bende ayın 8 de düşük yaptım 1 aylıktı kendiliğinden düştü doktorum sorun yok korunman gerekmez dedi ama ben eşime yaklaşamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum mafoldumben hatta şuanda ağlıyorum sinirlerim çok yıprandı 1 yıldır bekledim bu bebegi ama olmadı düştü gene olsa gene düşücek gibi geliyo bana ve eşime yaklaşamıyorum napıcam ben mafoldumben
bu arada folik plus kullanıyorum 4 gündür doktorum verdi
ben haziranda düşük yaptım.. kendiliğinden düştü ve o ay tekrar hamile kaldım :) hiç regl olmadım.. şimdi bir oğlumuz olacak inşallah.. Allah hepinizin göbişlerine bu mucizeyi kondursun kızlarr :)))
selam kızlar,
ben de boş gebelik nedeniyle eylülde kürtaj olmuştum. kendime yeni yıla kadar süre tanıdım ve ocakta hamile kaldım, ALLAH kucağıma da almayı nasip etsin inşaallah, hayırlısıyla, sağlıkla.
folbiol kullanıyorum, ALLAH tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin inşaallah
oh ne güzel Allah tamamına erdirsin. Folbiol günde bir tane mi yoksa yarım mı kullanıyorsun? bide sitede biri folbiol sentetik bi ilaç demiş, folik plus daha iyiymiş.. senin bi bilgin var mı bu konuda.. doktor banada folbiol önermişti ama aklım karıştı o yazıdan sonra.. acaba uydurma mıdır ki? :1ninca:
merhaba arkadaşlar düşük yapan arkadaşalr geçmişler olsun inş Rabbim giden meleklerinin yerine yeni melekler gönderir, hamilelere de Rabbim kolay doğumlar nasip etsin. Ben de 6+5 hamileydim dün sabah kalktığımda kanamam olduğu gördüm ve hemen doktora gittim ama maalesef bebğim düşmeye başlamış ve çok ağrım vardı hemen kürtaja aldılar ve ben de bebeğimi cennete uğurladım, şimdi evde dinleniyorum.
kızlar düşükten sonra kendinize nasıl nbaktınız.ne yediniz ne içtiniz.ben de geöen hafta düşük yaptım kendiliğinden.incir kürüne başlıyayım diyorum.eşime de keçiboynuzu kürü.
ben sabah incir kürü yaptım içtim ilk defa.tadı çokkk yavan. ot gibi.şekerli bi tat alamadım.sizin kürünüz nasıl acaba?
arkadaşım ben normal düzenime devam ediyorum. doktor 2 ay bekle dediği için şimdi ek olarak birşey yediğim yok. folik asit kullanıyorum birde marincap balık yağı.
aslında incir kürü gibi şeylere bende başlasam belki iyi olur. kuru inciri yesem olur mu acaba.
eşimin keçi boynuzu kürüne başlayabileceğini sanmıyorum. sağlığının yerinde olduğunu düşünüyor bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?