Aşılama Düşünenler ve araştıranlar için aşılama sürecimi anlatıyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamayı bana sıkışık iken yaptılar ve üstüne basa basada sıkışıksınız dimi diye sordular.
Her yerin protokolü farklı herhalde yaa anlamadım ki bende

Benim de prolaktin sonucum 107 çıktı. Yine kaldı aşılama sürecim önce prolaktin değerini düşürmemiz gerekiyormuş .
Benim 66 çıktı ama doktorum diğer değerlerin iyi ovulasyonu olumsuz etkilemez dedi aşılamayı yaptı bu ay Ve eğer olumsuz olurda prolaktinden kaynaklı olacağını düşünüyorum

Benim de prolaktin sonucum 107 çıktı. Yine kaldı aşılama sürecim önce prolaktin değerini düşürmemiz gerekiyormuş .
Himm evet onun bı düşmesi lazım mr falan isterler onun için heralde uzun sürerse

Aşılamayı bana sıkışık iken yaptılar ve üstüne basa basada sıkışıksınız dimi diye sordular.
Her yerin protokolü farklı herhalde yaa anlamadım ki bende
İlginç evet ben de ikisini de gördüm ama kendim de dahil idrara sıkışık olmam istenmedi. Başka bir arkadaşıma istenmiş. Rahmi doğru pozisyonda yakalamak için öyle istiyolqr diye biliyorum. Dedign gibi her yerin prosedürü değişik.

Benim 66 çıktı ama doktorum diğer değerlerin iyi ovulasyonu olumsuz etkilemez dedi aşılamayı yaptı bu ay Ve eğer olumsuz olurda prolaktinden kaynaklı olacağını düşünüyorum
İnşallah sonu güzel olur ya geç olsun güç olmasın o kadar amansız hastalıklar sağlıksız çocuklar var ki.. Allah'ım öyle olacağına biraz daha geç ama sağlıklı olsun diyor insan. Hayırlısı tabi

Bugün aşılama sonrası 9. Gün ve göğüslerim sızlıyor. Köpek filan kovalasa kaçamam göğüslerimden sebeb ve ben normalde regli döneminde dahi yaşamam göğüs sızısı filan.
Afedersiniz altıma işiyor gibide akıntım var.
Ne olur bunlar aşılamanın tuttuğunu gösteren belirtiler olsun

Merhabalar bende 2. aşılamami oldum 9.gündeyim çatlatma iğnesininise 10.günü. göğüs uçları şiş ve çok acıyor. Bugüne kadar iğne etkisi geçmesi gerekmiyormuydu.

Merhaba hangi şehirdesiniz? İstanbul ise doktorunuz kimdi acaba ? Aşılama için doktor arayışındayım da

Çok mutlu oldum canım senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah burada ki tüm bebek bekleyenlere de nasip etsin eğer senin için mümkünse hangi doktora gittin İstanbul damı yaşıyorsun birde maliyeti ne kadar bu işlemin bunları da bizlerle paylaşırsan çoook sevinirim

Ben Erzurum'da yaşıyorum burada Bünyamin isminde bir prof var. Kendisi zaten tüp bebek üzerine uzmanlaşmış biriydi sağolsun bizim için vesile oldu. Kullandığım ilaçlarla ve muayene ücretleri ile birlikte 3.000 olmuştur. Yani işlem için 1.500 TL ilaçlar için 500 TL verdik. Her muayene de yaklaşık 200 TL.

Son düzenleme:
Ay evet bende de ilk başta böyle acayip göğüs hassasiyeti olmuştu hadi inşallah

Merhabalar bende 2. aşılamami oldum 9.gündeyim çatlatma iğnesininise 10.günü. göğüs uçları şiş ve çok acıyor. Bugüne kadar iğne etkisi geçmesi gerekmiyormuydu.
Bilemedim bence o artık iğnenin etkisi değildir sanki. İnşallah tuttuğuna işarettir

Teşekkürler cnm

Ay evet bende de ilk başta böyle acayip göğüs hassasiyeti olmuştu hadi inşallah
progestann fitil kullanıyorum aşılama olduğum günden beri belki o yüzdende göğüslerim hassas olabilir. Yarın test günüm göğüslerim sütyene sığmıyor. Uçları da kabarık şiş gibi.

Merhabalar ; hayırlı olsun inşAllah rabbım sağ Salim kucağınıza almayı nasıp etsin . Rıca etsem hangı il hastanede de aşılama oldunuz ?

Canim hiç bir belirtilerin varmiydi bende aşılama oldum bugün 7. Günüm hafif sırtım agriyoo sadece

Canim hiç bir belirtilerin varmiydi bende aşılama oldum bugün 7. Günüm hafif sırtım agriyoo sadece
Ya ben çok da net hatırlamıyorum ama gosguslerimde hassasiyet olmuştu ilk başta sanki. Emin değilim ama. Ne kadar sabırsız olduğunu tahmin edebiliyorum ama ne olursa olsun 4-5 gün daha beklemen lazım en azından kanda çıkması için.

Merhabalar ; hayırlı olsun inşAllah rabbım sağ Salim kucağınıza almayı nasıp etsin . Rıca etsem hangı il hastanede de aşılama oldunuz ?
Ay kusura bakmayın o kadar zaman olmuş ki ama hiç görmedim mesajınızı. Ben Erzurum Buhara Hastanesi'nde oldum aşılamayı. Dr Bünyamin Börekçi yaptı. Kendisi üniversitede öğretmenimizdi aynı zamanda. Tüp bebek ve bu tarz konular üzerinde uzmanlığı olduğunu biliyorduk o yüzden onu tercih ettik.

Ya ben çok da net hatırlamıyorum ama gosguslerimde hassasiyet olmuştu ilk başta sanki. Emin değilim ama. Ne kadar sabırsız olduğunu tahmin edebiliyorum ama ne olursa olsun 4-5 gün daha beklemen lazım en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…