- 19 Nisan 2022
- 4.186
- 46.961
- 438
Kesinlikle kendinizi kasıyorsunuz adama bir hareketiniz olmamış, tanışmamışsınız konuşmamışsınız yani tvde birini görüp beğenmekle bence aynı şey evham yapmayın çünkü hiçbir şey yapmadınızbu konularda katı birisi önceleri çok kıskanırdı böyle şeyleri herhalde ben kendimi kasıyorum
Yok ablasi, güneş vurunca daha açılıyor rengiBu adamin neresi kumral az daha zorlasa baya esmer hatta resmen esmer sadece saclari siyahtan bir tik acik
Her yanım yay kızı kendilerini germekte üstlerine tanımamEveet o kadar masumuz
Masumlar apartmanı hanHakan Mengüc geldi aklıma
behzat ç.nin üstüne irkek tanımammAhahaha ben de kitabını alırken Tarık Mengüc demistim yanlıslıklashopludur bu deyip bakmadan daha fazla yok oluyorum qlfkfkkf
O bakmıyor mu sanıyorsun?o şekilde değil benim başıma gelse çok üzülürdüm diye düşündüm ben
Diziyi de adami da hic sevmemistimbehzat ç.nin üstüne irkek tanımamm
Evet senn üzülürdün. Ama o, hiç sanmıyorumo şekilde değil benim başıma gelse çok üzülürdüm diye düşündüm ben
Yok ablasi, güneş vurunca daha açılıyor rengi
ben severim o tipleri ama tv de yanımda değil.Diziyi de adami da hic sevmemistim
Canım söylesene açık kumral diye bunun tonları da varBenim kumral anlayişim.
Kumral dediğin budur diğeri bildiğin garaBenim kumral anlayişim.
Travis fimmel
Canım söylesene açık kumral diye bunun tonları da var
ben severim o tipleri ama tv de yanımda değil.
Haberi olmadığı için bu konuda sorun yok. Öyle yanında bön bön bakılmaz tabiKocam, erkek arkadaşım başka kadınlara bakıyor konusu açılırsa aynı anlayışlı yorumları bekliyorum
Ben bugün Kıvanç Tatlıtuğ’dan hallice birini gördüm avm merdiveninde. “Oha la ne yakışıklı adam” dedim, üç saniye bakıp önüme döndümYakışıklı birini gördünüz , gözünüze hoş geldi. Burada iç sesinizin ne dediği önemli aslında.
"Allah sahibine bağışlasın" mı dediniz ; "Keşke benim olsa" mı ?
bunu gece görsem korkudan bayılırım.kalsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?