DÜŞÜNCELER ICINDE BOGULUYORUM.. SIZ OLSANIZ...?

awesome85

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
311
209
39
3 yildir devam eden sorunlu evliligim var. Siddetli kavgalarin yasandigi bosanma davalarinin acilmasina ramaklar kalindigi ailelerinde karistigi ... ama bitiremedik.cesaretimiz mi yoktu hakkatende cok mu seviyoruz bilemiyorum. Suan ailelerle sorunlar yok gibi ama annemle esimin arasi cok soğuk. Bizimde esimle tartismalarimiz zaman zaman devam ediyor tabiki.
Bunun yaninda.annem kanser tedavisi goruyor benim ilgilenmem gerekiyor ve farkli sehirlerdeyiz. Ben surekli izinler, rapor alarak yaninda olmaya calisiyorum. dolayisiyla ailemin sehrine tasinmak istiyorum esim yanasmiyor.durum bosanmaya kadar goturuyor beni. Annemin yaninda olmak adina...annemin hastaligi ve evliligim arasinda kaldim anlayacaginiz..

Anneni yanına alamazmısın?
eşinin derdi ne böyle

Tabi ki anne diyorum..yarın Allah korusun birşey olursa vicdanınızla başbaşa kalacaksınız..orta yol bulmaya çalışın Allah yardımcınız olsun,annenize şifalar diliyorum..

Annenizi sizin sehrinize taşımak daha mantıklı değil mi?
Kocanız işi gücü bırakıp orada sıfırdan baslayamaz ki hayata..

eşim ile aramızda yaşadığımız sıkıntılardan dolayı, annemle eşimin arası da soğuktur. Ama bir şey olsa eşimi umursamam ve annemin yanında olurum gibime geliyor. Niye bu kadar düşüncesiz bu erkekler ya. Hele bu son zamanın erkekleri hem aldatmaya, hem kavgaya hem de düşüncesiz davranışlara meraklı. Bunları Allah ıslah etsin. aminnn

Bnde annenizi oturduğunuz şehire getirmenizden yanayım..çok yakınınzda bir ev tutarsınız

Seni böyle bir ikileme iten eşine ne demeli bilemiyorum ..
Gerçekten sevgi emekten özveriden geçer, eşinizde bunlar yok maalesef ..
İnsan hastalıkta küslük, kavga, hırs çıkarmaz, çıkarmamalı .

Annemin tedavisi bulundugu sehirde suruyor. Babam ve erkek kardesim var fakat kizin bakimi gibi olmuyor tabi. Esimde benim daha cok rest cekebilecegim korkusunu yasiyor sanirim Ailemin yanina gittigimizde. Cunku disaridan pek eyvallahi oolmayan, kolay kolay aglamayan. Gozleri dolsada icine akitan bi tip oldugumdan...

Tabi ki anne diyorum..yarın Allah korusun birşey olursa vicdanınızla başbaşa kalacaksınız..orta yol bulmaya çalışın Allah yardımcınız olsun,annenize şifalar diliyorum..

Annenizi sizin sehrinize taşımak daha mantıklı değil mi?
Kocanız işi gücü bırakıp orada sıfırdan baslayamaz ki hayata..

Vicdanimi rahatsiz oluyor baska sehirde olunca.ihtiyaci oldugunda yaninda olamayinca. Yanima aldiramiyorum cunku tedavisi ankarada gerceklesiyor. Bulundugum sehir saglik acisindan iyi oldugu soylenemez.

Eviliğiniz kotu gıdıyor,eşinizlede sorunlarınız devam edıyor duzelmeyecegıne ınanıyorsanız eşinizden bosanıp,annenızle yenı bır hayata başlayın derım.

Benimde bi tarafim hep böyle diyor. Zaten kangren olmus bi parmak var kes gitsin... ama insanoglu iste ne yapsam diye hala bocaliyorr..

Iyi de eşimiz annesi hasta diye o şehre gitmek istese gider misiniz

Sıfırdan hayat kurmak zor anneniz yalnız değilmiş gerekirse ev işlerine vs destek birini tutun anneniz gereksiz işlerden uzak kalsın

Iyi de eşimiz annesi hasta diye o şehre gitmek istese gider misiniz

Sıfırdan hayat kurmak zor anneniz yalnız değilmiş gerekirse ev işlerine vs destek birini tutun anneniz gereksiz işlerden uzak kalsın

Bende bu soruyu cok soruyorum kendime, onun annesinin basina gelseydi bende yaparmiydim diye. Inanin insan kendi basina geldigi zaman anliyor.. evet yapardim. Esimin gozumun onunde caresizligini izlemektense onun vicdanini rahatlatmasina izin verirdim.. tabi benim basimda oldugu icin belki anlayabilirdim. Esimin tek derdi evliligimizin sorunlari. Hastalikla ilgili hic bir sikintisi yok.. benim hem evlilik sorunlari hem hastaligin sikintisi. Surekli ifade ediyorum kendisine ama... abarttigimi dusunuyor sanirim..

boşanmanın ne size ne de annene bir faydası olacagını sanmıyorum.

boşanmanın ne size ne de annene bir faydası olacagını sanmıyorum.

Bosanma normalde insanin aklina gelmemeli zatende.. kotu giden bir evlilik olunca boyle bir ayrima gelince sanki.kacinilmaz gibi duruyor. E ne istiyorsun kardesim, git bosan diyeceksiniz. O 3 yilda o kadarrr durumlar yasandi bosanmadik, bosanamadik.. acaba benim gibi ikilemde yasayanlar oldu mu, olduysa nasil davrandi, olursa ne yapardi diye dusundugumden yazmak istedim..

komsum gogus kanseri kız kardesini yanına aldı hatta onun cocuguda geldi okula burda devam ediyor.hele bir annenizi yanınıza almayı deneyin, diyelim aldınız eşiniz hasta kadına kötü davranıyorsa boşa o hayvanı deriz.yazık etmeyin yuvanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…