12.haftamdayken düşük yaptım sonrada kürtaj oldum parçalar temızlensın dıye. Bende hıc korunmak ıstemıyorum bır adet gectıkten sonra kalmaya nıyetlenmek ıstıyorum zaten kolay hamıle kalabılen bırı degılımEvet kürtajdan sonra 1 kez adet oldum. Adetten sonra da korunmadık.. 20. Haftadayım en kısa zamanda kalbinden geçtiği şekilde hamile kalırsın inşallah sağlıklıca..kaç haftalıkken düşik yaptın? Bazen ileriki haftalardaki düşüklerde korunöa süresini uzatıyolar doktorlar
arkadaşlar tebrikler.mutlu haberlerinizi burada paylaşıyorsunuz.benim gibi yeni düşük yapmış arkadaşlara yardımcı olur musunuz. düşükten sonra ne zaman hamile kaldınız. doktorlar 3 ay korunun diyorlar ama korunmadan hamile kalan var mı aranızda.?
Ohhh ne guzel. Insallah guzel haberler alırsınız. Allah bızede tez zamanda nasip etsinkimi dr bekle diyor benimki de hemen gebelik istiyorum dedi
bence tahlil sonucların iyi ise rahim ve yumurtalıklar iyi durumda ise engel yok
rahim dinlensin deniyor ama zaten döllenen yumurtaya duvarında yer açabiliyorsa dinlenmiştir o :)
ben 5 martta düşük yaptım geç adet oldum şimdi korunmuyoruz hatta bugün yumurtam çatladı :)
12.haftamdayken düşük yaptım sonrada kürtaj oldum parçalar temızlensın dıye. Bende hıc korunmak ıstemıyorum bır adet gectıkten sonra kalmaya nıyetlenmek ıstıyorum zaten kolay hamıle kalabılen bırı degılım
Valla eskıler nasıl kalıyolarmıs bende buna hayret edıyorım.Bizimki karnımda kalbi durmuştu 8. Haftada. Aramızda 1 ay varmıs belki ondan sana 3 ay korun demiştir bilemedim
Ne hormonlu gıdamız eksik ne radyasyonumuz ne stresimiz.. bu kadar kalınabildiğine bile şaşıyorum ben...Valla eskıler nasıl kalıyolarmıs bende buna hayret edıyorım.
O
Ohhh ne guzel. Insallah guzel haberler alırsınız. Allah bızede tez zamanda nasip etsin
İnsallah rabbim hepımıze saglıklı evlat nasip etsin acılarını gostermesınamin canım duacınızım siz de bana edin
İnsallah rabbim hepımıze saglıklı evlat nasip etsin acılarını gostermesın
Merhaba bende 11 haftalık bebeğim kalbi durdu düşük yaptım ilk düşük ikinci gebelik ilkim sağ şuanda.size test yapildimi çünkü iğne verildiğine göre pıhtılaşma vardı.yoksa kendi tedbir amaçlı olarak mi iğneyi verdimerhaba arkadaşlar bende 2009 temmuzda düşük yapmıştım.dr 2 ay kesin yasak dedi.rahmin toparlanması için 6 ay sonra şubatta hamile kaldım ve şimdi 6,5 aylık bir oğlum var.Allah hepinize nasip etsin inşallah.benim 12 haftalıkken kalbi durmuştu.sonraki gebeliğimde dr doğuma kadar iğne verdi karnımdan her gün iğne vurduk.iyiki vurunmuşum yoksa oğluşuma kavuşamayabilirdim.bu nedenle iyi bir dr a gidin hamile kalınca.
Selamin aleykum canim biraz anlatabilirmisin sakincasi yoksa ben de dusuk yaptim bir yil olacak bir kac kere duymustum bazilari bir yil beklermis diye sendemi oyle oldun yoksa tedavi felan uyguladin mi?düşükten 1 yıl sonra hamile kalabildim ben
bende 4 nisan da düşük yaptım 5+5 günlüktü 2 gün kanamm sürdü ve tekrar nisann 29 da hamile olduğum öğrendimm inşş bu soruns devm eder dr korun demedi inşş raabm bunu bana bğışlar