arkadaşına benziyorum o zaman demek ki o da kafasında kuruyor her şeyi :)))Benim de böyle yay burcu olup yağuşuklu birini görünce ben erkek arkadaşıma ihanet mi ettim diye kendini yiyip bitiren bir arkadaşım var..
Ben de hep ona diyorum yağuşukluya da bakmisek ölek..
Biz kadınlar erkeklerin hatuna baktığı gözle bakmıyoruz hem
Biz masumuz yaBenim de böyle yay burcu olup yağuşuklu birini görünce ben erkek arkadaşıma ihanet mi ettim diye kendini yiyip bitiren bir arkadaşım var..
o kadar değil ya djksdbvksjdYeterince hevesini almadan, flortleşmeden yapilan uzun ilişkiler pişmanliktir bence.
Bir yaz benim de başima gelmişti boyle bir şey, o aralar kaç yasindaydim hatirlamiyorum da kucuktum baya 17 filan olmaliyim ve sevgilim varken gittigimiz tatilde assiiirrii tatli bir cocuk denk gelmişti. Gayet tatil bitene kadar cocukla takilmiştim. Sonra numaralarimizi verdik ama ben donunce yazlik olmayanla devam etmiştim seneye ayni yere tatile gidince de yine o cocukla takilmistim.Ne guzeldi.
Herkesin basına gelebilecek birşey bahsettiginiz olay.Yakısıklı görünce bakılırr.Meyletmek olmadigi sürece sıkıntı yok bosa evham yapmayin.o şekilde değil benim başıma gelse çok üzülürdüm diye düşündüm ben
neden bu kadar vicdan yapıyorum ben de anlamıyorumHarekete geçmediğimiz ,düşüncelerden oluşan şeylerden Allah bile bizi sorumlu kılmamışken sen niye takıntı yaptın ki,olabilir hoştur güzel bakmışsındır geçip gitmiş sil kafandan yani
Aynen bakmisek ölek yaw. Bi ceğz bakmışık çokmu? Sanki ısırıp bi parcasını götürdük alla allağğBenim de böyle yay burcu olup yağuşuklu birini görünce ben erkek arkadaşıma ihanet mi ettim diye kendini yiyip bitiren bir arkadaşım var..
o kadar değil ya djksdbvksjd
Ne güzel vicdan herkese lazım onu hep koru.Senin gibi kızlar pek kalmadıneden bu kadar vicdan yapıyorum ben de anlamıyorum
Benim bildiğim tek Mengüç tarık MengüçHakan Mengüc geldi aklıma
Ahahaha ben de kitabını alırken Tarık Mengüc demistim yanlıslıklaBenim bildiğim tek Mengüç tarık Mengüçşimdi baktim da Montenegro başbakanı dritan abazovic'e benziyor...yok o benim tipim değil.
Benim kumral lülükten kasdettigim şu tarz şeylerEki Görüntüle 3114697
Yok , Marlon Teixeira o :))) halistirAhahaha ben de kitabını alırken Tarık Mengüc demistim yanlıslıklashopludur bu deyip bakmadan daha fazla yok oluyorum qlfkfkkf
Konu sahibine bir yakısıklı daha baktırmıs olduk böylelikleYok , Marlon Teixeira o :))) halistir
Benim bildiğim tek Mengüç tarık Mengüçşimdi baktim da Montenegro başbakanı dritan abazovic'e benziyor...yok o benim tipim değil.
Benim kumral lülükten kasdettigim şu tarz şeylerEki Görüntüle 3114697
Eveet o kadar masumuzYay olarak mı
Böyle böyle düzelecez inşallahKonu sahibine bir yakısıklı daha baktırmıs olduk böylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?