• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Düşündüğüm Nişanlık Modeli İçin Fikirlerinizi Alabilir miyim ?

Eki Görüntüle 476347

Eki Görüntüle 476350

Eki Görüntüle 476353

Ninemmm ayhh senin adınaa çokk sevindim yaa nee güzel telaşlarr böylee.. Allah tamamını erdirsin en kısa zamanda canım benim. Dilerimm çokk çokk mutlu olursunuzz.. :16:
Gelelim elbiseye çok beğendim bende bu tarz isterim hep. Straplezde çok hoş duruyor ama rahat etme açısından olmaz gerçekten :44:
1. nin göğüzs ve kol kısmını daha çok beğendim ama 3. de güzelmişş.. Tabikide yine senin kararın canımm..
Tebrikk ederimm şimdidennn :16::16:

Eki Görüntüle 476347

Eki Görüntüle 476350

Eki Görüntüle 476353

Ninemmm ayhh senin adınaa çokk sevindim yaa nee güzel telaşlarr böylee.. Allah tamamını erdirsin en kısa zamanda canım benim. Dilerimm çokk çokk mutlu olursunuzz.. :16:
Gelelim elbiseye çok beğendim bende bu tarz isterim hep. Straplezde çok hoş duruyor ama rahat etme açısından olmaz gerçekten :44:
1. nin göğüzs ve kol kısmını daha çok beğendim ama 3. de güzelmişş.. Tabikide yine senin kararın canımm..
Tebrikk ederimm şimdidennn :16::16:

Ninen yesin seni :54: İnşallah canım inşallah hepimiz yaşayalım bu güzel duyguları ..
Canım torunum çok teşekkür ederim yorumuna begenmene çok sevindim,, sizde bitirip bu yolda adım atarsınız inşallah ..
:54:

canım bence straplez degilde onun altındaki çok güzel yaka kesimi falan.alt ksım zaten balık:34:bence çok şekerr hayırlı olsun işş gönlüne sinen bi model olur:nazar:

canım bence straplez degilde onun altındaki çok güzel yaka kesimi falan.alt ksım zaten balık:34:bence çok şekerr hayırlı olsun işş gönlüne sinen bi model olur:nazar:

Canım bende straplez düşünmüyorum. Dediğin gerçekten çok uyuyor ona sanki onun devamı gibi duruyor gözümün önünde birleştirince..
Çok teşekkür ederim tatlım inşallah güzel olacak :54::16:

Son düzenleme:
msjj tekrarıı:17:

adaşımmmm ayrıca hemşerim olmaya da adım adım yaklaşıyosun artıkkk:9::9:

Son düzenleme:

Yasminiiiimmmm :16:
Canım benim ya şu 2-3 gündür ne duygulu anlar yaşıyoruz.. Askerlik bitiyor da nişanlık bakıyoruz, ne güzel şeyler bunlar..
Hayallerimize adım adım..
Canım modeli çok çok beğendim ki ben balık modeline pek sıcak değilim (boydan kaynaklanıyor heralde :9:) Üstk kısmınıda bunu beğendim.. Pudra rengi demişsin, mükemmel seçim.. Pudra rengi hastası olarak, hem yakışacaktır hem de gelinliği andırır ki yakınların seni böyle de görsün..
Kendi zevkine nasıl uyuyorsa, içine nasıl siniyorsa öyle giy kuzum..
Hadi bakalım şu güneşlerimiz bi doğsun da, herşey çok güzel olacak..
Takipteyim :9:

adaşımmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16:

zaman nasıl geçiyo dimi. bak askerlik bitiyo sen nişanlık bakmaya başladınn çok çok sevindimm kuzummm.:8:
elbise çok harika ayrıca bnde 3.yü beğendim zaten yanyana olunca gözünde canlandırabiliyo insan çok hoş olur gerçekten ve eminim ki sana çok ama çok yakışırrrr :16::16::16::16::16:

Adaşım benim :29:Geçiyor be valla çok üzülmeye hırpalanmaya değmez ama işte güç bela bitiriyoruz askerliği çok şükür.
Elbise mi desem gelinlik mi desem bilemedim :9: Ama bende bayıldım ya :17: Genelde bu yaka begenildi bakalım ne yapacagım .. Çok teşekkür ederim canım çok naziksin :54:

Yasminiiiimmmm :16:
Canım benim ya şu 2-3 gündür ne duygulu anlar yaşıyoruz.. Askerlik bitiyor da nişanlık bakıyoruz, ne güzel şeyler bunlar..
Hayallerimize adım adım..
Canım modeli çok çok beğendim ki ben balık modeline pek sıcak değilim (boydan kaynaklanıyor heralde :9:) Üstk kısmınıda bunu beğendim.. Pudra rengi demişsin, mükemmel seçim.. Pudra rengi hastası olarak, hem yakışacaktır hem de gelinliği andırır ki yakınların seni böyle de görsün..
Kendi zevkine nasıl uyuyorsa, içine nasıl siniyorsa öyle giy kuzum..
Hadi bakalım şu güneşlerimiz bi doğsun da, herşey çok güzel olacak..
Takipteyim :9:

Ezgiiiiiiiimm :52:Ölüyorum kız çok fena heyecanlıyım ben hele ki bugün bu konuyu açtım ya :9:
Çok şükür bizede nasip oldu bu güzel duygular :116::nazar:
Canım benimde öyle çok boyum yok ama Mehmet benden uzun oldugu için onunla tamamlayacağım :9:
Ayyy begenmene çok sevindim valla canım ya :21:İnsanın devresi begenince baskamı oluyor ne öyle ya bu günlerin hayalini geçen sene kuramazdık bile ..
Çok çok sağol :54:
:10:Bende takipteyim valla :21: Sırayla evleneceğiz inşallah ..

Ezgiiiiiiiimm :52:Ölüyorum kız çok fena heyecanlıyım ben hele ki bugün bu konuyu açtım ya :9:
Çok şükür bizede nasip oldu bu güzel duygular :116::nazar:
Canım benimde öyle çok boyum yok ama Mehmet benden uzun oldugu için onunla tamamlayacağım :9:
Ayyy begenmene çok sevindim valla canım ya :21:İnsanın devresi begenince baskamı oluyor ne öyle ya bu günlerin hayalini geçen sene kuramazdık bile ..
Çok çok sağol :54:
:10:Bende takipteyim valla :21: Sırayla evleneceğiz inşallah ..

Hakkındır canım benim..
Beğendim valla hatta görünce gelinliğinle gel bir kuğu gibiyi söyledim :9:
Çok yakışacaktır eminim..
Elbiseyle de kalmıyor ki bunun ayakkabısı var saçı var takısı vaar.. Güzel bi kombin yaparız sana :21:

Hakkındır canım benim..
Beğendim valla hatta görünce gelinliğinle gel bir kuğu gibiyi söyledim :9:
Çok yakışacaktır eminim..
Elbiseyle de kalmıyor ki bunun ayakkabısı var saçı var takısı vaar.. Güzel bi kombin yaparız sana :21:

Sizler begenince ben daha da mutlu oluyorum kuzum ya içime sindi iyice, dün gece buldum bu modeli aylardır bakmama ragmen ..Demek ki herşeyin zamanı var ..
İnşallah yakısır canım valla karşıma bi model çıkıpta kör kütük aşık olmazsam modelim bu, değiştirmeyeceğim..
Yapalım canım yapalım bende merak ediyorum valla neler olacak :16:

Kendimi içinde hayal ediyorum yakıştırıyorum :17:

Hazırlıklar ufak ufak başlıyor desenee canım:nazar:Allah tamamını erdirir inşallah.

GErçekten harika bir elbise.Ama ben bu modellerde straplez kesime bayılıyorum yani orjinal halindeki gibi.Bele de oturduğu için çok hoş duruyor.
İnşallah içine sinen ve gönlünden geçen olur canım şimdiden mutluluklar.
:16:

Hazırlıklar ufak ufak başlıyor desenee canım:nazar:Allah tamamını erdirir inşallah.

GErçekten harika bir elbise.Ama ben bu modellerde straplez kesime bayılıyorum yani orjinal halindeki gibi.Bele de oturduğu için çok hoş duruyor.
İnşallah içine sinen ve gönlünden geçen olur canım şimdiden mutluluklar.
:16:

Evet canım yavaş yavaş başlıyoruz :)
Teşekkür ederim yorumun için :16:
..ve güzel dileklerin için :54:

Ay allahım bu kadar heyecanı yürek kaldırmayacak artık...:31:
Bu günleri de gördük sonunda.:nazar:
Yaseminim benim ne düşündüğümü biliyorsun bu üstlerden hangisini seçersen seç çok güzel olacağına eminim.:12:
Arkadaşların fikirleri de şekillenmesini sağlayacaktır,ay hadi son kararı ver de daha bunun moda evi seçme diktirme aşaması varrr.....:52:
Hayalindeki giysinin içinde görmeyi heyecanla bekliyorum canım benim.:29:

Ay allahım bu kadar heyecanı yürek kaldırmayacak artık...:31:
Bu günleri de gördük sonunda.:nazar:
Yaseminim benim ne düşündüğümü biliyorsun bu üstlerden hangisini seçersen seç çok güzel olacağına eminim.:12:
Arkadaşların fikirleri de şekillenmesini sağlayacaktır,ay hadi son kararı ver de daha bunun moda evi seçme diktirme aşaması varrr.....:52:
Hayalindeki giysinin içinde görmeyi heyecanla bekliyorum canım benim.:29:

Gördük canım şükür :nazar:
Biliyorum canım fikirlerini malum sabah akşam model aradık seninle :9: ...ve dün gece karşılaştık bununla :69:
Şuan da zaten moda evi araştırıyorum canım netten vs.. bakınıyorum.. İnşallah bitmiş dikilmiş halini üzerimde görürüz yanımda müstakbel nişanlımla :127:

..darısı başına canım :16:

Gördük canım şükür :nazar:
Biliyorum canım fikirlerini malum sabah akşam model aradık seninle :9: ...ve dün gece karşılaştık bununla :69:
Şuan da zaten moda evi araştırıyorum canım netten vs.. bakınıyorum.. İnşallah bitmiş dikilmiş halini üzerimde görürüz yanımda müstakbel nişanlımla :127:

..darısı başına canım :16:

Ayy görelim görelim başını bağlayalım everelimmmmmm.....:31:
Nişan ayakkabının altına da adımı yazdırıciiimmmmm:23::1:
Amin kuzum benim.:nazar:
Allah içine sinen her şeyi sana nasip etsin.:29:

Ayy görelim görelim başını bağlayalım everelimmmmmm.....:31:
Nişan ayakkabının altına da adımı yazdırıciiimmmmm:23::1:
Amin kuzum benim.:nazar:
Allah içine sinen her şeyi sana nasip etsin.:29:

Amin amin everin beni haydiiiiiii :21:
Yazıcam valla isimlerinizi merak etme canım benim :54:
Hepimize nasip etsin rabbim tüm güzellikleri :nazar:

4 . modeli çok beğendim superrrr,4. modeli çok beğendim.

Merhaba yaka olarak bunu begendiniz sanırım doğru anladım değil mi ?

attachment.php

Back