• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Düşündüğüm Nişanlık Modeli İçin Fikirlerinizi Alabilir miyim ?

photoshop ile yapıyorum ancak birkaç adımlık bir yöntem geliştirdim kendimce, programı bilmiyorsanız biraz uğraştırabilir. size terzi bilgilerini mesaj atacaktım ancak kutunuz dolu.

Aslında programı daha önceden kullandım fotografçıyım ben fakat bilgisayarım çok sorunlu kaldırmıyor onları yüklediğim zaman takılıyor çalışmıyor. Pc değiştirmem gerek ...
Acaba çok sorun olmayacaksa 1.yakayıda rica etsem çok fazla olmuş olur muyum ?

Boşalttım kutuyu gönderebilirseniz, inanın içimi çok rahatlattınız :)
Allah razı olsun :16:

Diğer yaka bu şekilde, ilki daha iyiydi sanki...

i5968766_myzt2-jpg

Hemen yapmışsınız bile çok teşekkürler gerçekten ..

2sini kaydettim aldım..
Dediğiniz yerede mail attım umarım dönüş sağlanır.

Ellerinize sağlık, sanırım ilki daha iyi durdu dediğiniz gibi :16:

adaşımm ilk birleştirmee çok harikaa olmuş :52:

ayrıca yapanında ellerine sağlıkk :46:

oooooo yaceminnnnnnn askerliği yiyip bitirmek üzere olduğu yetmemiş bak birde nişan için topic açmışş:19: :nazar: şaka bir yana ben bile heyecnlandım şuan tatlım model çok güzelmiş eğer boyun uzunsa çok yakışacağnı düşünüyorum model gerçekten hepsinde ayrı durmuş kötü durunları görsem dikkatımı bile çkmezdi katletmişler canım şeyi:52: bende abimin düğününde balık tarzı elbise giymiştim okadar hevesim var ki kendi küçük kınamda tekrar giymek istiyorum .model istersen resm paylaşabilirim cnm:32:

Ninen yesin seni :54: İnşallah canım inşallah hepimiz yaşayalım bu güzel duyguları ..
Canım torunum çok teşekkür ederim yorumuna begenmene çok sevindim,, sizde bitirip bu yolda adım atarsınız inşallah ..
:54:

Bende seni yerim ninecim. Sizi böyle mutlu görünce bizde mutlu oluyoruz ve bizde sizin gibi sabredip bu yollardan geçicezz diyoruzz..

adaşımm ilk birleştirmee çok harikaa olmuş :52:

ayrıca yapanında ellerine sağlıkk :46:

Teşekkürler canım :)
Minenes yaptı sağolsun :16:

oooooo yaceminnnnnnn askerliği yiyip bitirmek üzere olduğu yetmemiş bak birde nişan için topic açmışş:19: :nazar: şaka bir yana ben bile heyecnlandım şuan tatlım model çok güzelmiş eğer boyun uzunsa çok yakışacağnı düşünüyorum model gerçekten hepsinde ayrı durmuş kötü durunları görsem dikkatımı bile çkmezdi katletmişler canım şeyi:52: bende abimin düğününde balık tarzı elbise giymiştim okadar hevesim var ki kendi küçük kınamda tekrar giymek istiyorum .model istersen resm paylaşabilirim cnm:32:

Canım boyum 1.60 hadi olsun 1.61 62 zayıfım ama fiziğime güvendiğim için böyle bir model tercih edebiliyorum.
Ayrıca yarim benden uzun , topukluyla halledeceğim geri kalanını :9::9:
Paylaşırsan sevinirim tatlım bekliyorum :34:

Bende seni yerim ninecim. Sizi böyle mutlu görünce bizde mutlu oluyoruz ve bizde sizin gibi sabredip bu yollardan geçicezz diyoruzz..

Sabreden yılmayan bir şekilde muradına eriyor tatlım. Ölü toprağını atıyorum üzerimden bu güzel heyecanlarla ,, kaç gündür telaşe içerisindeyim şafağımı bile çok anlamıyorum :nazar:Darısı başınıza :nazar:

Teşekkürler canım :)
Minenes yaptı sağolsun :16:

Canım boyum 1.60 hadi olsun 1.61 62 zayıfım ama fiziğime güvendiğim için böyle bir model tercih edebiliyorum.
Ayrıca yarim benden uzun , topukluyla halledeceğim geri kalanını :9::9:
Paylaşırsan sevinirim tatlım bekliyorum :34:

mesaj olarak atıyorum cnım.upload edip hemen

şu 10 dk 1 mesaja deli oluyorum.burdan yazayım öncelikle teşekkür ederim.ayrıyetten oynamayı çok sevdiğini biliyorum bu yüzden uzun kuyruklu ve benim giydiğim tarzdakiler çok rahatsız edici.neredeyse fotolarımım çoğunda elim hep eteklerimde hep astar gözükmüş :d ayağna takılıyor insanın vs.görüntü olarak bir şey diyemem gördün zaar:52:

şu 10 dk 1 mesaja deli oluyorum.burdan yazayım öncelikle teşekkür ederim.ayrıyetten oynamayı çok sevdiğini biliyorum bu yüzden uzun kuyruklu ve benim giydiğim tarzdakiler çok rahatsız edici.neredeyse fotolarımım çoğunda elim hep eteklerimde hep astar gözükmüş :d ayağna takılıyor insanın vs.görüntü olarak bir şey diyemem gördün zaar:52:

Çok uzun olmayacak canım. Onu göz önünde bulunduracağım zaten :34:

Düşük kollu model örnekleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim, ben bir kaç tane kaydettim ..

Sağol canım ama ben diğer yaka birleşimini yani 3 nolu yakayı daha çok begendim sanırım .. Eğer onu tercih edersem daha düşük olarak dikilmesini isteyeceğim .. Çok kola yapısan seyleri sevmiyorum buda bak omuz bası rahatsız eder beni :31:
Çok takıntılıyım ya :19:

3 nolu kolda çok güzelmiş. inşallah gönlüne göre olur. güzel bi yer bulursun hemen başlarlar dikime.. sonrada nişann:52:

İnşallah canım ya inşallah :16:

:92:Saç modelleri bakıyorum :92:

Nasıl birşey arıyorsun canımmm?

Fıstığım ııı nasıl birşey arıyorum :44:

Dağınık modeller arıyorum sanırım :) Topuz düşünmüyorum hem başımda ağrı yapıyor toka bile takamam ben, hemde yakışmıyor bana ..
Ben biraz kabarık daha salaş şeyler seviyorum :)

Back