• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşükten sonra hamilelik

Obsesifmatmazel

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
7
1
16
38
Merhaba arkadaslar
Araniza 3 gun once katilmistim ve dun sabaha karsi 5 haftalik bebegimi düsürdüm. Ne kadar zor bir seymis. Yogun bir kanama ve icimden parca parca bir seyler cikti ve hayatimda cekmedigim bir agri ve aci. Uzgunum ama sagliksiz bir gebeliktense elbette dogurmamayi tercih ederim ama cok zor bir seymis. Kurtaj oldum tabii ki parca kalmasin diye ve doktorum 3 ay bekle dedi. Ben beklemek istemiyorum ama olasi erken bir gebelikte de tekrar dusurmekten korkuyorum. Ne onerirsiniz? Cok erken bunlari dusunmek icin ama kendimi alamiyorum.

Cnm geçmiş olsun bence operasyon geçirdin doktorun bekle diyorsa bekle rahim kendini toplasın

Canım ocak ayında kürtaj oldum bende. Doktor 3 ay bekle dedi ama ben hemen hamile kalmak istiyodum. İnsan o duyguyu yeni tatmışken hemen tekrar olsun istiyo. Ama 3 adet gördükten sonra çok şükür yine hamileyim. İlk zamanlar insan çok üzülüyo çok kafaya takıyo ama biraz zaman ver kendine iyileşebilmen için. Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

Tamam o zmn bekleyeyim ben de. Aynen hemen istedim bebegim olsun, bi de okuduguma gore vucut hamilelige hazir oldugu icin cabuk ve saglikli gebelik olur deniyor. Ama riske girmeyeyim. Haklisiniz. Vucudum da dinlensin.Yani umarim hemen olur canlar. Siz beni anliyorsunuz.Ilk hamileligimdi,aci cektim.

Back