• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşünmekten beynim yandı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evkusumuteber

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
9
2
1
29
2 yıllık evliyim 2 haftadır adet gecikmesi yasıyorum ilk haftada pembe lekeyle 4 gün falan geçirdim sonra hiçbirşey yoktu bugün şeffaf akıntım var. İlk hafta test yaptım aralıklarla 4 ü de negatif çıktı bu haftayı doldurmayı bekledim yarın doktora gidicem çevremdeki herkes testte çıkmaz sen hamilesin kesin deyip kafamı karıstırdılar konu hakkında bilgisi olan lütfen cevap verebilir mi hamile olabilirmiyim adet belirtilerim var ve belimde şiddetli ağrı var stresten ölücem

Bu kadar gecikmeye testte mutlaka çıkması lazım geç döllenme olsa bile . Hadi biri ikisi bozuktu hepsi mi bozuk ? Ama ihtimal %0 diyemeyiz .
Allah istediğinizi verir inş

Yumurtlamamis o yuzden fecikmis dahi olabilirsiniz. Bana da bu kadar gecikmede hamilelik cikardi gibi geliyor. Doktora danusmak en iyisi. Hayirlisi olsun.

2 yıllık evliyim 2 haftadır adet gecikmesi yasıyorum ilk haftada pembe lekeyle 4 gün falan geçirdim sonra hiçbirşey yoktu bugün şeffaf akıntım var. İlk hafta test yaptım aralıklarla 4 ü de negatif çıktı bu haftayı doldurmayı bekledim yarın doktora gidicem çevremdeki herkes testte çıkmaz sen hamilesin kesin deyip kafamı karıstırdılar konu hakkında bilgisi olan lütfen cevap verebilir mi hamile olabilirmiyim adet belirtilerim var ve belimde şiddetli ağrı var stresten ölücem
Hamilelik düşünmeye ne zaman başladınız? Mesela ben haziranda düşünmeye başladım sonra benim adetim 46 gün geçti hamileyim dedim kan testinyaptım negatifti ertesi ay 38 gün geçti yine hamileyim dedim negatif çıktı sonraki ay 33. Günde adet oldum sonra ki ay noröal döngüye döndü 28 günde bir oldum tabi o anlattığım süreçte sürekli doktora gidiyorum bana dedi ki vücudun spermi yabancı bulduğu için sistemi çökmüş dedi normal dedi gecikmelerin düzene girdiği an vücudun spermlere alışmıştır artık dedi 3 aydır düzenli adet oluyorum tam günümde bana doktor dedi ki 2 yıl ara verdiğin için ilk 6 ayda olmaması normal kendine farklı meşgaleler bul dedi bu ay hamileliği düşünmeye vaktim olmadı çok yoğundum ovülasyon günlerini bi kere değerlendirdim reglime on gün kala pembe kanama gördüm doktora gittim bana renginden dolayı hamilelik olduğunu düşünüyorum yat dinlen dedi şu an bütün belirtiler var bata da 4 gün var. Şu 4 gün geçsin de kan testi yapıcam

Hamilelik düşünmeye ne zaman başladınız? Mesela ben haziranda düşünmeye başladım sonra benim adetim 46 gün geçti hamileyim dedim kan testinyaptım negatifti ertesi ay 38 gün geçti yine hamileyim dedim negatif çıktı sonraki ay 33. Günde adet oldum sonra ki ay noröal döngüye döndü 28 günde bir oldum tabi o anlattığım süreçte sürekli doktora gidiyorum bana dedi ki vücudun spermi yabancı bulduğu için sistemi çökmüş dedi normal dedi gecikmelerin düzene girdiği an vücudun spermlere alışmıştır artık dedi 3 aydır düzenli adet oluyorum tam günümde bana doktor dedi ki 2 yıl ara verdiğin için ilk 6 ayda olmaması normal kendine farklı meşgaleler bul dedi bu ay hamileliği düşünmeye vaktim olmadı çok yoğundum ovülasyon günlerini bi kere değerlendirdim reglime on gün kala pembe kanama gördüm doktora gittim bana renginden dolayı hamilelik olduğunu düşünüyorum yat dinlen dedi şu an bütün belirtiler var bata da 4 gün var. Şu 4 gün geçsin de kan

Egeer hamileysen stres yapma bebegine zarar verirsin sakin olmaya soguk kanli olmaya calis kendini motive edicek seyler yap bence sıkma canini ay icersinde sinirli stresli günler yasadiysan mevsim degisikliginden etkilendiysen gecikmen ondanda olabilir sabirla bekle bakalim doktor ne dicek umarim Allah kalbine göre verir

Back