Öncelikle herkese sağlıklı ve huzurlu günler hanımlarGeçen sene 16 Eylül'de 10 haftalık gebeliğim bebeğimin kalbinin durmasıyla sonlandırıldı ve kürtaj oldum. Kürtajdan sonra 3 ay korunmamı istedi Dr. Yalan yok 2 ay korunduktan sonra korunmayı bıraktık ve ben Aralık ayında bir kimyasal gebelik geçirdim. Aslında gebelik dememize de gerek yok sanırım. Doktorum bunun korkulacak bir şey olmadığını, korunmaya bile gerek olmadığını söyledi, folik asit yazdı, hamileliğe engel hiçbir şey yok dedi, yaşın daha küçük, stres yapma deyip yolladı. Bu cümleleri her seferinde duymaktan çok yoruldum, çok sıkıldım. Bana hak veren arkadaşlar elbette olacaktır. Bu ülkenin doktoru neden bizim düşündüğümüz veya koca karı sözlerini bize papağan gibi tekrarlıyor anlamış değilim. 24 yaşındayım, 1 buçuk senelik evliyim. Bu siteye üye olmadan evvel burdan bir çok soru okumuştum insan haliyle korkuyor acaba bir daha hamile kalamayacak mıyım, acaba tekrar mı düşük yapacağım diye.
Mart ayında ovülasyon testine başladım, yalan yok biraz da emin gibiydim. Yumurtlama olduğu günleri de çatladığı günü de değerlendirdim. Stres halimden de ne yazık çıkmam mümkün değil. Bu süreçleri atlatan, stresi hayatının her alanında yenebilenler nasıl aştınız stresi yazarsanız çok mutlu olurum.
Çevremde neredeyse 30'a yakın anne adayı var, kıskanmak tabirini kendime yakıştıramıyorum ancak o kadar çok imreniyorum ki. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, anne olmayı dileyen kim varsa hayırlısıyla ve kolaylıkla evlatlarımızı nasip eylesin
Mart ayında ovülasyon testine başladım, yalan yok biraz da emin gibiydim. Yumurtlama olduğu günleri de çatladığı günü de değerlendirdim. Stres halimden de ne yazık çıkmam mümkün değil. Bu süreçleri atlatan, stresi hayatının her alanında yenebilenler nasıl aştınız stresi yazarsanız çok mutlu olurum.
Çevremde neredeyse 30'a yakın anne adayı var, kıskanmak tabirini kendime yakıştıramıyorum ancak o kadar çok imreniyorum ki. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, anne olmayı dileyen kim varsa hayırlısıyla ve kolaylıkla evlatlarımızı nasip eylesin