evlenmeden önce abdest almıyor muydunuz?
Simdi burada bir taki kavgasi kopar da. Adetler de degismez gercek bunu kabul edelim. Kv'ye de zamaninda takilmistir sonucta aklinca simdi kara gecti sana takmayarak. Kime nasil davranman gerektigini ogrenmis oldun. Kolun bos diye de utanma kv utansin.
İnanın abdest alacaktım küpem yoktu eşim marketten aldı geldi.
Bence görüşme hazır elinde fırsatta var
Gusül...Abdestle küpe bağlantısını biri bana anlatabilir mi ?
O utanmiyor diye onun yerine senin utanmana gerek yok ama. Utanma kontenjani bos kalir olur biter.Utansa size açıyorum demezdi. Bir de üzerine diyor ki sen nişanlının yanından gelemedin ki gidip seçip alalım biz beğenemedik..
Bekarlıktan kalma küpenizdemi yoktu?İnanın abdest alacaktım küpem yoktu eşim marketten aldı geldi.
bu kısmı anlamadım küpe ile abdestin ne alakası var
bana böyle şeyler çok tuhaf geliyor
yani tamam kimsenin malında gözünüz yoktur anlıyorum ama bizim oralarda gelinin ve damadın ailesi bilezik takar diğer biraz uzak akrabalar ceyrek altın vs. takar
bir ailenin kendi çocuğunun düğününde tam altın ceyrek altın vs. takması bize göre rezilliktir
ben de düğün yapsam ve böyle olsa sizin gibi düşünürdüm bayramda vs.de gitmezdim
Dert etmek değil.. kendinizi benim yerine koyar mısınız. Evleniyorsunuz ve ailesi bir şey takmıyor. Benim gördüğüm bu rezilliktir. Bir aile kızı istemiyorsa böyle yapar..Allah aşkına,sabaha kadar niye ağlıyorsunuz,Allah ağız tadı versin,bi evlilikte en önemli şey budur,siz kendinize bunları mı dert ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?