Selamlar,
1,5 yıldır ciddi bir ilişkim var. Aileler tanıştı, sevildiğimi biliyorum, hissediyorum ve ilişkimiz gayet güzel. Sevgilimden şüphelendiğim bir durum olmadı. Sosyal medyada takip ettiği kişiler belli. Telefonunu saklamaz, ben de alıp bakarım.
Ancak birkaç hafta önce, beni arayanların isimlerini sorgulama uygulamasında sevgilimin adıyla birlikte "Sibel" etiketini gördüm. Sevgilim iş yerinde bir Sibel olduğunu söyledi. İçim rahat etmedi ve Instagram'da Sibel'i aradım. İlk sırada çıkan kişinin sevgilimin annesi tarafından takip edildiğini gördüm.
Sevgilime sordum tanımadığını söyledi.
Sevgilimin ailesi Sibel'i Instagram'da takip ediyor, ama sevgilim tanımadığını söylüyor.
Aileside tanımadıklarını söylüyor ve sonra kızı siliyorlar.
Ayrılmayı düşünüyorum, niyetim bu yönde. İçimdeki şüphelerle devam edemem ama bir yandan da fikirlerinizi almak istiyorum. Sizce arkamdan neler dönüyor? Şimdiden teşekkürler.
Son durum:
Ahmet olayları anlattı köşeye sıkışınca.
Benden önceki eski ilişkisi olduğunu , kendisinin ayrıldığını söyledi.
Ama kızın peşini bırakmadığını engellediği halde türlü türlü numaralardan ulaştığını.
Sonra annesinin mesaj attigini :
Kızım kötü yemek yemiyor , arkadaşça da olsa konuş dedigini.
Kızın : İntihar edicem fln fln dediğini.
Aramızda düşündüğün gibi bisey asla olmadı , ilişkim olduğunu söyledim ciddi olduğumu söyledim diyor.
Seni kaybetmek istemediğim için anlatamadım diyor.
Biliyordum biteceğini diyor.
Seni sevmesem veya aklımda o olsa onunla olurdum diyor.
Konuşmuyorum. Ayrıldım.
Sürekli ulaşmaya çalışıyor mesaj atıp arıyor.
Hatta 14 Şubat hediyesi dahi geldi.Ama hiç mutlu olmadım hiç.
Anlattigi gibi mi diye çok merak ediyorum.
Sonra bugün bana bildirim geldi.
Yine numarasına etiket eklenmiş.
Yine aynı kız ve onun ismi
Kızın yaptığını düşünüyorum bunları.
Kafayı yemek üzereyim.
İnanmak istiyorum ama inanamıyorum..
1,5 yıldır ciddi bir ilişkim var. Aileler tanıştı, sevildiğimi biliyorum, hissediyorum ve ilişkimiz gayet güzel. Sevgilimden şüphelendiğim bir durum olmadı. Sosyal medyada takip ettiği kişiler belli. Telefonunu saklamaz, ben de alıp bakarım.
Ancak birkaç hafta önce, beni arayanların isimlerini sorgulama uygulamasında sevgilimin adıyla birlikte "Sibel" etiketini gördüm. Sevgilim iş yerinde bir Sibel olduğunu söyledi. İçim rahat etmedi ve Instagram'da Sibel'i aradım. İlk sırada çıkan kişinin sevgilimin annesi tarafından takip edildiğini gördüm.
Sevgilime sordum tanımadığını söyledi.
Sevgilimin ailesi Sibel'i Instagram'da takip ediyor, ama sevgilim tanımadığını söylüyor.
Aileside tanımadıklarını söylüyor ve sonra kızı siliyorlar.
Ayrılmayı düşünüyorum, niyetim bu yönde. İçimdeki şüphelerle devam edemem ama bir yandan da fikirlerinizi almak istiyorum. Sizce arkamdan neler dönüyor? Şimdiden teşekkürler.
Son durum:
Ahmet olayları anlattı köşeye sıkışınca.
Benden önceki eski ilişkisi olduğunu , kendisinin ayrıldığını söyledi.
Ama kızın peşini bırakmadığını engellediği halde türlü türlü numaralardan ulaştığını.
Sonra annesinin mesaj attigini :
Kızım kötü yemek yemiyor , arkadaşça da olsa konuş dedigini.
Kızın : İntihar edicem fln fln dediğini.
Aramızda düşündüğün gibi bisey asla olmadı , ilişkim olduğunu söyledim ciddi olduğumu söyledim diyor.
Seni kaybetmek istemediğim için anlatamadım diyor.
Biliyordum biteceğini diyor.
Seni sevmesem veya aklımda o olsa onunla olurdum diyor.
Konuşmuyorum. Ayrıldım.
Sürekli ulaşmaya çalışıyor mesaj atıp arıyor.
Hatta 14 Şubat hediyesi dahi geldi.Ama hiç mutlu olmadım hiç.
Anlattigi gibi mi diye çok merak ediyorum.
Sonra bugün bana bildirim geldi.
Yine numarasına etiket eklenmiş.
Yine aynı kız ve onun ismi
Kızın yaptığını düşünüyorum bunları.
Kafayı yemek üzereyim.
İnanmak istiyorum ama inanamıyorum..
Son düzenleme: