak tanımayacak bende de var öyle pis bitane kestim attım çok rahatım
Yolunu değiştirceksin diyorum ya ne yapabilirsin ozaman aynı yerde yaşamayacaksnızMehri hanım,elticiğin evi benim evin karşısında,ikimiz de 15ci katta olacağız.evime neden alıyorum ki?ben zaten onla asla barışmayacağım yaptığını affetmeyeceğim.sadece şu dışarı çıktığımda onu göre bilirim.ne yapardınız diye konu açtım
Dikkatimi çeken şey elti neden kirli çamaşırı banyoya atıyor veee en önemlisi siz aynı evde mi yaşıyorsunuzzzSelam hanımlar!Nasılsınız?geçeyim sadede.Demek Cuma günü evimize taşınıyoruz.Dün kaynanacıgımın ricasıyla banyo tuvaleti temizledim .Şu elti çok iğrenç birisi.banyoya kirli çamaşırlarını nereye denk geldiyse bırakmış çamaşır makinesinin üzeri ancak bunun kirlileriydi.Haliyle eger banyo temizliyordumsa,banyonun içindeki herşeyi dışarı bırakmalıydım .neyse uyandım saat 10 da başladım işleri yapmaya.bu uyuyordu saat 3’te uyandı .kvye sordum ne yapsam şu çamaşırları ?bana dedi bırak gelip toplar.bu sonra geldi bana ne dese iyi?sen neden tuvaleti temizlediğim bezleri benim çamaşırların üzerine koymuşsun?!aynısını ben yapsam hoşuna gider mi?gelen sefer ben de aynısını yapacağım sen mahsustan bırakmışsın oraya ki ben kavga edeyim.gibi laflar.ben de cevap olarak “banyo temizliyordum ne yapmalıydım?!e bırakmasaydın sen de!şimdi işini gücümü bırakıp senin çamaşırlarını toplayacağım ,hele bi benim çamaşırları bırak bir yere!ben senin gibi çamaşırlarımı banyoda serpmiyorum .iyi yapmışım bırakmışım,falan dedim.sonra kvye dedim siz söylemediniz mi bırak kalsın gelip toplar diye,e peki bana neden saldırıyor sözde bu kaçıncı yaptığı?!onu da yazayım ki kv de onunla konuşmuyor temmuzdan beri.girdim odama odamdan söylüyordum her halde duyuyordu “seviniyordum şunların suratını orda (yeni evinde)görmeyeceğim.orda da burnumun dibindeki olacaklar”Neyse.Bunu neden yazdım her zaman beni suçladınız neyse.şimdi yeni eve taşınınca onları da her dışarı çıktığımda görme olasılığım var.siz olsanız yerimde nasıl tepki verirsiniz düşmanınıza komşunuz olsa?bu gün de bakıyorum oğlumun çamaşırlarını makineden çıkarıyor kendilerini atmaya.baktım çamaşırlar kurumamış yeniden attım makineye.bu sinirle çıktı banyodan elime çakıp.arkasıyca “kız yavaş biraz!sen kim oluyorsun elime çakıyorsun?!”dedim cevap vermedi defoldu odasına.bilmiyorum sevinsem mi üzülsem mi yeni eve taşınmama.ama bence sevinmek lazım en azından aynı evin içinde olmayacağız.onun için mucize baş verdi.o ömrünün sonuna kadar kvyla yaşayacaktı..
Ya kendimi artık eltiyla kvyla kayınla kayınpederle sinirlendirmek istemiyorum .beynimi onlardan arındırmak istiyorum kendime bir meşguliyet bulmak istiyorum,araba kullanmayı öğrenmek istiyorum buzda kaymayı,ve de yaşadığım yerde yüzme havuzu var yüzmeyi de öğrenmek isterdim istekler çok
Ne kadar terbiyesiz bir eltin varmış. Kirli çamaşırı bırakıyor, eline çakıyor falan. Karşında küçük çocuk var sanki. Manyak midir nedir, küçük çocuk olsa da böyle hareket yapılmamalı zaten. Eltinle karşı komşu olmanız kötü,keşke daha uzağa taşınma imkanı olsaydı. Her gün eltimi dışarı çıkarken görsem, görmezden gelirSelam hanımlar!Nasılsınız?geçeyim sadede.Demek Cuma günü evimize taşınıyoruz.Dün kaynanacıgımın ricasıyla banyo tuvaleti temizledim .Şu elti çok iğrenç birisi.banyoya kirli çamaşırlarını nereye denk geldiyse bırakmış çamaşır makinesinin üzeri ancak bunun kirlileriydi.Haliyle eger banyo temizliyordumsa,banyonun içindeki herşeyi dışarı bırakmalıydım .neyse uyandım saat 10 da başladım işleri yapmaya.bu uyuyordu saat 3’te uyandı .kvye sordum ne yapsam şu çamaşırları ?bana dedi bırak gelip toplar.bu sonra geldi bana ne dese iyi?sen neden tuvaleti temizlediğim bezleri benim çamaşırların üzerine koymuşsun?!aynısını ben yapsam hoşuna gider mi?gelen sefer ben de aynısını yapacağım sen mahsustan bırakmışsın oraya ki ben kavga edeyim.gibi laflar.ben de cevap olarak “banyo temizliyordum ne yapmalıydım?!e bırakmasaydın sen de!şimdi işini gücümü bırakıp senin çamaşırlarını toplayacağım ,hele bi benim çamaşırları bırak bir yere!ben senin gibi çamaşırlarımı banyoda serpmiyorum .iyi yapmışım bırakmışım,falan dedim.sonra kvye dedim siz söylemediniz mi bırak kalsın gelip toplar diye,e peki bana neden saldırıyor sözde bu kaçıncı yaptığı?!onu da yazayım ki kv de onunla konuşmuyor temmuzdan beri.girdim odama odamdan söylüyordum her halde duyuyordu “seviniyordum şunların suratını orda (yeni evinde)görmeyeceğim.orda da burnumun dibindeki olacaklar”Neyse.Bunu neden yazdım her zaman beni suçladınız neyse.şimdi yeni eve taşınınca onları da her dışarı çıktığımda görme olasılığım var.siz olsanız yerimde nasıl tepki verirsiniz düşmanınıza komşunuz olsa?bu gün de bakıyorum oğlumun çamaşırlarını makineden çıkarıyor kendilerini atmaya.baktım çamaşırlar kurumamış yeniden attım makineye.bu sinirle çıktı banyodan elime çakıp.arkasıyca “kız yavaş biraz!sen kim oluyorsun elime çakıyorsun?!”dedim cevap vermedi defoldu odasına.bilmiyorum sevinsem mi üzülsem mi yeni eve taşınmama.ama bence sevinmek lazım en azından aynı evin içinde olmayacağız.onun için mucize baş verdi.o ömrünün sonuna kadar kvyla yaşayacaktı..
E taşınınca görüşme olur biterŞu an evet.taşınınca ayrı
Bakın işte sebette de onun kirlileri,makinenin üstünde de onun.gerek söyleseydim ben de bıraksaydım senin yaptığın gibiKirli sepeti yok mu evde niye sağda solda çamaşırlar
Zorla 8 yıldan sonra bşr ev yaptık şimdi nereye taşınsam Allah’ın cezası muhakkak gelmeliydiYolunu değiştirceksin diyorum ya ne yapabilirsin ozaman aynı yerde yaşamayacaksnız
Bir adı var iğrenç birisi.evet 4 yıldır onunla aynı evde yaşıyoruzDikkatimi çeken şey elti neden kirli çamaşırı banyoya atıyor veee en önemlisi siz aynı evde mi yaşıyorsunuzzzayy bekarım ama elti diyince benim bile sinirim zıplıyor
Ben zaten sözlerimle saçını başını yoldumBen olsam muhtemelen sakin birisi olmama rağmen birikir patlardim saç baş yolardimmm onu
Yolunu değiştir görmezden gel duymazdan gel bişey derse tanımıyorum kimsiniz de geç dalgaa geç :)Zorla 8 yıldan sonra bşr ev yaptık şimdi nereye taşınsam Allah’ın cezası muhakkak gelmeliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?