2 haftadır m3 leri dinliyorum müzikleri dinledikçe kilo veriyorum bu hafta 3 kilom gitti kızlar :dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
2 haftadır m3 leri dinliyorum müzikleri dinledikçe kilo veriyorum bu hafta 3 kilom gitti kızlar :dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
İNANILMAZ 3 KİLO MÜTİŞ İNŞALAH BENDE HEMEN İNDİRDİM MP3 LERİ DİNLİM BAKIM İŞE YARICAKMIsüprizzzzz
2 kilo daha gitti :dance::dance::dance::dance: kilo vermeye başladım
arkadaşlar, ben siteyi inceledim, dün başladım. zevke göre olsun diye her konuda aynı metni farklı müzikler eşliğinde okumuşlar. araştırdım, çok da hoşuma gitti. biraz baş ağrısı yapıyor bende, baş ağrısı gibi de değil, başım ağırlaştı sanki. sabah kalktığımda sanat müziği güzel oldu. akşam yatarken de "doğa sesi" olanları liste yaptım, sesi kıstım ve uyudum. klasik müzik ya da diğerleriyle uyunmuyor, ben sessizlikte uyumayı severim. su sesi güzel oldu.
önce "ego güçlendirici" ve "suçluluk" olanları uzun zaman dinlemeden diğerlerini eklemeyin diyor. ben bir de zayıflama ekledim onları dinliyorum. etkilerini buraya yazacağım inşallah.
ya arkadşalar ben bişi anlamadım şimdi benim indirdiğim birtane müzik var new age die başkada yok oradada konuşan kmse yok sadece şarkı çalıo o şarkımı verdirio kilolarıcahil gördm kndimisırnaşık şeylaelaelaelaelaesenağlama[/QUOTEs
sesi çok açıp dikkatle dinlendiğinde bazı şarkılarda arka planda okunanlar az duyuluyor. sen sadece müzik dinliyorsun arkadaşım. bilincimiz düzeyinde duymuyoruz, biliç altı algılıyormuş mesajları. verilen mesajların da orada metni var hem ingilizce hem de türkçe. herkes memnun kalmış. ilgimi çekti benim de. forum bölümüne gir orda bulabilirsin..
ya arkadşalar ben bişi anlamadım şimdi benim indirdiğim birtane müzik var new age die başkada yok oradada konuşan kmse yok sadece şarkı çalıo o şarkımı verdirio kilolarıcahil gördm kndimisırnaşık şeylaelaelaelaelaesenağlama
Arkadaşlar ben kendi kendime telkinle 13 kilo verdim,hiç zor bir şey değil.yalnızca beynime güvendim,inandım.yediğim şeylerden pişmanlık duymamayı başardım ve ellerimi midemin üzerine koyup -----vücuduma şifa olan herşey kalıyor, işe yaramayanlar ve bana zararı olanlar hemen vücudumdan çıkıyor dedim...ve başardım..
arkadaşım 13 kiloyu ne kadar zamanda verdin :uhm: