Yok o ben akraba sevmediğim için'''''''Sonrasında da mıç mıç akrabaları bir araya toplamadıkça sorun olmaz heralde '''''''
bu yorumunuzdan sorun olacagından korktugunuzu cıkardım, bana oyle geldı bılmıyorum..
Biz eski arkadaşız bu arada birbirimizi yeni tanımıyoruz. Hatta aynı zamanda iş arkadaşıyızkeske evlılık sadece ıkı kısıyle olsa, neden bu kadar sorun oluyor anlamadımi benım kız kardesımde bır yıl evlı kaldı ve boşandı sonrasında suankı esıyle tanıstı ve herseyını blıyordu aılesıde dahıl, olağan bır durum bu.
bence aıleısnın tepkısınden korkuyor erkek arkdasınız.
Teşekkür ederim yorumunuz için.Söylenmeli mi, evet
Sorun olur mu, evet
Yüzleşebilecek misiniz? Hayır
Ilişkide yıpranmalar olabilir mi, evet
O halde anlatmak
İlişkinin bitmesine değer mi, hayır
O yüzden anlatmayın
Önerme, her doğru heryerde söylenmez
Ben isterim çocuğum evlendiği kişi bilmek. Daha önce evlendimi, boşandımı, hapisemi girdi vs. Doğduklarından beri oyun arkadaşlarını bile didik didik araştırıyorum, evleneceği kişiyi neden bilmeyeyim.
ınsan evlenınce mesbur kalıyor bazn bende cok bayılmam akraba vs. ama gelene gelme dıyemezsın,mesafelıyımdır ama mutlaka bayram seyran nısan soz vs akraba olayları oluyor yanıYok o ben akraba sevmediğim için
Akraba ve vıcık vıcık ilişkiler sevmem yapılmasından da hoşlanmam. Kendimde gitmem
Mesefe iyidirciyim kısacası
madem bu kadar herseyın sorunsuz gıdecegını dusunuyorsunuz neden buraya konu actınız onu anlayamadım.Biz eski arkadaşız bu arada birbirimizi yeni tanımıyoruz. Hatta aynı zamanda iş arkadaşıyız
Ailesi ile ilk tanışmamda iş arkadaşı olarak olduğu için zaten direk kız arkadaş mottosuyla çıkmadık aile karşısına.
İlerleyiş farkı sanrım
keske oyle olsa ıkı kısı evlenırsın ama tum sulaleye doner o işBizim ülkemizde maalesef ki ben sevdim evleniyorum koca adamım gerisi kimse karışamaz mantığı oturmuş değil. Öyle olsa burada her gün onlarca eş ailesi altın eşya takı düğün konusu görmezdik.
O yüzden ben bir sıkıntı yaşayacaksam bunu başından bilmek isterim.
Evet eski konumEski konunuz
Farklı görüşleri görmek istedim sadece.madem bu kadar herseyın sorunsuz gıdecegını dusunuyorsunuz neden buraya konu actınız onu anlayamadım.
korkunuz yoksa soylersınız kı bunda bır sakınca yok herkes evlenıp ayrılabılır hayat ne olur hıc bellı olmaz.
ama sıkıntınız var ıse boyle dusunursunuz acaba neden soylemıyor soylesek mı soylemesek mı akraba vıcık vıcık olurmu vsvs.
ılerleyıs ıllakı farklıdır herkes aynı seylerı yasayamaz , madem sevgılınız soylemıyor sızde sorun yok dıyorsanız yasayın hayatınızı kı ben oyle dusundugunuzu hıssetmedım.
anladım, yanı saklayacak bır durum degıl bence.Farklı görüşleri görmek istedim sadece.
Birbirinden farklı bakan birsürü insanlarız sonuçta
Mecburiyetlere yapılabilecek birşey yok zatenınsan evlenınce mesbur kalıyor bazn bende cok bayılmam akraba vs. ama gelene gelme dıyemezsın,mesafelıyımdır ama mutlaka bayram seyran nısan soz vs akraba olayları oluyor yanı
İşte tam olarak bu ben mesela neden altınım yok diyen eşyam neden şundan değil diyen yada bana bunu almadılar diye metinler dökecek kadın değilim. Bilezik aldıklarında almasanızda olur takmam zatendi ilk tepkim hatta.Bizim ülkemizde maalesef ki ben sevdim evleniyorum koca adamım gerisi kimse karışamaz mantığı oturmuş değil. Öyle olsa burada her gün onlarca eş ailesi altın eşya takı düğün konusu görmezdik.
O yüzden ben bir sıkıntı yaşayacaksam bunu başından bilmek isterim.
Benlik bir durum olmadığı için sorun etmiyorum sanırımanladım, yanı saklayacak bır durum degıl bence.
kendınızı bunları dusunurkenr bulacagınıza soylenmesı daha mantıklı ama yok sorun etmem dusunmem dersenız gızleyebılırısnız
ozaman ılerıdede sorun olursa ki belkide olmayacak , olursa şayets sız degıl sevgılınız ustlenır bosverın takmayın kafanıza,Benlik bir durum olmadığı için sorun etmiyorum sanırım
Zaten öyle olacak. Ben çünkü söylemek istesende istemesende kararına saygı duyar yanında olurum diyerek belirttim. Kararına hiç bir şekilde karışmadım yani.ozaman ılerıdede sorunu sız degıl sevgılınız ustlenır bosverın takmayın kafanıza,
kendısı soylemek ıstemıyor sunucta
Hemen hemen her yorumunuzda türk erkeğini gömdüğünüz insanlardan bukadar olgunluk beklemeniz şaşırtıcı gerçekten.Evet çünkü çocuk 5 yaşında, tabi ki oyun arkadaşlarını bilmek isteriz. Ama bu adam 30 yaşında kadın hırlı mı hırsız mı, iyi mi kötü mü bunları ayırt edecek akli melekeleri var, bu noktada karşıdaki 5 yaşındaki çocuk değil koskoca yetişkin bir insan. Evleneceği kişiyi seçerken ne yaptığını biliyordur bu kadar. 30 yaşındaki insana benim çocuğum nasıl biriyle kontrol edicem demek çocuğunu sevmek olmuyor, yetişkin bir insanın sınırlarını aşmak oluyor, onun aklı yetmez ben annesiyim/babasıyım ben bakıcam demek oluyor. Bu noktada 30luk çocuk çıkıp benim kendi beynim var, kimsenin vereceği akla ihtiyacım yok derse haklı oluyor.
Benim ailem böyle bir şey derse ben kabul etmem, özel hayatım da sadece beni ilgilendirir. Ailem de zaten akıllı insanlar, benim kimseyi mahremime sokmayacağımı bilirler. Siz derseniz ki yok ben karışıcam benim oğlum/kızım ses etmez ben yaparım, o zaman 30 yaşına gelmiş ama birey olamamış burda ana kuzusu olarak tabir edilen bir insan yetiştirmişsiniz demektir. O çocuk evlenince de ailenin ya da eşinin elinde oyuncak olur kim nereye çekerse oraya sürüklenir, sonra gelin hanım gelir burda konu açar.
Çocuğunuzu akıllı yetiştirin ki yanlış seçimlere sürüklenmesin, ebeveyn olarak bunu yapabilirsiniz ama gerisine karışmamalısınız. Sonra da yetişkin bir birey olduğunu kabul edip seçimlerine saygı duyun. Bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?