-
- Konu Sahibi vuslatahasretim
Onu demek istemedim.Cok üzgündüm o haldeyken yazmistim simdi daha iyiyim
Malesef öyleyim ama esim sayesinde kötü düsünmeyi ögrendim. Bu defada normal insanlarla görüsünce tuhaf karsiliyorlar beni süpheci oldugum icin. Herseyden herkezden cok yoruldum keske ölsemde herseyden herkezden kurtulsam gercekten biktim lütfen kötü konusmayin sizde aglatmayin beni daha fazla. Herkezin karakteri farkli bendd böyleyim isteTam da bunu yazcaktim siz yazmissiniz.
Konu sahibi, saf misiniz siz acaba biraz?
Aptalim haklisinSaflık biraz hafif kalmıyor mu?
Yok öyle demek istemedim de bir insanın bu kadar moktan bir adamla evlenmesini, varını yoğunu adamın yoluna sermesini, hayatının iplerini başka insanların eline vermesini aklım almıyor benim.Aptalim haklisin
Biz neden aglatalim? Aglamak istiyorsaniz aglayin tabi de biz zorla aglatmiyoruz kimseyi. Siz bence zaten (eger gercekseniz) fazlasiyla aglanacak durumdasiniz. Hala ben de onu engelledim her yerden biraz da o ulasamasin diyorsunuzMalesef öyleyim ama esim sayesinde kötü düsünmeyi ögrendim. Bu defada normal insanlarla görüsünce tuhaf karsiliyorlar beni süpheci oldugum icin. Herseyden herkezden cok yoruldum keske ölsemde herseyden herkezden kurtulsam gercekten biktim lütfen kötü konusmayin sizde aglatmayin beni daha fazla. Herkezin karakteri farkli bendd böyleyim iste(
Kisisel esyadir evet ama benkm telefonumu kendisi hep alir istedigini karistirir siler ekler yazar ben birsey demem sonucta gizleyecek birseyim yok baksin hem esimdir sonucta yani nolcakki zaten herseyimi biliyor. Böyle düsündüm hic sorun etmedim benim telefonumu karistirmasina. Kendi telefonuymus gibi kullanir onda durur sorun etmem. O neden sorun ettiKardeşim hep benzer seyleri ifadeleri döndürüp yazmissin arkadastan aranma olayina kadar okudum ki neredeyse konunun 4te 3ü ama sonrasini okumadim sıkıldım oku oku bitmiyordu!
1 aylik evlilikte bu ne güvensizlik, adam zaten sizi sallamiyor umursamiyor telefon kirmalar suclamalar falan
Zaten esim.dediginiz kisi size zerre saygı duymuyor ben bunu anladim yazdiklarinizdan
Bir de telefonda kim.ekli ne yazmis diye istemeniz de garip
Telefon kisisel bir esya siz istediginiz zaman karistirma hakkına sahip degilsiniz güvenmiyorsaniz neden evlendiniz
Bu adam sizi maddi manevi sömürmek icin evlilik yapmış sonra da bahane bulup kaçmış uzaklara
Ayrica neden her davranisi aklama peşindesiniz ki? Erkekler düz mantıktır, yalan söylediyse zaten sebebi olamaz yalan yalandir zaten bu yüzden sizi suçlamaya basladiysa kendi suçunu bastirmaya çalışıyordur net!
Esinizi yazdıklarından okudugum.kadariyla ben bile çözdüm siz cozemediniz mi? Gidin bir avukata danışın harcadığınız paralari isteyin ve uzaga gitmiş bilmiyorum boşanma sebebi midir ama boyle evlilik olmaz diye düşünüyorum
Bogazimida sikmisti, öldürme potansiyeli var daha öncede yaptim demisti ama tam anlatmiyor. Yalanmi gercekmi onuda bilmiyorum. Bakalim hayirlisi olsunAma size evlenene kadar bu adam herşeyi göstermiş daha nasıl birşey çıkmasını bekliyordunuz? Ne diyeyim bundan sonra kurtulun bari. Hala bunca olan şeye rağmen 7 yaşındaki çocuğun bile inanmayacağı laflara inanmayı seçiyorsunuz. Kızım var benim de böyle bir seçim yapsa kahrolurum, yani bu adamdan olacak çocuğu insanın sevesi gelmez diyeyim öyle anlayın. Evlat ayrılmaz tabi de ancak böyle ifade edebildim. Sizi de omuzlarınızdan tutup sarsmak istedim.sizre ayrı kızdım ailenize ayrı kızdım. Her gün haberlerde onca cinayet izliyoruz, böyle böyle adamlar yapıyor işte bunları. Nasıl güvenip canınınızı emanet ediyorsunuz karanlık işler yapan, ağzından doğru söz çıkmayan adamlara inanamıyorum. O yüzden koca bu kadar önemli değil dedim. Bşr daha evlenilmeyecek bir durum yok ortada, ha yine aynı şekilde davranacaksanız bence karşı cinsten uzak durun. Hatta lütfen böyle arkadaş seçmeyin. Çok zarar görürsünüz
Iste sorun buradaKisisel esyadir evet ama benkm telefonumu kendisi hep alir istedigini karistirir siler ekler yazar ben birsey demem sonucta gizleyecek birseyim yok baksin hem esimdir sonucta yani nolcakki zaten herseyimi biliyor. Böyle düsündüm hic sorun etmedim benim telefonumu karistirmasina. Kendi telefonuymus gibi kullanir onda durur sorun etmem. O neden sorun etti
Haklisin burda cogubuzun düsündügü gibi düsünürdüm. Baskalarininda konulari okuyorum bu ne kadar safmis böyle apacik seyleri göremiyor diyorum. O yüzden yazdim bende göremiyormuyum kendimde yoksa cokmu süpheci davraniyorum diye yazdimOnu demek istemedim.
Başkasının konusunu okuyor gibi okuyun bakalım ne düşüneceksiniz o zaman kendi hakkınızda demek istedim.
Ne demek karıştırır, ekler, siler, yazar?Kisisel esyadir evet ama benkm telefonumu kendisi hep alir istedigini karistirir siler ekler yazar ben birsey demem sonucta gizleyecek birseyim yok baksin hem esimdir sonucta yani nolcakki zaten herseyimi biliyor. Böyle düsündüm hic sorun etmedim benim telefonumu karistirmasina. Kendi telefonuymus gibi kullanir onda durur sorun etmem. O neden sorun etti
Ben cok sevgisiz büyüdüm cok sorunlsrla ugrastim cocuklugumdan beri kendimi bildim bileli. Ara sira bana iyi davraniyordu bendd düsünüyorumda belkide bir damla sevgi icin böyle davranmisimdir bilmiyorum. Insanim sonucta bende, sevmeye sevilmeye ihtiyacim var. Kedileri seviyorum cocuklari seviyorum onlar olduklsri gibiler kötülük fitne yalan dolan düzenbaszlik seytanlik yok onlarda neyse o oldugu gibiler. Ama insanlar öyle degil malesef..Yok öyle demek istemedim de bir insanın bu kadar moktan bir adamla evlenmesini, varını yoğunu adamın yoluna sermesini, hayatının iplerini başka insanların eline vermesini aklım almıyor benim.
Şaka!Bogazimida sikmisti, öldürme potansiyeli var daha öncede yaptim demisti ama tam anlatmiyor. Yalanmi gercekmi onuda bilmiyorum. Bakalim hayirlisi olsun
Cok hassasim zaten birde burda siz bana kizip biraz dalga gecince daha cok üzülüyorum allah kimseye yasatmasin yasadiklarimi.. cok zor.. cok yoruldum..Biz neden aglatalim? Aglamak istiyorsaniz aglayin tabi de biz zorla aglatmiyoruz kimseyi. Siz bence zaten (eger gercekseniz) fazlasiyla aglanacak durumdasiniz. Hala ben de onu engelledim her yerden biraz da o ulasamasin diyorsunuzAdamin muhtemelen yemedigi halt kalmamis, sizce size ulasabilmek cok mu umrumda
Özür dilerim haklisin.Ay her cevabınız destan gibi !
Sizin acil bir psikologla görüşmeye ihtiyacınız var
Bu kadar uzun ve karisik yazilari okuyan uye arkadaslara da helal.olsun
Ben birkaç satirdan sonrasini okuyamadım yazim.yanlislarindan kusura bakmayın da
(Herkez degil herkes, meskul değil meşgul bu arada).
Amin. Peki bizden tam olara ne istiyorsunuz?Cok hassasim zaten birde burda siz bana kizip biraz dalga gecince daha cok üzülüyorum allah kimseye yasatmasin yasadiklarimi.. cok zor.. cok yoruldum..
Birde tesekkür ederim dikkat etmeye calisacagim herkes ve mesgulAy her cevabınız destan gibi !
Sizin acil bir psikologla görüşmeye ihtiyacınız var
Bu kadar uzun ve karisik yazilari okuyan uye arkadaslara da helal.olsun
Ben birkaç satirdan sonrasini okuyamadım yazim.yanlislarindan kusura bakmayın da
(Herkez degil herkes, meskul değil meşgul bu arada).
Persembe ilk randevu var gidicem bakalimIste sorun burada
Siz bir birey olarak kişisel sınırınizi koruyamamis kendinizi ona adamışsinız resmen
Ben olsam izin vermem benim telefonum sonucta, eşim de olsa istediği kisileri ekleyip cikaramaz ne münasebet
Siz kendinizi yok saymissiniz haliyle o da sizi yok saymış
Lütfen bir psikologdan destek alın
Telefon karistirmak bosanma sebebimi ? Evlilikte gizli sakli olmaz diye düsünüyordum benNe demek karıştırır, ekler, siler, yazar?
Bazı ülkelerde eşlerin telefonunu karıştırması boşanma sebebi bile.
Yaşınız kaç?
Hayir gercekŞaka!
Di mi?