• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Düşünmeyen kaynana

Ameliaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
24
3
1
19
Merhabalar kızlar.
Biliyorsunuz son zamanlarda herkes hasta grip olmuş.Benim kaynamam da grip olmuş.
Ben hamileyim,grip olmamaya çalışıyorum, korkuyorum,grip olursam ilac bile içemem, hastanede için para lazım.
Bugün pazar günü,sabah kaynanam eşime yazmış kahvaltıya gelin diye,
Eşime dedim ki zaten bi pazarımız var , birlikte kahvaltı yapalım.Bi de bana sormadan tamam geliyoruz demiş,ben istiyor muyum istemiyor muyum,
Eşim bütün hafta çalışıyor bazen gec geliyor mesai kalıyor, cumartesi günü de çalıyor.
Her gün tek kahvaltı yapıyorum,pazar günü eşimle beraber kahvaltı yapmak istiyorum ama kaynana bırakmıyor, gecen hafta da çağırmıştı, gitmiştik bi şey demedim.
Bı de grip olmuş şimdi,niye çağırıyorsun ?? Anlamıyorum
Eşime dedim annem grip olmuş
Yoo dedi,ben dün gittim bi şey yoktu, nasıl bı şey yoktu dedim ben dün konuştum grip oldum dedi bana, sesinden de belliydi.
Yine de gittik.kavga ettim eşimle gitmeden önce, düşünmüyor çunku
Evimiz yan yana.
Öyle kahvaltı yaptık,oturduk,
Kaynana bana diyor ki cok ince giyinmişsin diyor, kalın bi şey giyseydin hasta olacaksin,
Bak ben iki kere grip oldum diyor çok zor
Sende hamilesin şimdi,ilac bile içemesin.
Bi şey demedim
Sözde benim için düşünüyor
Düşünseydi cagirmazdi..
Insan biraz düşünür ben grip olmuşum gelin hamile,cagirsam grip bulaşır bi şey olur ama hayır.
Benim babam iki hafta yoktu, memlekette gitmişti.iki gün önce geldi.Normalde gidicektim ama grip oldu diye gitmedim,babam da dedi bana sakın gelme dedi grip oldum çunku, bulaşmasın sana.
Kahvaltıya çağırdı, yetmiyormuş gibi yine eşime mesaj atıyor, akşam yemeğe gelin.
Ben eşime dedim sen gitmek istiyorsan git ben gelmiyorum dedim.
Eve geldiğimden beri başım çok ağrıyor ve hiç gücüm yok.Umarım grip kapmamışımdır.

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar.
Biliyorsunuz son zamanlarda herkes hasta grip olmuş.Benim kaynamam da grip olmuş.
Ben hamileyim,grip olmamaya çalışıyorum, korkuyorum,grip olursam ilac bile içemem, hastanede için para lazım.
Bugün pazar günü,sabah kaynanam eşime yazmış kahvaltıya gelin diye,
Eşime dedim ki zaten bi pazarımız var , birlikte kahvaltı yapalım.Bi de bana sormadan tamam geliyoruz demiş,ben istiyor muyum istemiyor muyum,
Eşim bütün hafta çalışıyor bazen gec geliyor mesai kalıyor, cumartesi günü de çalıyor.
Her gün tek kahvaltı yapıyorum,pazar günü eşimle beraber kahvaltı yapmak istiyorum ama kaynana bırakmıyor, gecen hafta da çağırmıştı, gitmiştik bi şey demedim.
Bı de grip olmuş şimdi,niye çağırıyorsun ?? Anlamıyorum
Eşime dedim annem grip olmuş
Yoo dedi,ben dün gittim bi şey yoktu, nasıl bı şey yoktu dedim ben dün konuştum grip oldum dedi bana, sesinden de belliydi.
Yine de gittik.
Evimiz yan yana.
Öyle kahvaltı yaptık,oturduk,
Kaynana bana diyor ki cok ince giyinmişsin diyor, kalın bi şey giyseydin hasta olacaksin,
Bak ben iki kere grip oldum diyor çok zor
Sende hamilesin şimdi,ilac bile içemesin.
Bi şey demedim
Sözde benim için düşünüyor
Düşünseydi cagirmazdi..
Insan biraz düşünür ben grip olmuşum gelin hamile,cagirsam grip bulaşır bi şey olur ama hayır.
Benim babam iki hafta yoktu, memlekette gitmişti.iki gün önce geldi.Normalde gidicektim ama grip oldu diye gitmedim,babam da dedi bana sakın gelme dedi grip oldum çunku, bulaşmasın sana.
Kahvaltıya çağırdı, yetmiyormuş gibi yine eşime mesaj atıyor, akşam yemeğe gelin.
Ben eşime dedim sen gitmek istiyorsan git ben gelmiyorum dedim.
Eve geldiğimden beri başım çok ağrıyor ve hiç gücüm yok.Umarım grip kapmamışımdır.
En büyük sorun eşin farkında mısın, eşine tek bir eleştiri dahi yok , kayınvalidene kızacağına eşini al karşına konuş, restini çek ve gitme artık...

Bebek ikinizin bebeği. Eşinizin hem sizi, hemde bebeği düşünerek hareket etmesi gerekir. Ben gebe değilim ama bu hafta hem annemler hemde kayınvalidemler hasta oldu. İki tarafta gelmeyin sakın bu hafta grip çok ağır diye uyarıda bulundular. Hamile olsam kesinlikle gitmezdim. Eşiniz annesine durumu anlatacak. “Anne hastasınız malum eşimde hamile dikkat etmemiz gerek haftaya geliriz.” demesi gerekir en azından.

Biliyorum ona da kızdım
Ben sana bısey soyleyımmı ülkenın yarısı böyle😀gülme nedenım olayın trajıkomikliği,bence çok takma bebegıne odaklan,stressiz bır hamılelık gecırkı mutlu büyüsün gelişsin bebişko😍yüz senede geçsede değişmez bazı şeyler çünkü.sadece azaltmaya çalış sen gidebilirsin bugun ben rahatsızım vs dersın eşine,öyle öyle azalır çok gitmek istemiyosan.dedıgım gıbı once bebişi ve kendını düşün stresten tartısma ortamından uzak durmaya calıs

Ben sana bısey soyleyımmı ülkenın yarısı böyle😀gülme nedenım olayın trajıkomikliği,bence çok takma bebegıne odaklan,stressiz bır hamılelık gecırkı mutlu büyüsün gelişsin bebişko😍yüz senede geçsede değişmez bazı şeyler çünkü.sadece azaltmaya çalış sen gidebilirsin bugun ben rahatsızım vs dersın eşine,öyle öyle azalır çok gitmek istemiyosan.dedıgım gıbı once bebişi ve kendını düşün stresten tartısma ortamından uzak durmaya calıs
Teşekkür ederim 😊
Haklısın,
ben aslında çok kafana takan bir insanım,ister istemez strese giriyorum bazen,

İstemediğin hiçbirşeyi yapmak zorunda değilsin, bunun farkında ol lütfen, yetişkin bir bireysin sen ...
Yapmadığım zaman yanlış anlıyorlar, sanki onları istemiyorum diye sevmiyorum diye,
Her zaman insanlar için düşünüyorum ne düşünür ne der yanlış anlar,
Napayım

Yapmadığım zaman yanlış anlıyorlar, sanki onları istemiyorum diye sevmiyorum diye,
Her zaman insanlar için düşünüyorum ne düşünür ne der yanlış anlar,
Napayım
Unutma ısrarla yanlış anlamakta bir manipülasyon yöntemidir, manipüle olmamayı, dik durmayı öğrenmelisiniz, herkes herseyin farkında kimse salak değil, senin bir birey olduğunu önce eşine kabul ettirmen gerekiyor, açıkça ailene tek başına gidebilirsin ben rahat edemiyorum diyeceksin, dur demedikçe daha kötü olacak , asıl doğumdan sonra gör sen onları, acilen dur demezsen daha beter olur ...

Back