Düşünmekten kendimi heba ettim.. yardım eder mısınız?

Evet 22 senedir oylesin.gercek muslumanim diyorsan acar ilmihali guslun farzlarina bakarsin.oyle muslumanlikta yarisina inaniyrm yarisina inanmiyorum diye bisey yok.he yok deilim diyorsaniz zaten kendi tercihinz saygi duyarz
Hanimefendi ner be kadar esimle benim yasantimiz ailesinden farkli olsada esimin ailesi son derece muhafazakardir.kayinpederim kayinvalidem haci olmus insanlar .kulaklarimda birkac delik var kupelerimi takarim cikaririm vs.dahavesimin ailesinden 10 yildir evliyim bugune kadar boyle birsey duymadim .kupe abdest baglantisini da bilmiyorum

Sizin banyoya küpesiz girdiğinizi kim ne bilsin de söylesinki?
Kayınpederiniz size gusul nasıl alınır onu mu anlatsın

Bi tane küpeyi 8 deliğe sokup çıkarsanız yeterli. Bu kadar alaya alınacak bi konu değil hassas çizgiler bunlar.

Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir, gözlerinde de kalın bir perde bulunmaktadır ve onlar için büyük bir azap vardır.” (Bakara, 2/7)

Ayet, önceki ayette bildirilen belli kâfirlerin iman etmemelerinin sebebini ve onu gerektiren durumu beyan eder.

Aslında kalplerinde bir mühür ve gözlerinde bir perde yoktur. Bundan murat, küfür ve günahı hoş gösteren, iman ve taatı da çirkin gösteren bir durumun nefislerinde meydana gelmesidir.

Bu durum,
- Yoldan sapmaları,
- Taklidde kalmaları,
- Sağlıklı bir bakıştan yüz çevirmeleri sebebiyledir.

10 yildir duymaman bukadar muhim bi farzi bilmemen sanirim bizim yada esinin ailesinin sucu deil arkadasim.kisacik bi ilmihal kitabi alip gozden gecirirsen inancinin gerekliliklerini daha iyi bilirsin

inkar ya da kabul ettig
Sizin banyoya küpesiz girdiğinizi kim ne bilsin de söylesinki?
Kayınpederiniz size gusul nasıl alınır onu mu anlatsın
ettigimi soylemedim.bilmiyorum dedim sordum.ne kadar asabisiniz

inkar ya da kabul ettig

ettigimi soylemedim.bilmiyorum dedim sordum.ne kadar asabisiniz
Hayir edersende saygi duyarim dedim.cok var ulkemizde inkar eden.bu sayfayada baksan alaya alan eden birsuru bulursun.oyle bi tercihin varsa diye pesin pesin kendin bilirsin dedim

Dini yorum yapmak yasaktır. Kuralları okuyun. Sizi şikayet etme sebebim bu. Önceki sayfalarda da aynı konu sizden farklı şekilde tartışıldı. Benim dini alaya alan tek cümlem yok ama siz herkesin Müslümanlığını yargıladınız. Cevap yazmayın bana daha fazla.

Sizde alaya alirkem dini yorum yapmis olmuyormusunuz.inkar etmek alaya almak serbest savunmak yasak diyelim ozaman daha dogru olur.neyse by

dini yorum yapmak, kimin kalbinin kara olduğuna hükmetmek , alttan alta inkar edenlerdenseniz bilemem diye laf atıp kişilerin inançları hakkında hükümde bulunmak size düşmediğinden bende kib ledim sizi..

dini yorum yapmak, kimin kalbinin kara olduğuna hükmetmek , alttan alta inkar edenlerdenseniz bilemem diye laf atıp kişilerin inançları hakkında hükümde bulunmak size düşmediğinden bende kib ledim sizi..
Boyle yaparak iciniz ferahliyorsa yapin.ortaya cikmasimi rahatsiz ediyor sizi anlamiyrm ama rahat olun sizinde dediginiz gibi sizi yargiliycak olan ben deilim.ama sunuda bil dini teblig etmek aslinda her muslumanin gorevi.ama siz gibi rahatsiz oluyorsa elden gelen bisey yok.bak keyfine

sevgili Babies16 ortaya çıkmasımı derken ne demek istediğinizi anlamadım?
neyi ortaya çıkarmış olduğunuzu daha açık yazabilirseniz seviyeli bir şekilde tartışabiliriz tabiki site kuralları dahilinde dini yorum yapmadan..
tebliğ ettiğiniz şeye gelince göreviniz olduğunu düşündüğünüz şeyin aslında sizi günaha soktuğunu düşünüyorum..
bana özelden bu küpe delik meselesi ile ilgili ayeti atabilirsiniz varsa tabi..
kul yazımı uydurma ilmihallerle gelmeyin lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…