arkadaşlar tebrikler.mutlu haberlerinizi burada paylaşıyorsunuz.benim gibi yeni düşük yapmış arkadaşlara yardımcı olur musunuz. düşükten sonra ne zaman hamile kaldınız. doktorlar 3 ay korunun diyorlar ama korunmadan hamile kalan var mı aranızda.?
Yine bensabah tekrar kan değerine baktirdim bi hafta önce 6.1 çıkmıştı bgn ise 488 çıktı kesin olarak hamileyim )) keseyi görmek için haftaya gitmeyi düşünüyorum çünkü daha adet tarihim bile gelmedi 3 gün var buna rağmen idrarda da kanda da pozitif çıktı :)))) Allahım bu sefer kalbinin atışlarını duymayı nasip et melegimin yalvarıyorum
Aynı ay içinde iki kez mi adet oldun cnm bence hemen düşünme iki ay bekle yeni gebelik için rahim kendini toplasin dr lar 3 ay bekle diyor ama ben 2 kez adetten sonra korunmayı biraktim hamile kaldım ve şimdi çok sukur ki 18 aylik bir bebeğim var allahım size de nasip etsinSlm kızlar benide bilgilendirirseniz sevinirim ben 5 eylülde ilk bebeğimi dşürdüm 12 ekimde adetlendim 19 ekimde bitti ve korunmayı braktm 26 ekimde tekrar bi adet gördüm acaba 19 ekimle 26 ekim arasında hamile kalmş olablr miyim
Merhaba bende merak ettim tekrar hemen hamile kaldınız mı korunmayı bıraktıktan sonra. Bende dusuk yaptım doktor en az uc ay korunun yazmıs ama bendr ılk adetten sonra beklemek ıstemıyorum zaten ılkını 1.5 yıldan fazla bekledık bu acıyı unutturacak sevınc ıstıyorum psıkolojık olarak hazırım ınsallah fızıksel olarakta hazırımdır.Doktorum bana düşükten sonra 2 adet beklenmesi gerektiğini söylemişti. Kendini hazır hissetmen halinde ilk adetten sonra da çalışmalara başlayabilirsiniz demişti. Psikolojik olarak kafanın rahat olması önemliymiş. Biz biraz bilinçli biraz bilinçsiz ilk adetimden sonra korunmadık ve hamile kaldım. Şu an 7. Haftadayım şimdilik iyi ilerliyo ama ne olursa olsun her aşamada risk var tabi.
Evet kürtajdan sonra 1 kez adet oldum. Adetten sonra da korunmadık.. 20. Haftadayım en kısa zamanda kalbinden geçtiği şekilde hamile kalırsın inşallah sağlıklıca..kaç haftalıkken düşik yaptın? Bazen ileriki haftalardaki düşüklerde korunöa süresini uzatıyolar doktorlarMerhaba bende merak ettim tekrar hemen hamile kaldınız mı korunmayı bıraktıktan sonra. Bende dusuk yaptım doktor en az uc ay korunun yazmıs ama bendr ılk adetten sonra beklemek ıstemıyorum zaten ılkını 1.5 yıldan fazla bekledık bu acıyı unutturacak sevınc ıstıyorum psıkolojık olarak hazırım ınsallah fızıksel olarakta hazırımdır.