- 25 Mayıs 2008
- 18.347
- 3.216
- 423
- Konu Sahibi LivreAmour
-
1 ve 2 numaralı modeller çok hoş
Fazla dekolteli de değil aslında boğaza kadar kapanınca dantel detayı fazla boğucu olmaz mı ?
canım karışıklıktan kastım omuz bölumundeki danteli daha sade olabılır böyle perdelik gibi duruyor
Harikasınız merakla bekliyorum, çok yakışır inşallah size, modaevi İstanbul' da mı ?
Takılar için kese düşünüyorum ben, o sıkıntı olmaz sanırım. Wanda Borges'i diktiriyorsunuz, duvağını-en çok duvağını merak ediyorum o modelin :18:
Kontes Kardelen
Sende hoşgeldin
Güzel değil mi, bende en çok bu 4'ünü beğeniyorum
bence sen şimdiden özel mesaj yaz ve link ver. çok sık girmiyor çünkü:)
:)) dusunmuorum zaten epey perde gibi dediler:)) daha ıyısını bulabılırım.
İzmirde canım . En büyük sıkıntı duvak zaten çok seviyorum ben uzun duvakları ama düğün esnasında çok büyük sıkıntı gerçi benim bi gün öncesinde nikahım olacak orda uzun duvak düğün içinde kısa olabilir normal boyda bişey ama çok kararsızım o konuda
1 in sadeliği ve etek inişi çok hoşuma gitti..
Ama ben o modeli straplez ya da zarif dantel bir apolet ile kullanırdım mesela..
Sen dantel ve uzun kollu seviyorsan hiç bozma bence
ben 2. yi çok begendim bu arada inşallah cok mutlu olursunuz hayırlısı olsun :)
Yok yok duvağı değiştirmeyin, takılıp yere de kapaklansak ben bu duvağı şiddetle istiyorum
Ne zaman eklersiniz resimleri, benim daha çok vaktim var, 2014 sonbaharına kadar
Benim düğünümde 16 Ağustos ama ben gelinlik işine erken giriştim çünkü izmire uzak olduğum için provaya çok sık gidemiyorum ne zaman biter o yüzden tahmini bişey söyleyemiyorumOcak 15 den sonra gidicem o zaman sorarım ne zaman biter diye :)
YaşasınSizin kadar heyecanlandım bende, çok merak ediyorum orijinalı dışında dikilmiş bir örneğini Huzurla giyin inşallah
Âmin inşallahbana kalsa her hafta gidip hemen bitirticem gelinliği de vaktim yok bende merak ediyorum inşallah beni yanıltmaz :)
İnşallah, iletişimde kalalım olur mu
Gelin mi oluyor benim kuzum
Canım 1. resimdeki gelinlik çok güzelHepsi çok güzel ama ben onu çok beğendim
kesinlikle ve kesinlikle 2.gelinlik
bayıldım ona ben
Olsun tabiGaliba
Eeeee artık olsun bence
Güzel değil mi, 1. resimdeki gelinliğe sade bir duvak yakışır ama. Bence gelinlik sade ise duvak gösterişli, duvak sade ise gelinlik biraz detaylı olmalı. İkisi de sade ikisi de gösterişli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?