Aşılama Düşünenler ve araştıranlar için aşılama sürecimi anlatıyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkür ederim canım hakkımızda hayırlısı olur inşallah bende hamileyimdir salı günü gidip test yapacağım

Merhabalar inşallah hamileliğiniz hayırla sonuçlanır sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Birşey soracağım aşılama için devlet raporu çıkmış mıydı size

Merhabalar inşallah hamileliğiniz hayırla sonuçlanır sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Birşey soracağım aşılama için devlet raporu çıkmış mıydı size
Rapor derken? Sadece ilaçlara rapor çıkarmışlardı işlem için rapor olmadı.

İlaçlar İçin sormuştum ben de tamam teşekkür ederim. Ben ikinci için aşılama düşünüyorum da ikinci olunca rapor çıkıyor mu onu merka ediyorum. Ya da raporsuz olunca ne kadar tutuyor onu araştırıyorum
Rapor derken? Sadece ilaçlara rapor çıkarmışlardı işlem için rapor olmadı.

Merhabalar sizin de hayırlı olsun gebeliğiniz. Bir de size sorayım ilaçlar için rapor çıktı mı size? Ben de ikinci çocuk için aşılama düşünüyorum rapor çıkmazsa çok tutar diye düşünüyorum acaba değer mi tüp bebek daha mı mantıklı olur diye araştırıyorum

Tsk ederim darısı isteyenlerin başına inşallah.
Bi tane çocuğum olduğu için vede rapor hakkımı onda kullandığım için rapor çıkmadı bu asilamamda ama o kadar fazla Bi ücrette tutmadi. Mesela letu diye bu ilaç aldım raporsuz 100 TL verdim yumurta gelistiri hapmis arkasından gonal f kullandım 900ml olanı 800 küsür Bi fiyata aldim muayene ucretide hemen hemen 1000 TL tutmuştur taş çatlasın 2500 TL yi geçmemiştir hepsi universite hastanesinde oldum asilamami özel doçent.doktorda her gittiğimde 180 TL muayene ücreti odedim

Amin inşallah. 2500 çok değil gerçekten bu kadarını gözden çıkardım zaten. Ben de üniversite Hastanesi'nde olacağım inşallah bakalim klomen tedavisi ile olmazsa aşılama deneriz biz de. Teşekkür ederim

Rica ederim.Ben ileri derece pko hastasıyım ondan bana klomen falan fayda etmedi hiç ama letu diye ilaç iyi gelmişti 2 tane yumurta gelişmişti.

Rica ederim.Ben ileri derece pko hastasıyım ondan bana klomen falan fayda etmedi hiç ama letu diye ilaç iyi gelmişti 2 tane yumurta gelişmişti.
Letu ilacını çok duymaya başladım ben de..
Klomeni ilk kullandığım ay doktor beni adetimin13. günü kontrole çağırdı. Ve yumurtalarım gelişmedi o ay. Bu ay farklı bir doktorda denedik klomeni o beni adetimin 10. günü çağırdı bir yumurtam büyüdü ve 12. gün çatlatma iğnesi oldum. İlk ay kontrole geç kalınmış olabilir diye düşündüm sonradan. Bende pko yok ama yumurta tembelliği çıktı lh yüksek 12. Normalde döngüm 31 ama geçen ay 40. Günde geldi mesela düzensizlik var ve bekleme sürem çok uzun oluyor geç de gelince.
Bugün iğnenin 7. günü çok umudum yok artık 3,5 yıldır negatif görmekten. Ama çok yoruldum artık, hayırlısı Allah'tan yine de

Bende 2 yıl çok uğraştım hic umudum yoktu sanki anne hiç olamicak gibi hissediyordum ama asilamadan sonra pozitif görünce bi süre inanmak zor oldu hamile olduğumda onun için umudu kaybetme hiç rabbim en güzel zmnda hersryin en güzelini nasip ediyor beklenmedik anda inşallah olumlu sonuçlanır tedavin güzel haberini alırız.

Aynen ben de artık olmayacağını düşünüyorum sanki hiç pozitif olmayacak. Bir de bende bir korku oluştu bir arkadaşımın ikinci çocuğu olmamış ben farkında olmadan baya etkilenmişim benim de olmayacak diye korkuya kapılmışım ve bu stres olarak bana geri döndü ve bir an önce olmasını istiyordum. Ben çabucak olmasını isterken maalesef yıllar geçti ve olmadı.
Teşekkür ederim canım desteğin için inşallah olumlu sonuçlanır bakalım hayırlısı

İnşallah hersey gönlünüzce olsun.

ya resmeeennn bana umut oldunuz.ınsallaaaahhh saglıkla bebegınızı kucagınıza alırsınız. bende bu ay aşılama yaptıracagım. bende uc yıllık evlıyım hıc gebelık yaşamadım.ınsallah bende bir gun buraya kızlar hamıleyım yazabılırım
düşündüğüm ve merak ettıgım herseyı yazmıssınız Allah razı olsun sızden

Canım inşallah Allah nasip eder hayırlısı ile. Ben çok şükür 2 hafta önce bebeğimi kucağıma aldım, isteyen herkese nasip olsun inşallah.

Canım inşallah Allah nasip eder hayırlısı ile. Ben çok şükür 2 hafta önce bebeğimi kucağıma aldım, isteyen herkese nasip olsun inşallah.
Aminnn kuzum inşallah bizde o duyguyu yaşarız Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…