Selam herkese Hayirli Sabahlar
Ben dün yeni Üye oldum ve bu ilk bi Konuya cevap yazisim olucak :)
Nisanliga gelince, harika bi Model. Bence Bu Elbiseye en uygun Vücut Tipi cok fazla Zayif olmamak ama ince Bel´e sahip olmak. Ben bu Elbiseye herhalde 1. veya 3. yakayi secerdim. Tabi bu yine senin Vücut tipine yani Omuzlarina bagli. Zaten diktirecegin Terzi/Moda Evi eger isinde uzman ise seni bu konularda bilgilendiricektir diye düsünüyorum.
Nisanligin Rengi de yine Ten rengine ve Sac rengine bagli. Benim tercihim Pudra Rengi olurdu herhalde. Ne Mutlu sana böyle bi Telas cok tatli bi telas dir herhalde :) Hayirlisi olur insallah. Mutluluklar dilerim :)
Herkese Selamlar
Anniston - by Maggie Sottero
Oh beee net halini buldum çok şükür :116: Kimin koleksiyonuna ait onuda öğrenmiş oldum
Çok beğendim ya
Türkçeye çevireyim hemen bilgileri kapayım
Merhaba,
Bana fikir sormuşsun sanırım. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum açıkçası. Normalde fransız kupon dantel öneriyorum ben her zaman, özellikle de yaka ve kollar olacağında. Ancak fransız kuponun şimdiye kadar sadece canlı renklerini gördüm, bilmem uçuk renk var mı. Renk yoksa da gelinlikçinin boyaması gerekir kumaşı, o da biraz risk. Başka dantel türleri de olabilir, kumaşçılara gidip hoşunuza gidenlere bakabilirsiniz. Etekte hayal tül kullanılar. İç kalıbınızın ve drapelerin düzgün olması önemli.
Bu modeli güzel dikecek bir yer de 2000 lira civarında bir ücret verebilir yalnız. Çünkü gelinlikten tek farkı rengi olacak...
ilk model çoook güzel cnm ki gelinliğe yakın düşünüorsan süper olacağından eminimm...
BU arada allah kavuştursunn çok zor biliyorum bende geçen sene mayısta kavuşmuştum sevdiceğimee ama nasıl geçtii o 15 ay çeken bilir sadece,,atlatmışsın çok şükür nişan elbisen süper olacak belli oldu şimdiden
Yaseminim, beğenmiştim ama şimdi detaylı görünce bayıldımmm..
Cnm benim şimdiden gözün aydın hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hayatım.Model olarak bende 3.resmi beğendim.
ben de modeli çok beğendim.göğüs kısmında ise 3. resim süpermiş.
tek kelimeyle muhteşemmmmmkuzummm burda daha çok belli çok çok beğendimmmmmmm ayyy inş istediğin gibi olur tatlımmmmmm
Canım hayırlı olsun,Allah cc tamamına erdirsin inşallah.
Bu arada modele bayıldım ve yaka olarak 1. olursa çok güzel olacağını düşünüyorum.Sanki ilk resim 1. yaka resmindeki modelin devamı gibi:)
straplezi herkese yakıstırmıyorum bence bu modelin üstü askılı olmalı yani hafif dekolteli ince askılı çok narin durur rengide bence açık pembe olmalı
tatlım gelinlik 21 e gidebilirsin süper diye biliyorum takip ettiğim kadarıyla :)
öhömm öhööömm sözlerime başlamadan önce bi kaç şey diyecegim..
canım benim böyle bir konu açtıgını görünce çok sevindim. zevkin çok güzel seçimlerini çok begendim. fıstıgımızsın zaten çok yakışacak
çok çookk mutlu olursunuz inşallah
1 diyorum. Çok hoş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?