Düşüncelerinizi paylaşırmısınız?

nase

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
9
0
36
Ankara
Merhaba biz çocuk yapmaya karar verdik.Doktora gidip gereken testleri yaptırdım.Ovulasyon testi aldım 13.günde teste başladım.13. gün çok silikti 14. gün daha koyu bugün 15. gün daha da koyulaştı.nerdeyse aynı renk ama tam aynı koyulukta değil..kararsız kaldım acaba yarın tekrar mı test yapmalıyım (bu arada testim de kalmadı 3 tane almıştım :)...)yoksa yarın deneyelim mi acaba..24 saat öncesini gösterdiği için yarın diyorum..lütfen cevaplayım fikirlerinize ihtiyacım var..teşekürler şimdiden...

Canım ovulasyon testinin illaki koyu renk olmasını bekleme.Zaten açık renk vermiş.Bence gün aşırı denem yapın.en çok adetin 14.ve 17 günleri arasında tutar.Benim çok şükür 11.gününde tuttu.LALAH ne zaman nasip ederse o zaman yani.Hayırlı olsun.İnşallah dilediğin olur.

bende gebelik tedavisi görüyorum 10 aydır dün adet günümdü ama olmadın test yaptım tek çizgi ama ne adet belirtim var nede hamilelik belirtim acaba böyle hamile kalan varmı? ne olur tecrüeleri yazarmısınız.

ilk hamıleleık belırtılerı genelde adet belırtılerı gıbıdır kasık agrısı olur sadece oyüzden birkacgün daha gecıkmesını bekle kan testı yaptır derım

canım çoook teşekkür ederim. denemelere başlayacam ilk defa deneyecez hemen olmadığını biliyorum ama yine de bunun bile heyecanı farklı :) Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

canım hamilelik belirtileride aynı adet olunakmış gibi oluyor bende hep adet olucam diye beklerken 7 günüm geçti testte iki çizgi cıkınca cok şaşırmiştım biraz daha geçmesini bekleyip kan testi yaptırsan daha kesin cıkar hayırlısıyla inşaallah hamişsindir

bendede şuan her an adet olucakmışım gibi karnım şiş kasık ağrım ve bel ağrım var devamlı yemek yeme arzusu var ve çok halsizim adetim 3 gün geçti sizce hamilemiyimdir ???

çok tşkr ederim cevap yazmışsın ama ancak ben bugun göre bildim siteye dolaşmak veya yazmak cevaplamak konusunda sorun yaşıyorum herneyse konu şuki rengli oldum tekrar doktura gittim bugun çok sancılı bir adetoldum ama dokturm aşlama başlayalım dedi bende ne diyecegimibilemedim eşimin sper sonucu kurgeri %60 ama doktora göre olmaz bu sperle dogal yönle dedi 4 doktora gittik olur dediler ne yapacagımı şaştım benim 2 tane coçugum var 12 yaşında oglum 9 yaşındakızım eşim vefat etti 7 sene sonra yeniden evlendim eşiminde bir kızı var 18 yaşında 2 sene önce 19 yaşındaki oglu vefat etmiş ve çoçuk diyor başka birşey demiyor hergün daha kötü bir haber alıyorum dokturlardan ne ıolur biraz paylaşalım istşare

bendede şuan her an adet olucakmışım gibi karnım şiş kasık ağrım ve bel ağrım var devamlı yemek yeme arzusu var ve çok halsizim adetim 3 gün geçti sizce hamilemiyimdir ???

msj yeni farkettim canım bende aynı belirtiler oldu ama 7 gün geçmesini bekledim o zaman cıktı sende bi test yap inşallah bebiş vardır canım

canım gercekten cok üzüldüm ama her şeyde bi hayır vardır elbet bi gün gelicektir bebiş ümisizliğe kapılma emi eşin için başın sağolsun gerçekten cok üzüldüm ama takdiri ilahi evlatlarınında yaşı uzun olsun maşşallah ne güzel 3 tane evladın var inşallah 4.de gelir:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…