Düşüncelerinizi paylaşır mısınız

Ya bence şunu bile yapabilir. İlişkimizin başından tanımadığınız için önyargılı davranırsınız diye söylemek istemedim,şimdi onu tanıyorsunuz şu anda rızanız olan bir evliliğe sırf bu bilgiyi öğrendiniz diye karşı çıkmayacağınızı biliyorum şeklinde bir konuşma ile bile söyleyebilir bence.

'''''''Sonrasında da mıç mıç akrabaları bir araya toplamadıkça sorun olmaz heralde '''''''
bu yorumunuzdan sorun olacagından korktugunuzu cıkardım, bana oyle geldı bılmıyorum..
Yok o ben akraba sevmediğim için
Akraba ve vıcık vıcık ilişkiler sevmem yapılmasından da hoşlanmam. Kendimde gitmem
Mesefe iyidirciyim kısacası

Biz eski arkadaşız bu arada birbirimizi yeni tanımıyoruz. Hatta aynı zamanda iş arkadaşıyız
Ailesi ile ilk tanışmamda iş arkadaşı olarak olduğu için zaten direk kız arkadaş mottosuyla çıkmadık aile karşısına.
İlerleyiş farkı sanrım

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Evet çünkü çocuk 5 yaşında, tabi ki oyun arkadaşlarını bilmek isteriz. Ama bu adam 30 yaşında kadın hırlı mı hırsız mı, iyi mi kötü mü bunları ayırt edecek akli melekeleri var, bu noktada karşıdaki 5 yaşındaki çocuk değil koskoca yetişkin bir insan. Evleneceği kişiyi seçerken ne yaptığını biliyordur bu kadar. 30 yaşındaki insana benim çocuğum nasıl biriyle kontrol edicem demek çocuğunu sevmek olmuyor, yetişkin bir insanın sınırlarını aşmak oluyor, onun aklı yetmez ben annesiyim/babasıyım ben bakıcam demek oluyor. Bu noktada 30luk çocuk çıkıp benim kendi beynim var, kimsenin vereceği akla ihtiyacım yok derse haklı oluyor.
Benim ailem böyle bir şey derse ben kabul etmem, özel hayatım da sadece beni ilgilendirir. Ailem de zaten akıllı insanlar, benim kimseyi mahremime sokmayacağımı bilirler. Siz derseniz ki yok ben karışıcam benim oğlum/kızım ses etmez ben yaparım, o zaman 30 yaşına gelmiş ama birey olamamış burda ana kuzusu olarak tabir edilen bir insan yetiştirmişsiniz demektir. O çocuk evlenince de ailenin ya da eşinin elinde oyuncak olur kim nereye çekerse oraya sürüklenir, sonra gelin hanım gelir burda konu açar.
Çocuğunuzu akıllı yetiştirin ki yanlış seçimlere sürüklenmesin, ebeveyn olarak bunu yapabilirsiniz ama gerisine karışmamalısınız. Sonra da yetişkin bir birey olduğunu kabul edip seçimlerine saygı duyun. Bu kadar.

Son düzenleme:
Yok o ben akraba sevmediğim için
Akraba ve vıcık vıcık ilişkiler sevmem yapılmasından da hoşlanmam. Kendimde gitmem
Mesefe iyidirciyim kısacası
ınsan evlenınce mesbur kalıyor bazn bende cok bayılmam akraba vs. ama gelene gelme dıyemezsın,mesafelıyımdır ama mutlaka bayram seyran nısan soz vs akraba olayları oluyor yanı

Bizim ülkemizde maalesef ki ben sevdim evleniyorum koca adamım gerisi kimse karışamaz mantığı oturmuş değil. Öyle olsa burada her gün onlarca eş ailesi altın eşya takı düğün konusu görmezdik.

O yüzden ben bir sıkıntı yaşayacaksam bunu başından bilmek isterim.

madem bu kadar herseyın sorunsuz gıdecegını dusunuyorsunuz neden buraya konu actınız onu anlayamadım.
korkunuz yoksa soylersınız kı bunda bır sakınca yok herkes evlenıp ayrılabılır hayat ne olur hıc bellı olmaz.
ama sıkıntınız var ıse boyle dusunursunuz acaba neden soylemıyor soylesek mı soylemesek mı akraba vıcık vıcık olurmu vsvs.
ılerleyıs ıllakı farklıdır herkes aynı seylerı yasayamaz , madem sevgılınız soylemıyor sızde sorun yok dıyorsanız yasayın hayatınızı kı ben oyle dusundugunuzu hıssetmedım.

keske oyle olsa ıkı kısı evlenırsın ama tum sulaleye doner o iş

Evet eski konum
Ben zaten bi ara taktığımı ısrarla sorduğumu annesinin meraklı olduğunu bu konuda da yazdım.
Ters bir durum olsa açıkca bana söyleyeceğini de yazdım hatta psikolojik olarak kendimi sonradan toparladığımı da..
O konudan sonra oturup 1 kez konuştuk çok hassas olduğumla ilgili herşeyi kendi geçmişe yorduğumla ilgili.
İnsanlar hatta benzer şeyler yaşayan insanlar kolay süreçlerden geçmiyor ki. Birsürü tereddütle başlıyor tekrar.
Eski konum birşeyi değiştirmeyecek yani.
Ben düzeldikçe herşey normale döndü devamında. Annesini iş arkadaşı olarak tanımaya devam ettim hatta..
İyi ama yorumlanamayacak bir kadın. Meraklı ve didiklemeyi seven. Yakın kayıpları yüzünden keskinliğinide yitirmeye başlıyor sanırım.
Yani ordaki karamsar kız değilim. Korkularım endişelerim, gel gitlerim geçti

Farklı görüşleri görmek istedim sadece.
Birbirinden farklı bakan birsürü insanlarız sonuçta

Farklı görüşleri görmek istedim sadece.
Birbirinden farklı bakan birsürü insanlarız sonuçta
anladım, yanı saklayacak bır durum degıl bence.
kendınızı bunları dusunurkenr bulacagınıza soylenmesı daha mantıklı ama yok sorun etmem dusunmem dersenız gızleyebılırısnız

İşte tam olarak bu ben mesela neden altınım yok diyen eşyam neden şundan değil diyen yada bana bunu almadılar diye metinler dökecek kadın değilim. Bilezik aldıklarında almasanızda olur takmam zatendi ilk tepkim hatta.
Ben, kendi ayaklarının üstünde duran çift mesleği olan, insanların zaten saygı duydukları bir bireyim. Birşey diyemeyeceğim.

Benlik bir durum olmadığı için sorun etmiyorum sanırım
ozaman ılerıdede sorun olursa ki belkide olmayacak , olursa şayets sız degıl sevgılınız ustlenır bosverın takmayın kafanıza,
kendısı soylemek ıstemıyor sunucta, olacak sorunda sadece neden daha once gızledınız olur sanırım

Muhtemelen aile boşanmış olduğunuzu duyunca tepki verecek ya da tavır değiştirecek
Enişte beyde tanıyor annesini babasını
Söylemiyor şimdilik
İmzadan sonra duysalar “ boşan “ diyemeyeceklerine göre
O yüzden bu detay kalsın diyorlar.

Bu konuda muhattap eş adayı
Ben olsam bende gidip KV adayına “ben şu kadar sene önce boşandım
Şu kadar evli kaldım “ demezdim
Sen nişanlına söyledin ve bu sizin ilişkinize yansımadı.
Suç işlemiş gibi de davranma
Onun ailesi onların ilişkileri der söylemezse söylemesin der kenara çekilirdim ben olsam.

ozaman ılerıdede sorunu sız degıl sevgılınız ustlenır bosverın takmayın kafanıza,
kendısı soylemek ıstemıyor sunucta
Zaten öyle olacak. Ben çünkü söylemek istesende istemesende kararına saygı duyar yanında olurum diyerek belirttim. Kararına hiç bir şekilde karışmadım yani.

Hemen hemen her yorumunuzda türk erkeğini gömdüğünüz insanlardan bukadar olgunluk beklemeniz şaşırtıcı gerçekten.
Evet 5 yaşında oyun arkadaşı, 15 yaşında takılıdığı arkadaşlarını bilicem, tanıcam. Hoşuma gitmiyorsada müdahale edicem.
İkiside gayet özgüvenli çocuklar oldular, bana rağmen. Sanmiyorum büyüdükçe değişsinler, pısırık ana kuzularına dönüşsünler.
Evlenecek yaşa geldiği zamanda baktımki seçtiği kişi çocuğuma layık değil, fikrimi söyleceğim iyi düşün böyleyken böyle tabiki senin kararın, ben her türlü senin arkandayım diyeceğim. 30 yaşına gelmiş birine benim iznim olmadan evlenemessin diyecek halim yok zaten.

Durup dururken kimse ben boşandım felan demez laf arasinda gecebilirdi
Mesela anneniz ile tanışmış orada anneniz yine laf arasında soyleyebilirdi.
Bence bu kadın modern çocuğuna karışmayan serbest ailelerden değil
Bu tarz kadınlar bosandidan ziyade benden niye gizlediniz diye tepki verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…