Düsüncelerinize ihtiyacim var :(

Tam da bunu yazcaktim siz yazmissiniz.
Konu sahibi, saf misiniz siz acaba biraz?
Malesef öyleyim ama esim sayesinde kötü düsünmeyi ögrendim. Bu defada normal insanlarla görüsünce tuhaf karsiliyorlar beni süpheci oldugum icin. Herseyden herkezden cok yoruldum keske ölsemde herseyden herkezden kurtulsam gercekten biktim lütfen kötü konusmayin sizde aglatmayin beni daha fazla. Herkezin karakteri farkli bendd böyleyim iste (

Biz neden aglatalim? Aglamak istiyorsaniz aglayin tabi de biz zorla aglatmiyoruz kimseyi. Siz bence zaten (eger gercekseniz) fazlasiyla aglanacak durumdasiniz. Hala ben de onu engelledim her yerden biraz da o ulasamasin diyorsunuz Adamin muhtemelen yemedigi halt kalmamis, sizce size ulasabilmek cok mu umrumda

Kisisel esyadir evet ama benkm telefonumu kendisi hep alir istedigini karistirir siler ekler yazar ben birsey demem sonucta gizleyecek birseyim yok baksin hem esimdir sonucta yani nolcakki zaten herseyimi biliyor. Böyle düsündüm hic sorun etmedim benim telefonumu karistirmasina. Kendi telefonuymus gibi kullanir onda durur sorun etmem. O neden sorun etti

Ay her cevabınız destan gibi !
Sizin acil bir psikologla görüşmeye ihtiyacınız var
Bu kadar uzun ve karisik yazilari okuyan uye arkadaslara da helal.olsun
Ben birkaç satirdan sonrasini okuyamadım yazim.yanlislarindan kusura bakmayın da
(Herkez degil herkes, meskul değil meşgul bu arada).

Bogazimida sikmisti, öldürme potansiyeli var daha öncede yaptim demisti ama tam anlatmiyor. Yalanmi gercekmi onuda bilmiyorum. Bakalim hayirlisi olsun

Iste sorun burada
Siz bir birey olarak kişisel sınırınizi koruyamamis kendinizi ona adamışsinız resmen
Ben olsam izin vermem benim telefonum sonucta, eşim de olsa istediği kisileri ekleyip cikaramaz ne münasebet
Siz kendinizi yok saymissiniz haliyle o da sizi yok saymış
Lütfen bir psikologdan destek alın

Onu demek istemedim.
Başkasının konusunu okuyor gibi okuyun bakalım ne düşüneceksiniz o zaman kendi hakkınızda demek istedim.
Haklisin burda cogubuzun düsündügü gibi düsünürdüm. Baskalarininda konulari okuyorum bu ne kadar safmis böyle apacik seyleri göremiyor diyorum. O yüzden yazdim bende göremiyormuyum kendimde yoksa cokmu süpheci davraniyorum diye yazdim

Ne demek karıştırır, ekler, siler, yazar?
Bazı ülkelerde eşlerin telefonunu karıştırması boşanma sebebi bile.
Yaşınız kaç?

Yok öyle demek istemedim de bir insanın bu kadar moktan bir adamla evlenmesini, varını yoğunu adamın yoluna sermesini, hayatının iplerini başka insanların eline vermesini aklım almıyor benim.
Ben cok sevgisiz büyüdüm cok sorunlsrla ugrastim cocuklugumdan beri kendimi bildim bileli. Ara sira bana iyi davraniyordu bendd düsünüyorumda belkide bir damla sevgi icin böyle davranmisimdir bilmiyorum. Insanim sonucta bende, sevmeye sevilmeye ihtiyacim var. Kedileri seviyorum cocuklari seviyorum onlar olduklsri gibiler kötülük fitne yalan dolan düzenbaszlik seytanlik yok onlarda neyse o oldugu gibiler. Ama insanlar öyle degil malesef..

Cok hassasim zaten birde burda siz bana kizip biraz dalga gecince daha cok üzülüyorum allah kimseye yasatmasin yasadiklarimi.. cok zor.. cok yoruldum..

Özür dilerim haklisin.

Birde tesekkür ederim dikkat etmeye calisacagim herkes ve mesgul

Persembe ilk randevu var gidicem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…