Dusunemeyen kaynanam !

powerpuff_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
1.341
2.578
Eşim sabah saat 6 da evden çıktı ve taa esenlere annesini alıp Edirne'de ki tarlaya götürdü sabahtan beri tarlada oldukları yetmiyor az önce aradım çay icecez diyor daha ya biz daha 1 yıllık evliyiz hadi bir güzellik yaptık oy kullanır kullanmaz oğlun seni aldı tarlana götürdü akşam 5 gibi desene oğlum senin de yolun uzak hem yarın iş var dinlen hem karın evde bekler diye geçmiş kuşak çok bencil cokkk ( beni orada hizmetçi gibi çalıştırdıkları ve eşimle vakit gecirmeme müsade etmedikleri için gitmiyorum artık yoksa oralar çok güzel ama ortamin tadını cikarttiran yok) ekleme :
3 haftada bir tekrarlanan bir durum. Eşim ve haftanın 6 günü çalışıyoruz bir tek pazarımız var. Ben hafta sonu gelsin de kocamla dinleneyim diye dört gözle beklerken bu dusuncesizlikler bunaltiyor beni. Çalışmayan tüm hafta işyerinde bunalmayan arkadaşlar beddulara Allah sana şunu versin bunu versine başlamış benim oğlum olursa 18 yaşından sonra bağımsız bireydir aman oğlum geliniyle beni mest etsin diye doğuracak degilim

Alıntı

Son düzenleyen: Moderatör:
Demezler canım
Ben daha bir yıllık evli bile değilken eşimin iş çıkışı işe çağırıldığını
Hafta sonları da kahvaltı bile yapmadan gittiğini biliyorum
Eşim telefonunu kapatırdı beni ararlardı

Farkında mısınız bilmiyorum ama bu kadının oğlu .
1 sene öncesine kadar sizden daha yakın bir bağ-ı vardı .
Anlam veremiyorum ya , buradaki çoğu kadın kayinvalidenin ne olduğunun farkında değil bence .
Bu kadar eşinize bağımlı olmayın, sizde çıkıp gezseydiniz

Biraz fazla değil mi tepkiniz? Ben olsam eşimle birlikte giderdim, bağ bahçe temiz hava otururdum ne güzel.
beni orada hizmetçi gibi çalıştırdıkları ve eşimle vakit gecirmeme müsade etmedikleri için gitmiyorum artık yoksa oralar çok güzel ama ortamin tadını cikarttiran yok

Alıntı Cevapla

Ben yazdiktan sonra hizmetçi gibi çalıştırıyorlar kısmını eklemissiniz. Ailesini aile gibi görürseniz yaptığınız görünmez gözünüze. Yoruldugunuz yerde yoruldum deyip oturun, ne diyecekler ki? Geçenlerde eşimin köyüne gittik, eşim olmadan hem de. Kaynanamla gittim. Tarlada yardım ettim birkaç saat ki hiç tarla işi bilmem. Yorulunca ben bittim artık gidiyorum anne eve dedim gittim. Kimse de bir şey demedi. Kızı gibi davraninca kızı gibi muamele görüyor insan. Gittim çay demledim öyle bekledim onları mesela.

Ben yazdiktan sonra hizmetçi gibi çalıştırıyorlar kısmını eklemissiniz. Ailesini aile gibi görürseniz yaptığınız görünmez gözünüze. Yoruldugunuz yerde yoruldum deyip oturun, ne diyecekler ki? Geçenlerde eşimin köyüne gittik, eşim olmadan hem de. Kaynanamla gittim. Tarlada yardım ettim birkaç saat ki hiç tarla işi bilmem. Yorulunca ben bittim artık gidiyorum anne eve dedim gittim. Kimse de bir şey demedi. Kızı gibi davraninca kızı gibi muamele görüyor insan. Gittim çay demledim öyle bekledim onları mesela.
Sizin adiniza cok sevindim iyi niyetinize karsilik iyi niyetle karsilik bulmussunuz Allah bozmasin. Ama kizi gibi davraninca kizi gibi muamele gormuyor her insan. Sanirim siz sansli azinliktasinizo_O

Sizin adiniza cok sevindim iyi niyetinize karsilik iyi niyetle karsilik bulmussunuz Allah bozmasin. Ama kizi gibi davraninca kizi gibi muamele gormuyor her insan. Sanirim siz sansli azinliktasinizo_O
Amin, iyi dileğiniz için teşekkür ederim. Fakat bir insan kendine saygısını koruyarak kv sine yakın davranirsa, zamanla karşı taraf da bu iyi niyeti görür diye düşünüyorum.

Eşim sabah saat 6 da evden çıktı ve taa esenlere annesini alıp Edirne'de ki tarlaya götürdü sabahtan beri tarlada oldukları yetmiyor az önce aradım çay icecez diyor daha ya biz daha 1 yıllık evliyiz hadi bir güzellik yaptık oy kullanır kullanmaz oğlun seni aldı tarlana götürdü akşam 5 gibi desene oğlum senin de yolun uzak hem yarın iş var dinlen hem karın evde bekler diye geçmiş kuşak çok bencil cokkk ( beni orada hizmetçi gibi çalıştırdıkları ve eşimle vakit gecirmeme müsade etmedikleri için gitmiyorum artık yoksa oralar çok güzel ama ortamin tadını cikarttiran yok)
Kv niye sucladiginjzi anlamadım eşiniz anne erken dönelim dememiş demekki. Yani yarın iş var bunu düşünmesi gereken kv mi , evde eş yalnız bunu kv mi düşünecek?
Eslerinizin sorumluluklarını lütfen kv kere yükleyip onlar yaptirmiyormus gibi düşünmeyin, aynı şeyi kv perde gelinleri yapıyo . Yapmayın

Eşim sabah saat 6 da evden çıktı ve taa esenlere annesini alıp Edirne'de ki tarlaya götürdü sabahtan beri tarlada oldukları yetmiyor az önce aradım çay icecez diyor daha ya biz daha 1 yıllık evliyiz hadi bir güzellik yaptık oy kullanır kullanmaz oğlun seni aldı tarlana götürdü akşam 5 gibi desene oğlum senin de yolun uzak hem yarın iş var dinlen hem karın evde bekler diye geçmiş kuşak çok bencil cokkk ( beni orada hizmetçi gibi çalıştırdıkları ve eşimle vakit gecirmeme müsade etmedikleri için gitmiyorum artık yoksa oralar çok güzel ama ortamin tadını cikarttiran yok)
Çok haklısın. Burdaki olumsuz yorumlara katılmıyorum. Bazı anneler oğlunun da kendine ait bir yuvasının olduğunu ilgilenmesi gereken bi karısının çoluk çocuğunun olduğunu kabullenmek istemiyorlar gerçekten. Geçmiş kuşak çok bencil değil aşırı bencil.

Daha bir haftalık evli değilsiniz ki.
1 yılmış.
Bugün 1 yıl olmadıysa mesele yok bence.
Kaldı ki yarın işe gideceğini düşünmesi gereken eşiniz,kayınvalideniz değil.
Çoğu konuda gelinlere hak veririm ama bazısı da abartıyor kanımca. Ne olmuş bir pazar da orada geçirse. Ki ben olsam ben de giderdim.
Size çok iş yaptırırlarsa yapmayıverin, yapamayıverin.Zorla mı yaptıracaklar? Hem henüz bir yıllık evliymişsiniz ya, nasıl alıştırırsanız öyle gider :KK66:

İki küçük oğlum var ilerde evlenirlerse (ve tabi o zamana kadar yaşarsam) umarım sizin gibi gelinlerim olmaz.

Ne var yani bir gününü annesine vermişse. 1 senelik evlisiniz, 1 günlük değil, sonuçta.

X