düşükten sonra hamile kalanlar YARDIM

12.haftamdayken düşük yaptım sonrada kürtaj oldum parçalar temızlensın dıye. Bende hıc korunmak ıstemıyorum bır adet gectıkten sonra kalmaya nıyetlenmek ıstıyorum zaten kolay hamıle kalabılen bırı degılım

kimi dr bekle diyor benimki de hemen gebelik istiyorum dedi
bence tahlil sonucların iyi ise rahim ve yumurtalıklar iyi durumda ise engel yok

rahim dinlensin deniyor ama zaten döllenen yumurtaya duvarında yer açabiliyorsa dinlenmiştir o :)
ben 5 martta düşük yaptım geç adet oldum şimdi korunmuyoruz hatta bugün yumurtam çatladı :)

O
Ohhh ne guzel. Insallah guzel haberler alırsınız. Allah bızede tez zamanda nasip etsin

Bizimki karnımda kalbi durmuştu 8. Haftada. Aramızda 1 ay varmıs belki ondan sana 3 ay korun demiştir bilemedim

Bizimki karnımda kalbi durmuştu 8. Haftada. Aramızda 1 ay varmıs belki ondan sana 3 ay korun demiştir bilemedim
Valla eskıler nasıl kalıyolarmıs bende buna hayret edıyorım.

Merhaba bende 11 haftalık bebeğim kalbi durdu düşük yaptım ilk düşük ikinci gebelik ilkim sağ şuanda.size test yapildimi çünkü iğne verildiğine göre pıhtılaşma vardı.yoksa kendi tedbir amaçlı olarak mi iğneyi verdi

Banada fikir verir misiniz?
28 ocakta 5+6 gunluk iken ultrasonra gorunen kese ve ici dolu yolk kesesini 1 subatta goruntuleyenedik ,erken dusuk teshisi kondu.
Teshis kondugunda kanamam ve lekelenmem yoktu.Hcg degerim 27 çiktı.
Hala da kanamam lekelenmem yok.
Bu surecte dogal yolla hamile kalanlari duydum.
Ne zaman cinsel iliski yasamaliyim?Yumurtlama zamanım ne zaman nasıl bilecegim?
Dusuk sonrası hemen hamile kalmak istiyorum,ovulasyon testlerinin bu donemde faydası olur mu?

Merhaba ben de 22 ocakta kurtaj oldum bebegimin kalbi 7. Haftada durmustu. Hamile kalmak icin bir eczaneden bir suru markanin ovulasyon testini kullanmistim fakat hassa degillermis. Insatagramdan minnakkurabiyelerrr sayfasindan test aldim ve ilk ayda hamile kaldim. Denemenizi oneririm. Bende adet gordukten sonra tekrar basloycam

Selamun aleykum canım bende 8 haziranda düşük yaptım kanamam on gün sürdü ve doktorum korunmak konusunda sen bilirsin dedi ve bizde korunmadık adet olmadım halaa acaba hamilee olabilrmiyim

Ben 6 ay sonra hamile kaldım zaten travmadan dolayi kendimi hazır hissetmedim doktorunuzu dinleyin acele etmeyin Allah sağlıkla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…