düşükten sonra kendinize nasıl baktınız?

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
kızlar, kimyasal gebelik yaşadım.kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden düşürmeye çalışıyorum şu an az bi kanamam var.ilaç kullanıyorum. vücut kendini çabuk toparlasın diye kan yapıcı şeyler yiyip içiyorum.pekmez,incir... bol bol da yatıp uyuyporum.doktor korunamana gerek yok dedi ama rahim ve vücudum biraz daha kendine gelsin ondan sonhra tekrar bebek çalışmalarına başlamak istiyorum.
düşükten sonra siz kendinize nasıl baktınız? başka bi topikte höşmerim yemek iyi gelir diye dumuştum...
 
merhaba canım,öncelikle geçmiş olsun.Allah tez zamanda bu acıyı dindirecek miniklerimizi bizlere kavuştursun.Ben de ekim ayında 13 haftalık meleğimi kaybettim.aradan 4 ay geçti.bu süre zarfında yemene içmene dikkat et,ben et,balık ağırlıklı beslenmeye dikkat ettim.mesela bende demir eksikliği vardı,beslenmeyle ve aldığım vitaminlerle çok şükür geçti.folik asit içmeye devam et.bir de her sabah aç karna bir kaşık bal yedim.yani bünyenin kendini yeniden toplaması için vitamin ve protein ağırlıklı beslen.madem korunma süren yok, kendini biraz topladıktan sonra hemen çalışmalara başlarsın:ecrin_bebek:ben yine de düşüğün üzerinden 1 adet dönemi geçirmeni tavsiye ederim.rahim içindeki pislikleri boşaltıp yenilensin.benim de korunma sürem doldu,Allah izin verirse başlıyoruz çalışmalara:Saruboceq:
 
bende aralık başında 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.dr.2 adet döneminden sonra çalışmalara başlayın dedi.vücudum toparlanması için.ben hormonlarım düzene girsin diye sabahları adaçayı içiyorum kahvaltıda.bigün araylada yeşilçay içiyorum.şimdide adetime bir hafta kala soğan suyuna başladım.içimizi rahimin içini temizliyormuş.1 soğanı kabuğuyla beraber shb ve akşm aç karınına 1 bardak kaynatıp içiyorum.
 
canım bende kımyasal gebelık gecırdım 1 ay korundum daha sonra korunmadım 6 ay sonrada hamıle kaldım kendını usutme ve kesınlıkle folık asıt kullan
 
canım yeni bişey duydum eskiden kadınlar düşük yaptıklarında içindeki parça çıksın diye bir kovanın içine sıcak su koyarlarmış ve üstüne düşük yapan kadını oturtup üstünü battaniye ile örtüp bekletirlermiş , sıcak suyun buharıyla içinda kalan parça varsa suyun içine düşüyormuş , geçmiş olsun canım ..
 
Ben düşük yaptıktan sonra 3 adet dönemi bekledim. Geçen haftalarda aşırı kanamam oldu, kendi özeldeki doktorum hastenede değil diye kadın doğum evine gittim, hastanede yatırdılar. Bir de fırça yedim doktordan nie 6 ay beklemedin diye. ben de 2 doktora göründüm ikisi de hamile kalabilrsin dedi dedim, yanlış bilgiledirilmişsiniz dedi. Çok kızdım ama artık olmuş yani ne gerek var beni bu kadar huzursuz etmeye mesela hiç aklıma gelmemişti erken gebe kaldığım şimdi bir de acaba rahim toparlamadı mı bu gebeliği kaldıramıyacak mı ileride bebek büyüdükçe daha mı sorun olur diye düşünmeye başladım. Ne bileyim bazı şeyleri duymamamlıyız sanki :( Kanamalarım 1 haftadan fazladır ara ara devam ediyor kendi doktorum bebeğin iyi olduğunu söylüyor ama tabii bol bol yatıyorum. Oturmak bile iyi değilmiş, mide ve bağırsak bebeğe baskı yapmamalıymış.
 
Back
X