• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşün düşün bulamadım sizce arkamdan ne işler çevrilmiş ?

halenizzzzj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
3
Selamlar,

Bir süredir düşünmekten kafayı yiyorum. Sizlerden fikir almak istiyorum.

1,5 yıldır ciddi bir ilişkim var. Aileler tanıştı, sevildiğimi biliyorum, hissediyorum ve ilişkimiz gayet güzel. Sevgilimden şüphelendiğim bir durum olmadı. Sosyal medyada takip ettiği kişiler belli. Telefonunu saklamaz, ben de alıp bakarım.

Ancak birkaç hafta önce, beni arayanların isimlerini sorgulama uygulamasında sevgilimin adıyla birlikte "Sibel" etiketini gördüm. (Sevgilimin adı Ahmet olsun, Ahmet Sibel şeklinde kaydedilmiş) Sevgilim iş yerinde bir Sibel olduğunu ve iş gruplarına ekli olduğunu söyledi. İçim rahat etmedi ve Instagram'da Sibel'i aradım. İlk sırada çıkan kişinin sevgilimin annesi tarafından takip edildiğini gördüm. Sevgilimden bu uygulamadaki sorgulamaların ekran videosunu istedim, attı. Bu sırada numarasını sorgulayan bir kızı (Handan) fark ettim. Handan'ın profiline baktım, sevgilimin yaşadığı ilin ismi profilde vardı ve Sibel ile arkadaşlardı. Sevgilim Handan'ı tanımadığını söyledi.

Sevgilimin ailesi Sibel'i Instagram'da takip ediyor, ama sevgilim tanımadığını söylüyor. Kardeşine sorduk, "bilmem, x’in sevgilisi" dedi. Bu sırada Sibel'in hesabı kapanmış. Kızın hesabını başka bir telefondan da kontrol ettim, gerçekten kapanmıştı. Sevgilim tanımadığını söylüyor ama kızın hesabının kapanması ne demek?

Sevgilime kızın hesabının kapandığını söylediğimde, bunu onunla bir ilgisi olup olmadığını sordum. Sinirlendi ve ona güvenmediğimi söyledi. Yanıma gelmek için bilet aldığını ve bu meseleyi çözmek istediğini söyledi ama nasıl çözüleceği konusunda bir fikrim yok. Kızın hesabı kapanmış ama arkadaşının hesabı hâlâ duruyor. Arkadaşına mesaj atıp gerekeni yapacağımı söyledim ve o da 'yap' dedi. Ne istediğimi yapmamı ama pişman olacağımı söylüyor. Eğer sakladığım bir şey olsaydı, senin o ismi araştıracağını bildiğim halde o videoyu sana atmazdım, dedi.

Ailesiyle henüz konuşup bu kızı nereden tanıdıklarını soramadım.Eve geçince arayacağım ve onlara bu soruyu soracağım. Beynim yanmış durumda. Ayrılmayı düşünüyorum, niyetim bu yönde. İçimdeki şüphelerle devam edemem ama bir yandan da fikirlerinizi almak istiyorum. Sizce arkamdan neler dönüyor? Şimdiden teşekkürler.

Ne uygulaması bu üzgünüm ama pek bir şey anlamadım.
Sadece şunu söylemek istiyorum bu kadar güvensiz hissediyorsanız, sürekli aklınızda şüphe ile dolaşıyorsanız kendinize de karşınızdaki kişiye de kötülük etmeyin, ayrılın.

Sanırım seni arayan kişiyi millet nasıl kaydetmiş diye gösteren bir uygulama var oradan sevgilinin numarasını aratıp milletin onu nasıl kaydettiğine bakarken sevgilini bir kızın ismiyle kaydedilmiş olarak görmüşsün. Konundan anladığım bu.

Sen o kızın kim olduğunu sorgularken kız hesabını bu olaylardan sonra kapatmış, bu konuda şüphelenmen gerekir. Sevgilinin ailesi ve kız organize bir şekilde seni kandırıyorlar gibi. O kız acaba kim 🤔 Düşün düşün bulamadım. Belki olayı çözümleyen biri çıkar

Sanırım seni arayan kişiyi millet nasıl kaydetmiş diye gösteren bir uygulama var oradan sevgilinin numarasını aratıp milletin onu nasıl kaydettiğine bakarken sevgilini bir kızın ismiyle kaydedilmiş olarak görmüşsün. Konundan anladığım bu.

Sen o kızın kim olduğunu sorgularken kız hesabını bu olaylardan sonra kapatmış, bu konuda şüphelenmen gerekir. Sevgilinin ailesi ve kız organize bir şekilde seni kandırıyorlar gibi. O kız acaba kim 🤔 Düşün düşün bulamadım. Belki olayı çözümleyen biri çıkar
Evet uygulama Getcontact.
Milletin sizi nasıl kaydettiği görünüyor.
Sevgilimi orada biri -Ahmet Sibel şeklinde kaydetmiş bende sevgilime sordum.
İş yerinde Sibel diye birinin olduğunu iş gruplarında ekli olduğunu söyledi.
Cevaba tatmin olmadım.
Sevgilimden uygulamada onu kimler sorgulamış kısmını ekran atmasını istedim orada tanımadığım bi kız vardı ismi Handan soyadı da vardı.
İnstagramdan araştırdım buldum ve Sibel diye bi kızla yakın arkadaş olduklarını gördüm.
Bu Sibel’in etiketteki Sibel olduğunu düşündüm.
Profiline baktığımda Annesi Babası ve kardeşi tarafından takip edildiğini gördüm.
Sevgilime sordum tanımıyorum dedi.
Bu Sibel iş yerindeki Sibel değil dedi.
Ailen neden takip ediyor dedim ? Sen tanımıyorsun dedim.
Kardeşini arayıp sordu bende duyuyordum bu arada.
Kardeşi tanıdığım birinin sevgilisi dedi.
Ailen ne alaka takip ediyor dedim ?
Öne çıkanlardan görüp takip etmişlerdir falan filan dedi.
Yine cevap alamadım gibi bisey oldu.
Ve o Sibel’in hesabı bugün kapandı.
Tesadüf olamaz herhalde diye düşündüm.
Hesabını kapatması.
Her şeyin bu denli üst üste gelmesi kafam karmakarışık.

Cevaba tatmin olmadım.
Sevgilimden uygulamada onu kimler sorgulamış kısmını ekran atmasını istedim orada tanımadığım bi kız vardı ismi Handan soyadı da vardı.
İnstagramdan araştırdım buldum ve Sibel diye bi kızla yakın arkadaş olduklarını gördüm.
Profiline baktığımda Annesi Babası ve kardeşi tarafından takip edildiğini gördüm.
Hesabını kapatması.
Koskoca insanlar tanimadiklari insanlari öne cikanlardan eklemez diye düşünüyorum. Organize bi durum var gibi.

Ciddi olduğunu söylediğiniz bir ilişkiniz var. Aileler tanıştı, sevildiğinizi biliyorsunuz, hissediyorsunuz ve ilişkiniz gayet güzel. Böyle olduğunu iddia ettiğiniz ilişkide sevgilinizin telefonunu karıştırıp kim onu nasıl kaydetmişse kadar bakıp bir şeyler arıyorsunuz. Bir de üstüne şüpheleneceğim bir durum olmadı demişsiniz. E siz adama güvenmiyormuşsunuz ki her şey dediğiniz gibi güzel olsa bunları yapmazdınız. Bence de ayrılmanız yararınıza olur.

Cevaba tatmin olmadım.
Hesabını kapatması.

"Ahmet Sibel" seklindeki kayittan birsey cikmaz.

Mesela kizimin ogretmeni de bende ogretmenin adi ile kizimin adi seklinde kayitli, bu sekilde masumane birsey olabilir.

Handan, Sibel ve sevgiliniz is arkadasi olabilir, dolayisiyla birbirlerini eklemek için ya da baska bir sebeple aratmis olabilir.

Ailesi de is arkadaslariyla tanismis olabilir ve herkesi ekleyen tipler olabilirler.

Anlattıklarınızdan anlayip cikarabildiklerim bunlar.

Cevaba tatmin olmadım.
Hesabını kapatması.
Normalde muhtemelen şöyle yapıyorlar diye bir fikir belirtebilirim ama sizin durumunuzla alakalı benim de beynim yandı maalesef. Sevgilinin ailesi organize bir şekilde o kızı da işin içine katıp sana yalan söylüyor. Olayın aslını onlardan öğrenemezsin saklıyorlar

Selamlar,

Bir süredir düşünmekten kafayı yiyorum. Sizlerden fikir almak istiyorum.

1,5 yıldır ciddi bir ilişkim var. Aileler tanıştı, sevildiğimi biliyorum, hissediyorum ve ilişkimiz gayet güzel. Sevgilimden şüphelendiğim bir durum olmadı. Sosyal medyada takip ettiği kişiler belli. Telefonunu saklamaz, ben de alıp bakarım.

Ancak birkaç hafta önce, beni arayanların isimlerini sorgulama uygulamasında sevgilimin adıyla birlikte "Sibel" etiketini gördüm. (Sevgilimin adı Ahmet olsun, Ahmet Sibel şeklinde kaydedilmiş) Sevgilim iş yerinde bir Sibel olduğunu ve iş gruplarına ekli olduğunu söyledi. İçim rahat etmedi ve Instagram'da Sibel'i aradım. İlk sırada çıkan kişinin sevgilimin annesi tarafından takip edildiğini gördüm. Sevgilimden bu uygulamadaki sorgulamaların ekran videosunu istedim, attı. Bu sırada numarasını sorgulayan bir kızı (Handan) fark ettim. Handan'ın profiline baktım, sevgilimin yaşadığı ilin ismi profilde vardı ve Sibel ile arkadaşlardı. Sevgilim Handan'ı tanımadığını söyledi.

Sevgilimin ailesi Sibel'i Instagram'da takip ediyor, ama sevgilim tanımadığını söylüyor. Kardeşine sorduk, "bilmem, x’in sevgilisi" dedi. Bu sırada Sibel'in hesabı kapanmış. Kızın hesabını başka bir telefondan da kontrol ettim, gerçekten kapanmıştı. Sevgilim tanımadığını söylüyor ama kızın hesabının kapanması ne demek?

Sevgilime kızın hesabının kapandığını söylediğimde, bunu onunla bir ilgisi olup olmadığını sordum. Sinirlendi ve ona güvenmediğimi söyledi. Yanıma gelmek için bilet aldığını ve bu meseleyi çözmek istediğini söyledi ama nasıl çözüleceği konusunda bir fikrim yok. Kızın hesabı kapanmış ama arkadaşının hesabı hâlâ duruyor. Arkadaşına mesaj atıp gerekeni yapacağımı söyledim ve o da 'yap' dedi. Ne istediğimi yapmamı ama pişman olacağımı söylüyor. Eğer sakladığım bir şey olsaydı, senin o ismi araştıracağını bildiğim halde o videoyu sana atmazdım, dedi.

Ailesiyle henüz konuşup bu kızı nereden tanıdıklarını soramadım.Eve geçince arayacağım ve onlara bu soruyu soracağım. Beynim yanmış durumda. Ayrılmayı düşünüyorum, niyetim bu yönde. İçimdeki şüphelerle devam edemem ama bir yandan da fikirlerinizi almak istiyorum. Sizce arkamdan neler dönüyor? Şimdiden teşekkürler.
Ailesine sordunuz mu bana inandırıcı gelmedi balla Sibel kişisine arkadaşı üzerinden ulaşın zaten şüpheyle yaşanmaz

Cevaba tatmin olmadım.
Hesabını kapatması.
Tesadüf diye bir şey yoktur

Bikere annesi niye sevgilinizin iş arkadaslarini takip ediyor hepsini mi sadece bu Sibelimi ? İkincisi Handan ne alaka dahil oluyor Sibelin arkadaşı olaya ve üçüncüsü hiç bu aklı vermem fakat ayrılmak pahasına ayrılmayı göze alıp duserdim peşine sinek mide bulanti .Sevmedim normalde güvene inanırım fakat tesadüflere asla

Ben Handanla konusurdum cevap verirse cevaplar ondaysa ve evet bana yapan soyledigine ikna olduğum ispatladogim an bitmiştir evlenmeden yaşananlarda gözü açık olmak hayat kurtarır dandik evlilik tehlikeli

Buna şimdi göz yuman evlenince daha çoğuna göz yummak halının altına süpürmek zorunda kalıyor bana geçen his bir haltlar var o dediği arastiracagini bildiğim halde niye atayım lafida sıkıysa atmasın üzerine gideceginizi biliyor doğruyu bulana kadar o kadar şey bulmussunuz mecbur vetecek bilgiyi var birşeyler benim fikrim bu yönde

Bikere annesi niye sevgilinizin iş arkadaslarini takip ediyor hepsini mi sadece bu Sibelimi ? İkincisi Handan ne alaka dahil oluyor Sibelin arkadaşı olaya ve üçüncüsü hiç bu aklı vermem fakat ayrılmak pahasına ayrılmayı göze alıp duserdim peşine sinek mide bulanti .Sevmedim normalde güvene inanırım fakat tesadüflere asla
İşte sorun bu.
Benim İnstagramda bulduğum kişi etiketteki Sibel mi emin değilim.
Sevgilim o olmadığını söyledi.
Bu kız iş yerindeki Sibel değil ve tanımıyorum dedi.

Handan denen kişi sevgilimin numarasını sorgulamış.
İnstagramda adı ve soyadını arayıp buldum.
Profilinde sevgilimin yaşadığı il yazıyordu zaten bir iki hesap çıktı.
Profili açıktı inceledim Sibel diye bi kızla arkadaş olduğunu gördüm,birlikte fotoğrafları falan vardı.
Ve bu Sibel’i sevgilimin annesi babası kardeşi takip ediyor.
Sevgilim tanımıyorum diyor.

Back