- 20 Şubat 2019
- 1.341
- 2.578
- Konu Sahibi powerpuff_girl
Eşim sabah saat 6 da evden çıktı ve taa esenlere annesini alıp Edirne'de ki tarlaya götürdü sabahtan beri tarlada oldukları yetmiyor az önce aradım çay icecez diyor daha ya biz daha 1 yıllık evliyiz hadi bir güzellik yaptık oy kullanır kullanmaz oğlun seni aldı tarlana götürdü akşam 5 gibi desene oğlum senin de yolun uzak hem yarın iş var dinlen hem karın evde bekler diye geçmiş kuşak çok bencil cokkk ( beni orada hizmetçi gibi çalıştırdıkları ve eşimle vakit gecirmeme müsade etmedikleri için gitmiyorum artık yoksa oralar çok güzel ama ortamin tadını cikarttiran yok) ekleme :
3 haftada bir tekrarlanan bir durum. Eşim ve haftanın 6 günü çalışıyoruz bir tek pazarımız var. Ben hafta sonu gelsin de kocamla dinleneyim diye dört gözle beklerken bu dusuncesizlikler bunaltiyor beni. Çalışmayan tüm hafta işyerinde bunalmayan arkadaşlar beddulara Allah sana şunu versin bunu versine başlamış benim oğlum olursa 18 yaşından sonra bağımsız bireydir aman oğlum geliniyle beni mest etsin diye doğuracak degilim
Alıntı
3 haftada bir tekrarlanan bir durum. Eşim ve haftanın 6 günü çalışıyoruz bir tek pazarımız var. Ben hafta sonu gelsin de kocamla dinleneyim diye dört gözle beklerken bu dusuncesizlikler bunaltiyor beni. Çalışmayan tüm hafta işyerinde bunalmayan arkadaşlar beddulara Allah sana şunu versin bunu versine başlamış benim oğlum olursa 18 yaşından sonra bağımsız bireydir aman oğlum geliniyle beni mest etsin diye doğuracak degilim
Alıntı
Son düzenleyen: Moderatör: