DÜŞÜNCELER ICINDE BOGULUYORUM.. SIZ OLSANIZ...?

yardımcı tutsanız

Onuda dusundum zaten ben gelemedigim zamanlarda aile yakinimiz sagolsun ilgileniyordu. Annemi basimdan atmis gibi oluyor diye hissediyorum. Ha huzur evi, ha yardimci tutulmasi. Ikisindede parayi odedigin zaman ilgilenmis bakmis olmuyorsun gibime geliyor... insan hayatini kendi kendine zindana ceviriyor sanirim..

kısaca eşiniz siiznle gelmek zorunda değil yaa gelirsin ya da boşanırım demek sizin seçiminize kalmış, bu arada annenizi başınızdan atmış felan olmuyor şartlar onu gerektiriyor

Annenizin bulunduğu şehre taşınmak ne kadar kolay olur bilmiyorum ama elinden geldiğince sık gidip gelin gerekirse tek başınıza annenizin yanına gidin uzun süreliğine işi bırakabiliyomusun bilmiyorum sonuçta bu bi süreç ve anneniz duzelecektir allahın izniyle....
Çok zor bi durum umarım eşiniz anlayışlı olma yolunda adım atar. Ben gelemiyorum ama sen git falan demesi gerekirdi işini bahane ediyosa.

Sagolsun gidip gelmem konusunda sikinti cikarmiyor. Gidip gelmelerimle cok duzensiz hayat yasadigim, cocuk yapmayi bile planlayamadigim zamanlardayim.3 senedir her yil kemoterapi aliyor.18 - 19 kür lerle bogusuyoruz.. aminn insallah iyilesir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…